De har overtaget vinduespudsningen af min ejendom fra et andet selskab og lovede at fortsætte til samme pris. Efter to besøg ringede han, mens han stod ved ejendommen, og sagde, at han “ikke kan f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har brugt ABC Vinduespudsning i over 12 måneder, men de seneste besøg har været en dårlig oplevelse. Det virker som om der er sket et skift i virksomheden, for kommunikationen er blevet mark... Ver más
Jeg har brugt ABCvinduespudsning de sidste 1,5 år og altid været tilfreds. Jeg har flere gange haft brug for at ændre aftaler eller på anden måde være i kontakt med dem over mail - og hver gang ople... Ver más
Jeg har netop fået pudset mine vinduer af ABC Vinduespudsning, og jeg er virkelig imponeret. Fra start til slut var oplevelsen professionel og effektiv. Teamet ankom til tiden og var venlige og i... Ver más
Utroværdigt
Har haft besøg af vinduespudser som aftalt. Han holder parkeret i ca. 1 time, hvorefter han kører igen. Jeg kører i mellemtiden grundet arbejde og får regningen sendt via mail. Jeg betaler i god tro at arbejdet er udført. Men vinduespudseren ved ikke at der var nogen hjemme (ikke banket på)
Jeg finder ud af at han ikke har pudset vinduerne.
Jeg kontakter firmaet efterfølgende via mail og telefon. Firmaet reagerer ikke, hvorefter jeg ringer fra et andet nummer. De tager telefonen, og kommer med diverse årsager, at der ikke var nogen hjemme til at de ikke kunne komme igennem til haven ( (de har kravlet over hegnet som er 1 m). Det der undrer mig, det er at jeg har haft ABC vinduespudser i 1 år og vi har ikke altid været hjemme til dette.
At de sender regningen for ikke udførte arbejde og halvdelen af vinduerne kunne nemt vaskes uden at skulle igennem haven.
Vi aftaler i skrivende stund at de kommer indenfor en uge. Må konstatere at min tillid til dem ikke er tilstede mere. Bliver arbejdet ikke udført indenfor en uge, er de hermed opsagt.
Jeg fik for nyligt vinduerne pudset af Abcvinduespudsning, og jeg er meget tilfreds med resultatet. De var hurtige, professionelle og efterlod ingen striber. Kan klart anbefales
Mangelfuldt
Vi havde besøg af en mand med en vandslange, der gik en omgang om huset og spulede vinduerne, hvorefter han gik igen og sendte en faktura. Vandet drev fra alle vinduer som havde det været en stormflod regnvejrsdag og vinduerne så ud derefter dagen derpå. Med masser af kalkrender og -stænk på vinduerne. Ved kontakt mener firmaet at det er den mest skånsomme måde at rengøre vinduer på, og at efter 2-3 gange med deres måde ville de være helt rene. Det blev overlagt til os at dokumentere det mangelfulde arbejde, men det er vanskeligt at billeddokumentere kalkrender i en våd, mørk og grå tid. Vi har derfor opgivet videre ordkamp, så har betalt fakturaen og opsagt enhver form for samarbejde fremadrettet.
Hvis man alligevel laver aftaler med firmaet
Det er et fusker firma!!!!!
Det er et fusker firma!!!!!! Vil aldrig anbefale dem.
De kommer ikke og pudser vinduerne, men sender alligevel en regning.
De påstår at de har været der, men kan ikke bevise det og beder kunderne om at bevise at de ikke var der, og selvom jeg gjorde det, så får jeg alligevel en regning.
Advarsel! Hold jer væk!
Havde bestilt vinduesvask og pudsning pga. flytning. Fik et tilbud som lød fornuftigt ifht. inde og ude slutvask, samt et tilbud på den nye adresse.
På selve dagen fik vi af medarbejder at vide at man ville ankomme mellem 1430 og 1500.
1500 bliver vi ringet op af vinduespudser im at han var blevet bedt om at kører et andet sted hen og ikke kom som aftalt. Pudser tilbød at komme lørdag.
Lørdag kom han og forlod huset med striber og sæberaster på næsten alle vinduer både inde og ude.
Vi fik fat i firmaet og fremsendt billeder og aftalte en ny tid. Kort før aftalen blev vi ringet op af pudser at han ikke kom alligevel. Men kunne komme dagen efter. Igen en lørdag. Her kom puder igen for sent ifht. aftalen. Der blev vasket til den helt store guldmedalje. Der var et enkelt rude i stue etagen,hvor der sad noget klister som han ikke kunne få af.
Til synet blev Vinduerne på første sal ikke godkendt.
Udover det har firma sendt en rykker for betalingen selv om betalingen var betalt dagen før rykker er modtaget.
Jeg kan slet ikke anbefale dette firma!
Besøg samme dag - det er sgu højt niveau!
Jeg ringede til Abcvinduespudsning og de kunne komme samme dag - det er da service på højt niveau! Der var ikke en finger at sætte på deres arbejde… og heller ikke en finger at se på vinduerne 😉 Super flot resultat, og vinduespudseren var en rigtig rar fyr. Hvis du vil have krystalklare ruder og en serviceoplevelse, der får dig til at smile, så kan jeg klart anbefale dem!
Jeg har haft en positiv oplevelse med…
Jeg har haft en positiv oplevelse med ABC Vinduespudsning. Deres service var professionel og effektiv, og resultatet var fremragende med skinnende rene vinduer. Kommunikation var hurtig og klar, og prisen var rimelig i forhold til den kvalitet, der blev leveret. Jeg kan varmt anbefale ABC Vinduespudsning til dem, der søger en pålidelig vinduespudser.
Fik renset min vinduer meget godt og…
Fik renset min vinduer meget godt og det var en god service, kan stærkt anbefale dem eftersom de er meget profesionelle og virkelig går op i deres kunder.
ABC Vinduespudsning gør virkelig et…
ABC Vinduespudsning gør virkelig et godt stykke arbejde. De er pålidelige, kommer til tiden, og så er de nemme at få fat på. Resultatet er altid flotte, rene vinduer, og prisen er rimelig. Det er tydeligt, at de går op i kundetilfredshed, så hvis du vil have en god oplevelse og skinnende vinduer, er de et trygt valg.
Jeg brugte abc vinduespudsning en gang…
Jeg brugte abc vinduespudsning en gang i Februar, da min faste vinduespudser var blevet syg.
Nu bruger jeg kun abc, for hold da op en god service. Mine vinduer ligner spejle nu, Fordi de er så rene.
Stor andbefalding herfra
Grundige til en god pris
Grundige til en god pris, vil helt sikkert fortsætte med at bruge i fremtiden.
Super flinke gutter!
Super flinke gutter!! Med god service, og udfører et ordentligt stykke arbejde.
Kan klart anbefale!!
Rigtig god vinduespudser er evig…
Rigtig god vinduespudser er evig taknemlig kan klart anbefaledes😊
Super dygtige
Super dygtige, vil stærkt anbefale abc vinduespudser til enhver der ønsker top service, og proffecionelt arbejde
Jeg har netop fået pudset mine vinduer…
Teamet ankom til tiden og var venlige og imødekommende. De gjorde et grundigt stykke arbejde og sørgede for, at hver eneste rude glimtede. Jeg satte især pris på deres opmærksomhed på detaljer som at fjerne edderkoppespind,rengørelse af karme og vilje til at gå den ekstra mil for at sikre, at jeg var tilfreds.
Kan varmt anbefales☺️
Jeg har fået en regning der sjovt nok…
Jeg har fået en regning der sjovt nok sender til collectia.. men det. Kræftædermame galt for ikke fået pudset.. og nu ser jeg collectia er danske spil.. eller er jeg hacket sammen med mine vinduer.. ja sabro hvem er nu fra sabro der vidnede i retten??? For hvem vidnede han mod mig.. hjalp med andmeldelse hus mine cryptovaluta gutter de skal retur
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.