Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus på AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mærkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... Ver más
La empresa ha respondido
Hej har lige taget Bus kørerkort kat, d-d e/p Hos Juul i Herlev En fantastisk rejse hele vejen Flinke personale medarbejdere Og topklasse undervisere Hele vejen igennem Stor ros til alle i... Ver más
La empresa ha respondido
Man kan undre sig over AMU JUUL kører rundt i Tune med deres store lastvogne med hænger og deres busser. Der er skiltet med, at de må køre igennem Tune, hvilket betyder de ikke må køre rundt på villav... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg tog redder/liggende sygetransport udd. ved Jan Moos og Thomas Jensen - og jeg kan VARMT anbefale kurset. De er et ualmindeligt kompetent team med en fed synergi og med hver deres tilgang til un... Ver más
La empresa ha respondido
JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.
Estados Unidos
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jan og Thomas, undervisere på lig. sygetransport kursus❤️ 5 stjerner er sgu for lidt! De skulle have haft 10 🤩
De er de absolut bedste lærere jeg er blevet undervist af i mit liv.
De giver sig selv 100% !
De er gode til at formidle deres viden videre og de er begge to helt fantastiske mennesker.
Deres undervisning er seriøs og man kan virkelig mærke, at de brænder for det de laver!
Thomas og Jan er FANTASTISKE til at lave scenarier som vi kunne øve. Det er så fedt med en anderledes undervisning, end bare tavle undervisning.
Det er samtidig sjovt og jeg har hver eneste dag glædet mig til at komme.
Det var virkelig trist at skulle stoppe på kurset, og jeg håber at jeg møder de her to fantastiske mennesker igen ude på vejene.
Jeg er forresten blevet ansat hos Falck, og det kunne jo ikke have sket uden Jan og Thomas, tak for jer, I to fantastiske mennesker ❤️

Liggende sygetransport 🚑
Jeg har lige afsluttet denne i marts måned og er meget tilfreds med hele forløbet.
Jan og Thomas som gør et fantastisk arbejde, deres kompetencer blandet gør at man får en grundig og bred viden.
Jeg vil gerne give et ekstra klap på skulderen til Jan, han formår at levere en meget fagligt stærk undervisning, på en spændene og autentisk måde.
Alt i alt kan kun anbefale både Jan og Thomas som lærere.🙌🏻

Respuesta de JUUL
Jan og Thomas er to helt fantastiske lærer på jeres ST uddanelse.
Høj fagligt nevue, og altid velforberedt.
6 stjerner herfra

Respuesta de JUUL
Anmeldelse af ST-kursus hos AMU Juul i Roskilde – med Thomas og Jan som undervisere
Det er efterhånden et år siden, jeg tog mit ST-kursus hos AMU Juul i Roskilde, men jeg husker stadig tydeligt den undervisning, jeg modtog af Thomas og Jan – to undervisere i en klasse for sig.
Med deres store faglige erfaring og pædagogiske tilgang blev jeg klædt så godt på, at da jeg senere startede hos Falck i Hovedstaden og arbejdede i ST-funktion, havde de erfarne kollegaer faktisk ikke meget at lære mig op i. Kurset havde forberedt mig på langt de fleste situationer, jeg kunne komme ud for hos patienterne – både fagligt og menneskeligt.
Jan, med sin baggrund som tidligere ST’er, og Thomas med mange års erfaring fra det præhospitale felt, supplerede hinanden perfekt. Deres engagement, virkelighedsnære undervisning og respekt for faget gjorde kurset til noget helt særligt – noget, jeg ikke tror, man finder mange andre steder.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til både kurset og især til Thomas og Jan. De gjorde en reel forskel for min faglige udvikling – og for min tryghed, da jeg trådte ud i praksis.

Respuesta de JUUL
Nok den kedeligste skole jeg har gået på. Nogle af underviserne følte jeg til og med voksenmobede mig. Meget ubehagelig oplevelse. En sløv attitude generalt. Uorganiseret administration osv. Ikke en god oplevelse for mig.

Respuesta de JUUL
Jeg tog ST kursus på amu Juul i Roskilde tilbage i maj 2024 og det var mega godt! Thomas og Jan er de bedste lærer som virkelig brænder for at give deres viden videre. Man føler sig godt klædt på når man er færdig på kursus! Kan varmt anbefales!

Respuesta de JUUL
Jeg gik på st redder kursus i Roskilde hos jan og Thomas , de bedste undervisere man kan få , fem stjerner herfra ⭐️🔝

Respuesta de JUUL
Jeg har lige gennemført Teamleder kurset, det har været så lærerigt og med Jesper Rosenkrantz som underviser, så er man klædt godt på :-) Jeg har fået så mange gode værktøjer med i min taske, som jeg ser frem til at bruge på mit arbejde.
-Camilla

Respuesta de JUUL
Teamlederuddannelse Jesper rosenkrans er super god til undervisning, glad og sjov han er en dejlig lære

Respuesta de JUUL
Godt lokale. God kaffe. Jesper er en super engageret lærer som viser stor interesse i alle eleverne.

Respuesta de JUUL
De er et ualmindeligt kompetent team med en fed synergi og med hver deres tilgang til undervisningen, erfaringer og baggrunde som virkelig styrker forståelsen for faget og jobbet.
Jeg er glad for at være blevet skolet af de to.

Respuesta de JUUL
Jeg har været på konflikthåndteringskursus hvor underviseren var Jesper Rosenkrantz. Dette kursus var særdeles brugbart og underviseren var sjov, imødekommende og faglig dygtig. Helt sikkert et kursus, hvor man får nogle gode værktøjer med sig.

Respuesta de JUUL
Fremragende konflikthåndterings kursus med Jesper Rosenkrantz som en helt fænomenal underviser.
Han formår simpelthen at koge et utrolig tungt emne som kan være utrolig svært som menneske at navigere i, ned på et let forståelig niveau. Særligt arbejdet med cases på den sidste dag var udfordrende og lærerig
Tonen har samtidig været utrolig god, åben og humoristisk under forløbet.
Det kan jeg kun anbefale

Respuesta de JUUL
Jeg har været på BAB1, 2, og 3A kursus med underviser Jesper Rosenkrantz i december 2024. Jeg er overordentligt glad for Jesper og Roskilde afdelingen. Kan absolut anbefales.

Super god undervisning
bestået bab 1+2+3A. Jesper rosenkrantz som faglære vil jeg altid anbefale. Glad for at undervise

Jesper Rosenkrantz 👍
Bedst lære ban 3 A
Juul er godt skole for amu kurser

Liggende sygetransport udd.
Jeg har netop afsluttet udd og er meget tilfreds.
Jeg vil gerne fremhæve Jan som en virkelig stærk faglig fundseret underviser.
Levende og autentisk undervisning som tager udgangspunkt i hans egen erfaring fra jobbet.
Kan kun anbefale ham .

Fremragende oplevelse på AMU Juul! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har netop gennemført sygetransportkurset hos AMU Juul, og jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse. Fra start til slut var det en yderst professionel og lærerig oplevelse.
En særlig stor tak skal gå til vores fantastiske undervisere, Jan og Thomas. Deres engagement og evne til at gøre undervisningen både praktisk og relevant var helt i top! De sørgede for, at alle deltagere følte sig inkluderet og fik noget værdifuldt med sig. Deres undervisningsstil var meget hands-on og koblede teori med praksis på en måde, der gav os selvtillid til at kunne håndtere virkelige situationer.
Jeg vil klart anbefale AMU Juul til alle, der ønsker at dygtiggøre sig inden for den præhospital verden. Et kursuscenter, der leverer kvalitet og engagerede undervisere. Tak for en super oplevelse! 🙌
– En meget tilfreds kursist 😊

Respuesta de JUUL
I attended a course in communication and conflict handling.
I was so lucky to have Jesper Rosenkrantz as a teacher.
He had a lot knowledge about “real world” working in different layers of various sized organisations.
He had a way of explaining he’s material where you are forced to use your own brain.
Even though the field is far from logic and I am a extremely logical person I got a lot out of the course and can’t wait to utilize my new toolbox

Respuesta de JUUL
Jeg har lige været på projektleder med Jesper Rosenkrantz som faglærer.
Jesper Rosenkrantz gørr det meget interessant og spændende, han var rigtig god til at lære fra sig.
Jeg kan anbefale at tage et kursus hos AMU Juul Roskilde i sær vis Jesper Rosenkrantz er faglærer.
Mvh Mohammad Ali Adlouni

Respuesta de JUUL
Más información sobre otros tipos de reseñas.