Aswa heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen van de keukenindeling. Onze ruimte was best uitdagend, vooral als het ging om de juiste positionering van de keuken. Toch is het eindresultaat... Ver más
La empresa ha respondido
ASWA geeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettige begeleiding in de showroom en ruime tijd voor uitleg en mogelijkheden. Klant is koning. Vooraf in fabriek werkblad bekijken. Levering en... Ver más
La empresa ha respondido
ASWA keukens heeft het proces van design keuken, koop van de keuken en de implementatie heel goed uitgevoerd. Dit met allemaal experts op hun gebied. Keuken is pronk stuk van de woning geworden.
Yet again another Dutch Company, letting the customer down after receiving all the money. Poor customer service and badly let down by the sales team as well. We now have a worktop that is not wha... Ver más
Bij ASWA Keukens ontwerpen en realiseren wij keukens die perfect aansluiten bij jouw wensen en leefstijl. Met persoonlijk advies, hoogwaardige keukenapparatuur en doordachte indelingen creëren wij een keuken die zowel stijlvol als functioneel is. Van landelijke keukens tot moderne designkeukens: wij begeleiden je van eerste ontwerp tot vakkundige montage. Jouw tevredenheid staat daarbij altijd centraal.
Zuiddijk 18, 5705CS, Helmond, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Verkooptraject verliep soepel, lever- en montagedata werden nagekomen. Service werd snel en vakkundig opgelost
Wij hebben onze keuken bij Aswa Uden gekocht. Deze is vorig jaar zonder problemen, dus in 1x goed, geplaatst. Afgelopen maanden waren er toch wat kleine issues, maar die zijn door Aswa snel opgelost. De service is dus ook prima.
Als je op zoek bent naar een mooie keuken, dan ben je hier aan het juiste adres! Ze hebben een geweldige keuze aan keukens die echt passen bij elke stijl, of je nu houdt van modern of juist klassiek. De kwaliteit is top en je vindt zeker iets wat perfect in jouw huis past.
Wat ik echt fijn vond, is hoe ze je helpen tijdens het uitzoeken. Ze nemen echt de tijd om te luisteren naar wat jij wilt en geven super goede tips. Het voelt niet alsof ze je iets proberen te verkopen, maar echt proberen te helpen met het vinden van de beste keuken voor jou.
En mocht er iets niet helemaal goed zijn, dan doen ze er alles aan om het op te lossen. De service is echt goed, ze staan altijd klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je uiteindelijk helemaal tevreden bent met je keuze.
Kortom, echt een top ervaring! Een geweldige keuken en super fijne mensen die je helpen.
Aswa keukens Helmond
Wij hoorden van kennissen dat ze de keuken bij Aswa gekocht hadden en dat ze heel tevreden waren.
We zagen dat ze op 02-02-2025 opendag hadden bij Aswa keukens Helmond.
Dus wij erheen om ons te oriënteren en te laten voorlichten.
Toen we net na de middag daar kwamen waren er maar een paar verkopers aanwezig en ze waren bezet.
We hebben een rondje gemaakt en tijdens het bezichtigen van de keukens kwam niemand vragen wat de bedoeling van ons bezoek was of dat we nog even moesten wachten.
Niemand zei goedendag behalve de mevrouw achter de receptie die was vriendelijk en bood ons een kopje koffie aan en zei dat we ook even konden kijken bij de demonstratie van AEG ovens.
Toen we daar kwamen was ze net met de uitleg bezig met een ander stel.
Wij hebben toen netjes onze beurt afgewacht en toen ze klaar was met de uitleg zijn wij aangeschoven voor een demonstratie.
Halverwege de demonstratie kwam er ineens een verkoper met een stel en brak zonder zich te verontschuldigen in en zei dat dit stel een demonstratie en uitleg wilde over de ovens.
Ik keek mijn vrouw aan en zei, dat we maar op moesten stappen, want dit vond ik onbeschoft en zo wil ik niet behandeld te worden.
Wij hebben de mevrouw van AEG nog netjes bedankt voor de halve uitleg, want zij kan hier niets aan doen.
Ik heb de dag erna nog gebeld en mijn beklag gedaan, maar geen sorry of iets dergelijks.
Dus bij deze denk ik dat wij voor Jan met de korte achternaam naar Helmond zijn geweest.
Als de keukens en service net zo goed is als de klantvriendelijkheid zou ik zeggen, koop geen keuken bij Aswa.
Wij gaan in ieder geval er nooit meer heen en gaan naar een zaak waar we wel worden gewaardeerd en waar ze je netjes behandelen.
Maarja, er zitten nou eenmaal rotte appels tussen en die bederven het voor iedereen.

Respuesta de ASWA Keukens
Super blij met onze nieuwe keuken van ASWA! Samen met Marc (ASWA Helmond) hebben we onze wensen besproken en heeft hij met zijn deskundige blik een ontwerp samengesteld wat aan alles voldeed. We zijn super tevreden met het eindresultaat, de kwaliteit, service en het advies van Marc! De keuken is vakkundig geïnstalleerd en perfect passend gemaakt door Nick & Dirk. Wij raden ASWA zeker aan!
Bij ASWA keukens in Dordrecht gisteren onze keuken gekocht. Het is een prachtige winkel en werden heel goed geholpen door Iris kennedie.
Waren in meerdere winkels geweest dus hebben vergelijkingsmateriaal, geweldig dat er gelijk een mooi ontwerp wordt gemaakt op de computer. Er werd echt de tijd genomen en samen met iris hebben we zoals zij het noemde een “pareltje” van een keuken ontworpen. Zij is met haar jonge leeftijd echt een topper in haar vak. Vandaag nog even gebeld voor een kleine aanpassing en dit was ook binnen 10 min geregeld! Nu gaan we afwachten tot we hem eindelijk in het echt kunnen zien en in gebruik kunnen nemen, helaas duurt het nog even eer onze nieuwbouw woning klaar is, we kunnen niet wachten! En hopen dat het leveren en plaatsen net zo soepel verloopt.
Van begin tot eind een top service! De verkoper adviseert je super en denkt goed met je mee. De levering liep vlekkeloos en ook na het plaatsen goed geholpen.
Mooie keukenzaak, we hebben fijn advies gekregen van Zohra. Zij dacht goed mee over alle mogelijkheden en materialen.
Als ik 6 sterren kon geven, had ik dit zonder enige twijfel gedaan.
Wat een goede keukenwinkel om een keuken bij aan te schaffen. Van ontwerp tot aan garantie/service en alles door tussenin kan ik alleen maar van lof spreken.
We hadden een koelkast die erg veel herrie maakte. Een fluitgeluid die je haren uit deed trekken, maar dit werd zonder enige discussie opgelost, door een nieuw exemplaar te monteren.
Je kunt aan alle kanten merken dat dit kaliber keukenzaak kwaliteit uitstraalt, en daar kunnen de keukenzaken die je op de tv reclames ziet erg veel van leren. Maar goed, ieder zijn ding natuurlijk. Liever geen hoofdpijn achteraf zullen we maar zeggen.
Top!
In het begin liep niet alles goed dat is later opgelost nu zijn we tevreden en blij met de nieuwe keuken.
Goede ervaring bij Aswa keuken Hilversum
Meerdere offerte binnen en buitenland.
Zakaria van Aswa was direct scherp
Ontwerp, advies, levering en service was top.
Helemaal goed en bedankt.
Goed geholpen door Vincent! Voor mijn nieuwbouwwoning heb ik een keuken door ASWA laten ontwerpen. Nadat ik bij mijn eerste afspraak een paar uur te vroeg was en er eigenlijk niemand beschikbaar was, heeft Vincent tijd vrij gemaakt om mij alsnog te helpen. Hij heeft me goed advies gegeven en verstaat zijn vak! Nadat het eerste ontwerp was gemaakt, heb ik de plannen omgegooid en moest er een nieuw ontwerp komen. Door snel handelen van ASWA en Vincent is dit goed gekomen. De keuken moet nog geplaatst gaan worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen.
Poor customer service and badly let down by the sales team as well.
We now have a worktop that is not what we asked for.
It is not except able for a customer to have to wait for over 12 weeks for replacement parts that where cut wrong!
It seems that with this ASWA the company is always right and not the paying customer is in the wrong!!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.