Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danmarks fedeste kampsport butik!
Información de contacto
2630, Taastrup , Dinamarca
- info@badrshop.dk
- badrshop.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min vare var ikke på lager, men det endte fint
Min vare var ikke på lager, hvilket de kontakter mig med og giver en status på. Det er op til jul, så det er ok. De forklare at de forventer at de kommer i start januar 26. I start januar kontakter de mig proaktivt og forklarer, at varen er forsinket yderligere, men at de holder mig opdateret. Kort tid efter (ugen efter) afsender de varen og skriver til mig, at den nu er afsendt. Ros for at holde mig opdateret på processen, så jeg aldrig selv skulle kontakte dem for at følge op. Det er ikke fuld 5 stjerner, da hjemmesiden kunne være lidt skarpere på at varen, som jeg bestilt var i rest. Det gjorde også at det kun var muligt at bestille et stk. selvom jeg gerne ville have to. Det hjalp de dog med, da vi var i dialog omkring forsinkelsen.
Rigtig god service flink og…
Rigtig god service flink og imødekommende kan absolut anbefales
Super handel og god service
Nem bestilling, gode priser, super service og venlig personale. Anbefalinger herfra.
Jeg har købt et par Twins Special…
Jeg har købt et par Twins Special boksehandsker hos BADRSHOP.dk. Jeg oplevede enorm god og professionel kundeservice samt hurtig levering. Ud fra min oplevelse vil jeg klart anbefale andre at handle der.

Respuesta de BADR SHOP
Kæmpe sortiment
Kæmpe sortiment, fik det dagen efter til afhentning
Perfekt god service og hurtig afhentning
Perfekt god service og hurtig afhentning
Badr shop
Har aldrig fået så fin en sevice før😊kunne man gi 10 havde havde jeg gjort det😊jeg havde kludret i det og skulle hente pakken i Tåstrup lidt langt når man bor i Frederiksværk, skev til shoppen og de var bare søde og hjælpsomme, de ordnede det så jeg kunne hente den i nærmeste nærboks uden beregning og pakken kom lynhurtigt. Badr shop får min varmeste anbefaling
Jeg købte et par Hayabusa T3…
Jeg købte et par Hayabusa T3 boksehandsker hos Badr Fightclub, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Kvaliteten er helt i top, og handskenes pasform og støtte overgår mine forventninger. De føles både sikre og komfortable, selv under hårde træningspas. Servicen hos Badr Fightclub var også super professionel og hjælpsom. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg er meget glad for mit køb
Ekstraordinær oplevelse
Jeg købte et par Rival boksehandsker, og hele oplevelsen var ekstraordinær god. Hurtig levering, god kommunikation og varen var som forventet. Man kan mærke, at der bliver lagt vægt på forbrugeroplevelse. Kan klar anbefales!
Jeg vil klart anbefale at handle hos…
Jeg vil klart anbefale at handle hos badrshop.dk bestilte selv et bundle med benskinner og handsker. Benskinnen passede ikke da jeg prøvede den, men så gik der ikke mere end en dag før jeg fik et nyt par. God og Hurtig service og fede ting de har derinde
Jeg kan varmt anbefale at handle hos…
Jeg kan varmt anbefale at handle hos BadrShop. Det var nemt at bestille og kunne afhente varen dagen efter.
AZLAN FIGHT GEARS MMA- og boksehandsker…
AZLAN FIGHT GEARS MMA- og boksehandsker kan jeg varmt anbefale.
Leone shock boksehandsker
Syntes det er nogen fede vare de sælger jeg købte selv nogen Leone shock boksehandsker for en rigtig god pris og de skuffede ikke super fed handske til en lækker pris en klar anbefaling hvis du har brug for udstyr til kampsport
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.