Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

installeret en vaskemaskine

Jeg skulle have installeret en vaskemaskine og tørretumbler af en fagmand da det er et krav fra mit boligselskab. Jeg skrev mig op til Vvs herning men de samarbejder med BE installationer a/s
Jeg blev ringet op af en medarbejder som sagde de havde en tid næste mandag altså d 15/12-25 så en lille uges vente tid.
Jeg har gjordt alt klar og taget montering skruer af. Og pakket dem ud af emballagen for at korte time lønnen ned. Han skulle tilkobling vandtilførslen og afløb. Sætte dem i vater. Det tog højst 15 minutter så var han kørt igen. Men alligevel står på fakturaen 1 time så lige meget om det tager 5 minutter eller en time det er det samme time løn.
Det bonus var at han ville tage det pap fra maskinen.
Men ellers en meget flink mand fra Sørvad.
Hans arbejde er helt i top og professionel og perfektionist. Det hele skulle være i orden og stå præcis i vater.

15 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sikring gået i sikringsboks BE…

Sikring gået i sikringsboks BE tilkaldes til udskiftning. Fra BE ankomst til han kører igen ca. 5 min. Pris: 1050kr svarende til en timepris på 12000kr.
Dette til skræk og advarsel til andre.
Bruger dem ALDRIG mere.

22 de julio de 2025

Top håndværker, træls firma

VVS'er var super flink, fandt hurtigt en kreativ og effektiv løsning og var ude af døren igen på 20 minutter.

Deres betalingsfrist er til gengæld kortere end svartiden på e-mails, så når man synes en timepris på 4.687,50 er lige voldsomt nok, har man stadig bare at betale medmindre der skal renter på.

26 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har haft BE installationer som…

Jeg har haft BE installationer som service abonnement til min ladeboks for at få refusion. Der står intet om at opsigelse kører en måned mere.

Mit tidligere abonnement tilbagebetaler differencen på mit abonnement, men det siger BE at de ikke KAN. Selvfølgelig kan de det når andre kan. Alt går igennem Monta, jeg vil fraråde alle at bruge BE, selvom tingene har virkede, men også pga. Dårlig kundeservice og deres holdning til IKKE at betale difference tilbage.

Hold jer væk fra dem. Der er masser andre der er bedre.

23 de mayo de 2024

Utroværdigt

Sendte en vvs, der ødelagde vores toilet. Gav et nyt toilet uden beregning - og 7 mdr senere får vi alligevel en faktura via incassofirma!!!! De har forsøgt st sende en regning - men til forkert mailadresse og har dermed oven i købet udleveret alle vores oplysninger til en ukendt uden at reagere på dette. Dernæst udleverer de familiens oplysninger til incassofirma - uberettiget!

20 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.