Klinik Roskilde, forundersøgelse hos Caroline. Super god oplevelse! Kompetent. Nok tid afsat til at finde den rigtige behandlingsplan, en plan med så lidt indgriben som muligt - foldede først, de ø... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Søde, professionelle og dygtige behandlere. Man bliver altid mødt med smil og god atmosfære i klinikken. Flemming som er læge tilknyttet klinikken var sød, behagelig og god til at rådgive i forhold t... Ver más
La empresa ha respondido
Super dygtige behandlere, der leverer et perfekt resultat hver gang. Man mærker tydeligt at der er tale om et meget erfarent og kompetent personale, der forstår at rådgive om, præcist hvad der er brug... Ver más
Jeg kan på ingen måde anbefale Belnatur Hellerup. Jeg skulle bare have rettet brynene, men det blev dårligt fra starten. Jeg ventede i 15 minutter i entreen, mens en af deres medarbejdere ignore... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Belnatur Kosmetisk Klinik tilbyder en sjælden blanding af luksus, god stemning og velvære, kombineret med nye og innovative behandlinger, der giver mærkbare og synlige resultater. Vi tilbyder, slanke/opstramningsforløb, fedtfrysning, botox, filler, dermapen, tandlysning og løft/farve af vipper og bryn.
Información de contacto
Frederikkevej 12, 2900, Hellerup, Dinamarca
- hellerup@belantur.dk
- belnatur.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg bestilte tid i marts måned til…
Jeg bestilte tid i marts måned til botox men skulle først ha en samtale med lægen som man skal ha når man benytter et nyt sted.
Jeg får en tid og bliver ringet op samme dag om at det skal være online møde med lægen grundet corona. Alt går fint og jeg får en tid til botox. Resultatet bliver godt så vil jeg så bestille tid igen her i juli til det samme behandler ( men hun er stoppede) men skal igen til en samtale med lægen da online mødet ikke er nok ?? Jeg har fået botox hos jer så det sku dumt. Når men så bestiller jeg igen tid til lægen d 29/7 kl 1500
Jeg tager afsted kl 13 så jeg er sikker på at kunne nå det bliver så ringet op 13,30 om at lægen nu har ferie ??
Det er bare ikke i orden at man bruger tid og så aflyser i på selve dagen. Hvis det var mig der havde aflyst på dagen skulle jeg betale for udeblivelse. Menn når de fejler får man bare et undskyld.
Det er godt nok noget af en proces er så skuffede
De får 2 * da Helene der er stoppede gjorde et super job

Respuesta de Belnatur Kosmetisk Klinik
Kæmpe anbefaling herfra
Dejlig at komme hos jer. Meget Professionelle - sødt og imødekommende personale!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.