Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opfølgning på Bikeworlds svar: På trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke løst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergod service i værkstedet Har købt en elcykel for lige godt to år siden. Batteriet har skrantet på det seneste, men jeg fik først gjort noget ved det, efter de to års garanti var udløbet. Da jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super venlig og service minded personale. God tid til afprøvning. Købte to Specialized como. En var klar og den ene var på ekstern lager også i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lørdag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en el-cykel på KNALDtilbud og jeg var ærligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kører som... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks største udvalg af cykler

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 38% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Elcykeler

Vi er rigtig glade for vores cykler og vi en god behandling da vi købte dem, nu håber vi selvfølgelig at det fortsætter når vi skal på værksted med dem.

10 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min søn købte en gravelbike hos…

Min søn købte en gravelbike hos bikeworld. Rigtig god service og vi fik cyklen med hjem samme dag.
Vi har købt 5-6 cykler ved bikeworld og er altid blevet behandlet godt.
5 stjerner herfra.

4 de agosto de 2023

Ny cykel

Fin cykel, service Ok godt udvalg.
HUSK at anmelde på trustpilot, for at få 1. Service gratis. dette er dog en dårlig service når man køber ny cykel og forskelsbehandling af kunder.

20 de octubre de 2023
Logotipo de Bikeworld

Respuesta de Bikeworld

Hej Pos,

Tak for din anmeldelse.

Hos Bikeworld, prøver vi altid at give alle vores kunder en god service og oplevelse.

Vi har altid en fast lav pris på 1. Service, hvis cyklen er købt hos os - Nolge gange holder vi kampagner hvor man kan få det gratis hvis man laver en anmeldelse, uanset om det er 1 eller 5 stjerner :)

Mvh Kasper / Bikeworld

2 nye børnecykler

17/7 2023 købte vi 2 cykler til vores børn. Vi fik en god vejledning i de forskellige mærker og størrelser i det store udvalg. Det resulterede i, at vi købte den ene cykel et nr. større end beregnet, det var det helt rigtige, selv om vores datter synes den var stor. Men med ekspedientens erfaring, fik vi den rigtige cykel. Cyklerne kunne vi hente dagen efter fuldt monteret med ekstra udstyr.

17 de julio de 2023

2 chancer

Første gang jeg var forbi, fik jeg en dårlig vejledning af en alt for frisk (moden) sælger, så selvom jeg var klar til at købe gik jeg derfra uden at handle.
Et par dage senere var jeg heldig at blive betjent af en anden (yngre) sælger, som gav rigtig god vejledning og venlig betjening. Han solgte cyklen til mig.

4 de septiembre de 2023

Godt køb

Jeg købte en Elcykel i august. Jeg fik god vejledning, og jeg kom hjem med en cykel, som jeg nu bruger dagligt og er super glad for.

1 de septiembre de 2023

Rigtig god oplevelse🙂

Meget god oplevelse🙂Sort udvalg af cykler. Rigtig god vejledning omkring valg af model, samt afgørende, at der var rig mulighed for prøvekørsel af de forskellige cykler.

1 de agosto de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.