We are one of the biggest online stores for health supplements in Bulgaria. We love serving our customers and try to deliver every order in 24h using our best prices and delivery terms.
d-r Vlado 24, 4000, Plovdiv, Bulgaria
- +359887077988
- office@biomall.bg
- biomall.bg
Лошо обслужване
Поръчах 3 продукта отбелязани като налични.
За един се наложи да чакам 4 работни дни.
Друг изобщо не дойде. Нямало го и точка.
Не се обадиха да предупредят или да попитат с какво да го заменим.

Respuesta de Biomall.bg - Bulgaria
аз съм лоялвземете съвета ми и купете от реномирана компания.ен клиент от дълго време
аз съм лоялен клиент от дълго време. този месец продукт, който продадоха, беше дефектен. те отказаха да направят нещо. вземете съвета ми и купете от реномирана компания.

Respuesta de Biomall.bg - Bulgaria
Страшна наглеци и измамници!!
Страшна наглеци и измамници!!! Продават еритритол за 46лв, след като потърисх повече информация за производителя в Google видях,че реалната цена е 13лв(6,64 евро)
Sorry i paid for a product.
Sorry i paid for a product.. Nothing delivered.. difficult customer services
Sorry not good

Awesome service
Awesome service! I got a discount, it came in 2 days, didn't have to pay for the delivery and they made a change of the delivery provider because of my request, which I am very thankful for.
Отношението е много коректно спрямо…
Отношението е много коректно спрямо потребителя и продуктите са високо качество. Благодаря Ви!
They managed to deliver to me a product…
They managed to deliver to me a product I couldn’t find anywhere else!