Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hallo ik ben Erica 65 jaar De laatste jaren best wel wat stress Opgebouwd. Na een heel erg bericht werd ik angstig en opgejaagd stress gevoel Ik ben gaan lezen op google want ik had erg last van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een heel fijn product, juist omdat het je wat onzekerheid wegneemt over of je wel juist ademt. Je kúnt simpelweg alleen op de juiste manier uitademen door de Aura te gebruiken, doordat die maar een be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Calmind Aura heeft mij tot dusver goed geholpen. Ook mede dankzij de adviezen en professionele begeleiding van Danique om door te zetten met de Aura. Na een stressvolle periode en operatie was ik... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas zit er geen gebruiksaanwijzing bij en gaat alles via internet of qr code . Niet vriendelijk voor de oudere generatie . Na lezen toelichting nog niet akkoord . In het boekje waarin qr code sta... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de salud mental
  2. Servicio de comercio electrónico
  3. Joyería

Escrito por la empresa

Calmind is ontstaan uit een samenwerking van een psycholoog en iemand met een paniekstoornis. Het merk staat voor het verbeteren van de mentale gezondheid van haar klanten. De Calmind 'Aura' is gemaakt voor het optimaliseren van de ademhaling, ter vermindering van klachten als vermoeidheid, piekeren, concentratieproblemen, hoofdpijn, angststoornissen, paniekaanvallen en stress. Daarnaast kan het gebruikt worden om te stoppen met roken.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Duidelijke informatie

Via de chat gisteren eerst informatie gevraagd over de hoe calmind aura werkte en of het bij mijn angst en paniek zou kunnen helpen. Ik ben hierbij goed geholpen en heb een kortingscode gekregen en heb hem direct besteld en vandaag was die al in huis waardoor ik er snel mee kan oefenen.

25 de abril de 2023
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede service. Kreeg snel en netjes het aankoopbedrag terug nadat ik het pakje had geretourneerd. Wat er beter kan : ik kreeg de indruk dat men een beetje langs elkaar heen werkt - kreeg namelijk nog een mailtje daarna.

10 de abril de 2023

Respuesta de Calmind

Bedankt voor je review! Het klopt dat we een e-mail hebben uitgestuurd. Het systeem gaf aan dat er zich een fout bij het bestelproces had voorgedaan. Om het proces te verbeteren hebben we e-mails uitgestuurd om na te gaan of en zo ja waar het mis is gegaan.

Jammer dat dit als vervelend is ervaren. Daarvoor bieden we natuurlijk onze excuses aan.

Sieraad met een opdracht

Snel geleverd, en ik vind het ook nog eens een mooi sieraad.

10 de abril de 2023

Hi Elze,
Bedankt voor de positieve review. We hopen dat het je gaat helpen in het bereiken van jouw persoonlijke doelen!

Groet, Calmind

Valorada con 3 estrellas sobre 5

graag een ander postbedrijf gebruiken…

graag een ander postbedrijf gebruiken want mijn pakje was opengemaakt voordat het in mijn brievenbus lag. het lag open en wel op de mat en daar ben ik niet van gediend.

13 de marzo de 2023

Beste Diane,

Bedankt voor je reactie! Wat vervelend om te vernemen dat het pakketje open op de deurmat is gevallen. Dit is de eerste keer dat wij dit van onze klanten vernemen. We hebben hier een melding van bij PostNL gemaakt. Hopelijk is het pakket zonder schade bij je aangekomen. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dat graag en zoeken we naar een passende oplossing!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd via het contactformulier op de website bereiken.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.