Eine sehr angenehme aussagekräftige Anbietung des Produktes und ich hoffe es hält was es verspricht. Wie man es einnimmt habe ich jedoch noch nicht rausgefunden.
Consulta las opiniones de los clientes
Ich bin mit diesem Produkt sehr zufrieden. Habe schon lange nach einem Produkt gesucht, das einem hilft ohne Diät oder Sport auszuüben.
Hallo, ich habe nur ein Produkt für 39 € bestellt. Als ich später mein Konto überprüft habe, wurden mir jedoch fast 300 € abgebucht. Ich verstehe nicht, warum dieser Betrag berechnet wurde.... Ver más
Det var hurtigt at bestille varen som vi glæder os til at modtage,det ser vi frem til. Med venlig hilsen Hanne og Peter Hilslev Rasmussen
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
CoreGLP is a health and wellness brand focused on supporting metabolism, appetite control, and energy through natural, science-backed ingredients. Its products combine compounds like berberine, green tea extract, and vitamins to help promote sustainable weight management and balanced blood sugar levels, without artificial additives.
Información de contacto
Estados Unidos
- coreglp.com
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Eine sehr angenehme aussagekräftige…
Sikke da et firma
Sikke da et firma. Bondefangeri. Når man har trykket at man gerne vil have eksempelvis 3 glas af det først reklamerede produkt, kommer der måske 6 andre man skal klikke sig ikke interesseret i, og der er ikke meget plads mellem tryk på “ ikke interesseret i” og at bestille. Jeg troede således, at jeg blot købte tre glas af det først reklamerede produkt til knap 300 kr. men da jeg var igennem Mit Id og det hele, var der taget for 807,- kr.
Det er simpelthen ikke i orden.
Fast and easy to make the encomende
I order one and in the end whithout showing nothing about the payment i pay 3 . Just in the email after i see how mutch it was....
Det var hurtigt at bestille varen som…
Med venlig hilsen
Hanne og Peter Hilslev Rasmussen
CoreGLP
Jeg har bestilt 3 dåser, og venter nu på min ordre.
Jeg kan ikke anmelde selve produktet, da jeg ikke har fået det endnu.
Commande bien passée j’ai hâte de…
Commande bien passée j’ai hâte de recevoir ma commande
Meget hurtig reaktion på bestilling og…
Meget hurtig reaktion på bestilling og check af baggrund for bestilling
Rigtig meget at bestille.men har ikke…
Rigtig meget at bestille.men har ikke prøvet dem endnu, men glæder mig til at prøve.
Ich bin gespannt ob das produkt mir…
Ich bin gespannt ob das produkt mir hilft endlich abzunehmen. Freu mich drauf 😍😍
Bestilte varer og godkendte med MitID…
Bestilte varer og godkendte med MitID på beløbet 299 kr. Får så fakturaen hvor der står 897 kr og kort tid efter endnu en at de nu sender yderligere så jeg ialt bliver trukket for over 1200 kr uden at jeg har bestilt mere. Kundeservice vil ikke annullere bestillingen da de påstår sen allerede er afsendt så nu skal jeg så igennem returnering når pakken ankommer og betale for returnering.
Total bondefangeri
Nemt at bestille og hurtig levering 👍
Jeg køber et tilbud til 299
Jeg køber et tilbud til 299, da jeg så får ordre ordrebekræftelse skal jeg betale 897 det er bondefangeri.
Håber det resterende bliver tilbageføre til min konto !!
J’ai vu une promo de 3 boîtes à 36,65€…
J’ai vu une promo de 3 boîtes à 36,65€ avec une promo de 99,90€ et quand je regarde ma commande ,j’ai une facture de 109€.Il y a un problème. C’est du vol car je n’aurai pas acheté pour essayer!
God service på skrift
Syntes det er en god beskrivelse, den er til at forstå
J’ai pas encore utilisé mais je fais…
J’ai pas encore utilisé mais je fais confiance
Ich bin mit diesem Produkt sehr…
Ich bin mit diesem Produkt sehr zufrieden.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.