Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan overhovedet ikke anbefale dem. Jeg skrottede min bil for 3 uger siden, og har ikke fået mine penge endnu. Dårlig kundeservice hvor de kommer med alle mulige dårlige undskyldninger, og lover at ven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Dansk autoskro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service ringede sent en tirsdag aften og bilen blev afhentet dagen efter og afmeldt samme dag, selvom de plejer kun at gøre det 1-2 gange om ugen. Efter de modtog reg attest kom pengen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Danskautoskrot... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ren svindel, bil hentet og 2 uger senere fortsat ikke afmeldt

Det startede godt, god og imødekommende service i telefonen. Nu er der desværre gået 2 uger og bilen er fortsat ikke afmeldt, på trods af jeg gentagne gange har ringet, og der bliver lovet det bliver gjort.
Det blev lovet det skulle gøres d. 22. I dag er pladerne fortsat ikke afmeldt, og der gives mange sjove forklaringer på hvorfor aftaler ikke overholdes.
Så vær opmærksom hvis på den ekstra udgift for selv at skulle afmelde plader, selvom det er meningen det skulle være en del af firmaets service.
Øv, utrygt og dårlig oplevelse

2 de abril de 2024

Sikke en imødekommenhed

Sikke en imødekommenhed. Hurtig eksekvering. Meget god service lige fra mit opkald til afhentning af bilen få timer efter.
Alt bliver håndteret af Dansk Autoskrot. Betaling, papirarbejde og meget informativ guidens gennem hele forløbet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Autoskrot, til dem som har behov for at komme af med den gamle bil.
Meget meget professionelt… tak for god behandling.

1 de marzo de 2024

Useriøst Firma

Min mand og jeg har gentagende gange været i kontakt med dem. De lover at hente bilen til skot. Deres chauffør skulle ringe inden ankomst, det har de så skullet de sidste 3 dage. Vi har ringet igen i dag og chefen ville ringe om 2 minutter, det så indtil videre 2 timer siden. Det et meget useriøs firma og vi aldrig oplevet noget ligne. De kunne jo bare være ærlige og sige, at de ikke havde tid, så havde vi fundet en anden løsning. Men det virkeligt trals at side og vente. Vi sider tilbage med følelsen at blive latterligt gjort.

23 de febrero de 2024

Fantastisk service

Jeg havde en gammel motorcykel hvor hjulene havde sat sig og den ville ikke starte så den måtte væk
Jeg ringede til dansk autoskrot fredag og lørdag aften kom de og hentede den og de ville sørge for alt det praktise så jeg ikke skulle bøvle med det
Super god service kan klart anbefale dansk autoskrot til andre tak for hurtig og professionel hjælp

3 de febrero de 2024

Tryg oplevelse

Min bil kom til skade lørdag aften midt i motorvejen.Jeg har investeret alt for mange penge på den fortiden, jeg var nød til at give op. Jeg ringede kl 21.00 for at bede om hjælp fra danskautoskrot vedr skrotning og afhentning af bilen. Alt gik perfekt jeg var virkelig imponeret af processen.

6 de diciembre de 2023

Gennemsigtet og seriøst.

Gennemsigtet og seriøst.

Samme dag som jeg anmodede om tilbud modtog jeg ved personlig henvendelse fra en uhyre venlig medarbejder hos danskautoskrot. Handel har indgået bilen blev afhentet og betalt afmeld på stedet. Anbefaler herfra.

19 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med super flinke…

De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Dansk autoskrot to gange, og igen uden klager.
(PS: Jeg har hverken bekendskab eller relation til selvskabet, dog fortjener de ros for deres professionalisme.)
I kan trygt klappe jer selv på skulderen.
Overordnet super god service. :#

18 de diciembre de 2023

Klart anbefales

Det er SÅ nemt. Man "tilmelder" sin bil, og i løbet af få timer har man tre tilbud. Der, hvor jeg afleverede min bil, var personalet meget behjælpelige med at få udfyldt og afleveret papirer vedr. skrot til staten, så det hele gik smertefrit, og efter 2-3 dage gik pengene ind på min konto.
Mvh
Karl Christen

19 de diciembre de 2023

Det hele fungerede bare

Det hele fungerede bare - efter accept af tilbud, ringede køber - betalte samme dag og hentede bilen dagen efter. Rigtig god oplevelse.

At betaling kom før afhentning var et alfa omega for mig. Hvis ikke man sikrer sig på den måde, er man lidt lost. Der er også sælgere, der svindler ikke at forglemme.

Fantastisk - har ringet til forsikringen - også alt det er på plads med afmelding. Køber har virkelig orden i sine ting - tillid er godt at have - ærlighed er lige så godt.

Anbefales kraftigt herfra.

17 de diciembre de 2023

BANDITTER!!!

Nogle banditter. STOL IKKE PÅ GODE ANMELDELSER!
Det gik stærkt med at skrotte bilen og hente den. Blev lovet at pengene skulle lande på min konto 2-3 dage efter. Jeg bad om en kvittering på mail og fik intet. Der gik en uge, jeg ringede igen og de lovede at pengene skulle indbetales samme dag. Intet skete og det blev weekend så ringede jeg mandag til skat motor for at afregistrere nr. plade og blev oplyst om at de har lavet ejerskifte på bilen 2 dage efter de modtog bilen og at de har ændret forsikringen!! Helt uden at jeg ved noget om det eller har godkendt noget.
Jeg ringer igen til autoskrot, ingen svar. Ringer fra min brors tlf og får fat i samme dame Marie/Maria som nævner at pengene er indbetalt. Da jeg insisterer og hun mærker jeg forstår hvad der foregår siger hun at hun sidder i banken nu (kl. var 16) og vil derfor indbetale pengene med det samme!!! Heldigvis fik jeg pengene og hun fik skæld ud og blev anmeldt til politiet som fik optagelsen på hele samtalen.

18 de diciembre de 2023

Nemt og hurtig salg.

Nemt og hurtig salg.
Meget kort tid efter at jeg havde lagt min bil ind på siden, fik jeg et opkald fra Marie danskautoskrot jeg var imponerede over prisen for min defekte bil. De afhentede bilen med det samme og afmeldte den dagen efter. Fantastisk service.

6 de noviembre de 2023

Super hurtig respons

Super hurtig respons, bilen blev afhentet som aftalt og pengene overført som aftalt. Jeg ville helt bruge tjenesten igen. Tak for hurtig service.

11 de noviembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.