Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spændende sted med mange flotte ting. Stort udvalg af elcykler. Fik super hjælp og rådgivning til køb af el-ladcykel. Var forbi af flere omgange for at prøve forskellige indtil den rette beslutning b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte en brugt Christiania Ladcykel i 2023 hos Dansk Varebørs. Den viste sig desværre at være meldt stjålet i politiets register. Opdagede det da min DBA konto blev lukket i 2024. Ville i øvrigt s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev ringet op en time efter jeg havde bestilt, vedr.min vare først kom om en uge, da de lige har flyttet hele deres varelager, adresse. Det var dejligt med SÅ hurtigt feedback. Derudover blev jeg r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en el cykel (brugt) til min søn i januar, i maj begyndte den at slukke når han kørte på den. Jeg indleveret den i starten af juni og fik besked her 14 dage efter, at jeg kunne hente cyklen... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Mega billigt

Mega billigt! Fik besked 30 minutter efter ordren var lagt, om at den var klar til afhentning. Det der sku god service 👍🏻

21 de marzo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DO NOT ORDER FROM THIS STORE!

DO NOT ORDER FROM THIS STORE!

I received a bag for my birthday and due to COVID had barely got to use it. One of the first few times I am using it the strap broke/ripped off from the bag. Sent it bag to be replaced/fix and they refuse to help at all.

'Sometimes you just get unlucky' they said. WOW!

26 de enero de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Træls at der ligger vare til salg på…

Træls at der ligger vare til salg på hjemmesiden, som så efter flere dage viser sig slet ikke at være en del af varelageret.

9 de diciembre de 2020
Logotipo de Danskvarebors

Respuesta de Danskvarebors

Hej Marianne,
Det forstår jeg godt du synes. Det er vi også rigtig kede af er sket.
Da vi sælger ting fra forsikringsselskaber har vi ofte kun én af hver ting. Så hvis noget mod forventning forsvinder fra vores butik, har vi desværre ikke mulighed for at skaffe et nyt produkt.

Jeg beklager rigtig meget at du har haft en dårlig oplevelse, det har bestemt ikke været vores mening.

De bedste hilsner Sisse
Dansk Varebørs

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk nemt at handle over nettet

Fantastisk nemt at handle over nettet. Det bestilte kom hurtigt og alt var godt.
Det er også en god oplevelse at besøge butikken i Holbæk.
Stort udvalg med mange forskellige og meget billige tilbud og behagelig betjening.

17 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode kvalitets varer til konkurrence dygtige priser

Gode kvalitets varer - og gode tilbud
Vi har handlet en del gange hos Dansk Varebørs i deres fysiske butik. Det er altid spændende at komme der, for man ved aldrig hvad man kommer hjem med :) Der er altid rigtig gode og spændende varer på hylderne. Vi kan altid finde noget til rigtig fine priser og til en god kvalitet. Service er i top.

4 de septiembre de 2020

Fedt koncept

Fedt koncept. Mærkevarer til vanvittig gode priser. Kan varmt anbefales.

27 de agosto de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.