1. Tienda de sándwiches
  2. Puesto de zumos

Delish er Frederikbergs nye sandwich & juicebar, som er baseret på friske råvarer og friske frugter. Hos Delish går vi indenfor kvalitet, som er vores største prioritet! Dette afspejler i vores mad og drikke. Velkommen til Delish!

4,5

Delish er uden tvivl next level.

Delish er uden tvivl next level.

Konceptet minder om Joe & The Juice – men Delish har taget det hele et skridt videre. Kvaliteten er markant højere, smagene er mere balancerede, og råvarerne føles friskere og mere gennemtænkte.

Atmosfæren er mere rolig og eksklusiv uden at miste den energiske vibe. Personalet er imødekommende, professionelle og leverer en service, der virkelig viser, at der er styr på detaljerne.

Juicerne og sandwiches smager ikke bare godt – de smager premium. Portionerne er solide, præsentationen er skarp, og man føler faktisk, man får værdi for pengene.

Hvor Joe & The Juice kan virke hektisk og standardiseret, føles Delish mere gennemtænkt og kvalitetsbevidst hele vejen igennem.

Hvis du vil have samme type koncept – bare bedre udført, bedre smag og bedre oplevelse – så er Delish klart stedet.

Kommer helt sikkert igen 👌

23 de febrero de 2026

Høj standard

Lækker mad, god service og man bliver mæt af en sandwich.
Der er mange gode muligheder.
Snyd ikke dig selv for en super lækker smoothie!

21 de febrero de 2026

Velsmagende

Friskt, lækkert og velsmagende
Gode råvarer, venlig betjening og gode sandwich/bowls
Helt klart et sted, jeg vender tilbage til

29 de enero de 2026