Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fijne kliniek en wat een goede service. Luisteren goed naar je, dringen je absoluut niets op en zijn superlief. Afgelopen zaterdag bij Dr. Anna geweest voor m'n frons, omdat ik soms wat li... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fronsrimpel - Lipfiller Ik was erg bang voor cosmetische behandelingen maar wilde erg graag mijn fronsrimpel behandeld hebben. Na lang wikken en wegen een afspraak gemaakt bij dr. Michiel en wat w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden met de Traangoot behandeling! Altijd al donkere kringen gehad gewoon erfelijk maar met de jaren werd het dieper en donkerder. Na deze behandeling bij dr Michiel een ontzettend groot ver... Ver más

Información sobre la empresa

1. Médico

Escrito por la empresa

Als onderdeel van de Zuidas Kliniek treft je bij Dokter Marie jarenlange ervaring binnen de cosmetische geneeskunde. Zij probeert botox (botuline toxines) en fillers zo natuurlijk mogelijk toe te passen en optimaal af te stemmen op de wensen van de haar klanten. In Amsterdam en Den Haag werkt zij in een shop-in-shop concept in een hoogstaande medische omgeving bij oogkliniek Worldeye.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marie is echt een geweldige vakkundige arts

Marie is echt een geweldige vakkundige injectable arts, ze stelt je op je gemak, geeft heel goed advies met een top resultaat, nog mooier dan de verwachting was. De ontvangst door assistente Mees is ook ontzettend hartelijk. Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen!

7 de septiembre de 2022

Zeer tevreden

Onlangs bij dr Marie geweest voor een lipfiller behandeling. Het resultaat is echt naar volle tevredenheid . Mooie volle en vooral ook, voor mij heel belangrijk, natuurlijk ogende lippen .

2 de septiembre de 2022

Eerlijk advies

Ik kom al een paar jaar bij Marie. Altijd aardig en zeer kundig. Ze geeft eerlijk advies. Heel blij met haar.

25 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs samen met mijn zus van Belgie…

Onlangs samen met mijn zus van Belgie naar Nederland te gaan om behandeld te worden door dokter Marie en ze is het oprecht meer dan waard! Top arts, heel vriendelijk, eerlijk en weer wat ze doet. Oprecht zeer tevreden. Elke kilometer waard!

23 de abril de 2022

Natuurlijke fillers

Ik ben heel erg tevreden met mijn lippen! Ik wist niet dat fillers er zo natuurlijk uit konden zien. Marie is heel vriendelijk en geeft een eerlijk advies. Ik kom de volgende keer zeker terug bij Marie :)

20 de abril de 2022

Fronsrimpel

Fronsrimpel - Lipfiller

Ik was erg bang voor cosmetische behandelingen maar wilde erg graag mijn fronsrimpel behandeld hebben. Na lang wikken en wegen een afspraak gemaakt bij dr. Michiel en wat was ik blij! Omdat de behandeling meeviel ben ik nog geen maand later naar dr. Marie geweest voor prachtige, maar natuurlijke lippen. Na een correctie afspraak vorige week *(service!) ben ik helemaal happy. Thanks you 2. Tot snel!

20 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben behandeld door zowel dr Michiel…

Ik ben behandeld door zowel dr Michiel als dr Marie en kan niet anders zeggen dan geweldig! Ik vind het vooral fijn dat ze een eerlijk advies geven. Ik laat mijn lippen doen en ben elke keer ontzettend blij met het eindresultaat. Voor mij niemand anders meer.

13 de marzo de 2022

Alleen maar lof!

Alleen maar lof!
Dr. Marie denkt met je mee en maakt echt mooie natuurlijke lippen!
Heeft dit keer mijn frons eindelijk “lam” gekregen! Nog geen andere arts gelukt!!
Ik kom graag bij haar!

11 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig mezelf met wat hulp!

Prachtige lippen, echt heel blij mee! Wat filler om wat lijnen te verzachten in neuslip plooi en mijn musthave botox in frons en wenkbrauw lift!
Ik voel me weer mooier na een bezoekje bij Marie en dat is om blij van te worden!

7 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ontevreden

De lipfillers waren direct na het inspuiten prachtig met zwelling en al, maar toen de zwelling afnam zag ik dat het oneven was. Linksboven meer dikte dan rechtsboven en daarbij ook een bobbelende vorm.

Ik heb met de klantenservice proberen te communiceren over mijn ontevredenheid maar ze gaven geen concreet gehoor over mogelijke financiële garantie. Ik moest maar op controle komen.

Hierbij zitten ze altijd vol dus moest ik weken lang wachten op deze afspraak met ondertussen enorme ontevredenheid over hoe mijn mond gemaakt was.

Toen ik dit tijdens de controle uitte was de optie evt voor meer fillers gaan en alleen met crème verdoving laten corrigeren anders zou ze de vorm niet goed kunnen zien. Zonder prik verdoving vind ik de pijn ondragelijk.

Conclusie: als je uitsluitend fillers wilt met prik verdoving ga dan naar een arts die dat gegarandeerd en met vertrouwen makkelijk en goed kan.

Daarbij vind ik dat afspraken wat betreft ontevredenheid over assymetrie voorrang moeten krijgen anders laat je klanten weken rondlopen met een hele ongelukkige mond.

13 de febrero de 2022
Logotipo de Dokter Marie

Respuesta de Dokter Marie

Goedenavond Es,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het resultaat van de behandeling, wij willen dit graag met je oplossen! Je bent bij ons altijd welkom voor een controle zodat je samen met de behandelend arts kunt kijken naar een gepaste oplossing. Uiteraard zijn correcties altijd kosteloos.

Helaas kan ik op basis van deze beoordeling geen contactgegevens terug vinden. Zou je opnieuw contact met ons kunnen opnemen via telefoonnummer +31 6 41 88 43 63. Alvast bedankt!

Mees - assistente Dokter Marie

Beste Es,

Inmiddels is de review ruim 10 keer aangepast, maar hebben wij ondanks een ‘’vind reviewer’’ verzoek via Trustpilot uw gegevens nog niet kunnen achterhalen.

Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact zodat we dit op een redelijke manier kunnen oplossen, maar gezien wij daar geen kans toe krijgen reageer ik kort op de inhoud.

De meeste cliënten verdragen de pijn met verdovingscrème erg goed, bovendien zit er ook verdoving in de filler. Dokter Marie staat bekend als zeer perfectionistisch en streeft altijd naar een symmetrisch resultaat. Uit haar ervaring blijkt dat tandartsverdoving het beeld kan verstoren, dit is duidelijk een oorzaak van de asymmetrie.

Wij zullen nogmaals een poging doen om je gegevens te achterhalen en vragen daarnaast nogmaals contact met ons op te nemen zodat wij de kans krijgen om dit op te lossen.

In afwachting van uw reactie.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.