Valorada con 1 estrellas sobre 5

WAARDELOOS !!! de meeste winkels die vermeld staan bij hun shopfinder nemen de cheques niet aan! Al zeker niet online! MS mode vb neemt hem helemaal niet aan, niet fysiek en niet online! Maar staat... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Are you thinking about giving this gift card? Reconsider! Or at least read the limits carefully on where the card can be used. Some shops, like Foot Locker, sell some products exclusively on their onl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb voor mijn moeder een fashioncheque gekocht bij Etos. De fashion cheque kan niet ingewisseld worden bij diverse ketens terwijl het saldo wel toereikend is. Al een week contact met fashioncheque... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb nog niets ontvangen! Op 24 december nog steeds niets ontvangen! Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat. Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

fashioncheque is dé modecadeaukaart van Nederland en te besteden bij meer dan 10.000 winkels en webshops. fashioncheque is het leukste cadeau om te geven én te krijgen!

2,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen

20 de diciembre de 2024

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service! 😊| Team FashionCheque

Niet geleverd.

11 de diciembre de 2024

Goedemorgen,
Zojuist heb ik je een mailtje gestuurd.
Ik kijk graag met je mee waar jouw FashionCheque is.
Fijne dag!

Bar slecht

Bar slecht, bestellen niet mogelijk cijfercombinatie wordt niet geaccepteerd
Een hele bevalling dus!
Ik raad het niet aan

19 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren met de FashionCheque. Helaas heb ik geen contactgegevens van je om je direct verder te helpen.

Ik wil graag met je in contact komen om dit op te lossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen of telefonisch contact met ons opnemen? We helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. | Team FashionCheque

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geregeld en cheque ontvangen in…

Snel geregeld en cheque ontvangen in mailbox

10 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je review! Super om te horen dat alles snel en soepel is verlopen :) | Team FashionCheque

Snel geleverd

Bonnen werden snel geleverd in een mooie verpakking

10 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Hoi Danielle, dank je wel voor je mooie review. Goed om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat je tevreden bent over de verpakking! Groetjes Karin

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd! Echt een verrassing!

13 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Hoi Feike, dank je wel voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel geleverd is. Groetjes Karin

Besteld maar niets ontvangen

fashioncheque niet ontvangen terwijl de bezorgdienst meldt dat het bezorgd is....

17 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Hoi Geert-Jan, dank je wel voor je review. Ik heb je een mail gestuurd en kom graag met je in contact. Groetjes Karin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb nog niets ontvangen, wel opgelost! Ben zeer tevreden met deze uitkomst!

Ik heb nog niets ontvangen!
Op 24 december nog steeds niets ontvangen!
Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat.
Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt teruggestort, kan ik een enveloppe met inhoud onder de Kerstboom leggen, i.p.v. de gevraagde Fashincheque ;-)

16 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Hoi Lisette, ik heb je een mail gestuurd over de verwachte leverdatum. In verband met de feestdagen drukte kan het helaas langer duren dan anders. Dank je wel voor je geduld. Groetjes Karin

Snelle overzichtelijke site

Snelle overzichtelijke site, snelle bevestiging en keurig een mail dat de bestelling was ontvangen. Ook de nota per ommegaande in de mailbox.

16 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan. Groetjes Karin

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestellen traag en meerdere pogingen nodig gehad

Meerdere pogingen tot bestellen niet gelukt, ik denk doordat het aantal karakters op het kaartje toch te lang was, echter werd dat niet goed aangegeven. Bij het schrijven van het kaartje op het aantal gelet, ook al gaf het aan dat er nog 2 karakters over waren, lukte de bestelling niet.
Ik had het binnen 72 uur nodig, dacht dat dat wel zou lukken, maar helaas te laat.

11 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Dank je wel voor je review. We hebben contact gehad en gelukkig is het gelukt om je bestelling te plaatsen. Groetjes Karin

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Fijn dat er veel keus is voor welk bedrag je wilt besteden.

12 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle en nette levering. We doen ons best om een brede keuze aan te bieden voor elk budget. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar!

Fashioncheque

Het bestellen ging erg makkelijk en je hebt veel keuze uit de kaarten en er kan een leuke cadeauverpakking om. Ook fijn dat ze al geactiveerd zijn

9 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Leuk om te horen dat het bestellen bij Fashioncheque zo makkelijk ging! De cadeauverpakking en direct geactiveerde kaarten maken het extra handig :) | Team FashionCheque

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Had de cheques eerder binnen verwacht

Had de cheques eerder binnen verwacht

2 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Bedankt voor je feedback!
Het spijt ons te horen dat de cheques later dan verwacht zijn aangekomen. Helaas zitten de bezorgers momenteel in een drukke periode vanwege de feestdagen, waardoor vertragingen soms onvermijdelijk zijn. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden! Als je verder nog vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Groetjes, Iris

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bezorging duurde veel te lang.

Bezorging duurde veel te lang.
Niet een werkdag maar meerdere dagen dus de fashioncheque kwam te laat bij de gelukkige.

6 de diciembre de 2024

Respuesta de fashioncheque

Hoi Fred, wat vervelend om te horen dat de bezorging te lang duurde. We doen ons uiterste best om alle bestelling zo snel mogelijk te leveren, maar helaas kan het door de december drukte gebeuren dat het langer duurt dan normaal. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Groetjes Karin

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.