Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Bestilte mit flexmedlemskab fredag formiddag og havde mit DGU login samme dag. Samtidig er chat funktionen god, og der bliver svaret med det samme. Hjemmesiden er nem at overskue,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

F medlemskabet er en fin mulighed for dem, der ikke har så meget tid. Jeg er personligt træt af den markedsføring, hvor man skal binde sig til en automatisk videreførelse af sit køb... medmindre ma... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og billig adgang til et DGU kort. Har brugt Flexgolf de seneste par år og det fungerer ganske fint.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk, har tidligere været medlem af en klub og havde kun et gammelt dgu nummer, oprettet mig fredag morgen og fik mit medlemskab kl17 samme dag med nyt dgu nummer og login til Golfbox osv.

Información sobre la empresa

1. Club de golf

Escrito por la empresa

Vi giver danske golfspillere nem adgang til golfsporten via salg af prisvenlige golfmedlemskaber

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig tilbagevenden og løbende…

Hurtig tilbagevenden og løbende information

30 de junio de 2023

Hej Mogens
Vi er beærede over din 5-stjernede anmeldelse som et udtryk for at vi har leveret en god service. Tusind tak for det.

Hurtig og effektivt

Hurtig og effektivt, fin service og brugervenlig hjemmeside

20 de junio de 2023

Hej

Billigt og nemt

1 de junio de 2023

Hej Palle

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej Susanne
Vi er beærede over din fine anmeldelse som et udtryk for at vi har leveret en god service. Vi håber vi en anden gang kan servicere dig og gøre os fortjent til 5 stjerner :)
Tusind tak

Glimrende koncept

Glimrende koncept
Hurtig respons og oprettelse

Dejligt med mulighed for at få et fuldtidsmedlemsskab, så man kan benytte rabatter og øvrige aftaler med andre klubber.

9 de mayo de 2023

Hej Nicklas
Vi er beærede over din 5-stjernede anmeldelse som et udtryk for at vi har leveret en god service og et godt produkt.

Det gik hurtigt

Det gik hurtigt. Få minutter efter betaling fik jeg tilsendt medlemsnummer og adgangskode og kunne straks bestille green-fee.

4 de mayo de 2023

Hej Erik
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og kommet hurtigt igang 👌🏼
Og tusind tak fordi du tager dig tiden til at give os en fin anmeldelse 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enormt god og hurtig service

Enormt god og hurtig service! Klar anbefaling herfra 👍🏼

10 de mayo de 2023

Hej Sebastian
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og at vi kunne hjælpe dig hurtigt igang 👌🏼

God info

God info, og service, og hurtig indmelding.

8 de mayo de 2023

Hej Erik
Velkommen i klubben ☺️
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og vi kunne hjælpe dig hurtigt igang 👌🏼

Hurtig og effektiv respons 👍

Super nem tilmelding. Hurtig respons og alt gik så nemt. 👍

30 de abril de 2023

Hej Ejvind
Velkommen i klubben ☺️
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med tilmeldingen og vi kunne hjælpe dig hurtigt igang 👌🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt svar og god service ift

Hurtigt svar og god service ift. Identificering af tidligere DGU nummer

14 de abril de 2023

Hej Martin
Vi er glade for at kunne hjælpe dig godt igang med golfen igen og at du sætter pris på vores høje service-niveau.
Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os positivt her.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

F medlemskabet med et stænk af øv!

F medlemskabet er en fin mulighed
for dem, der ikke har så meget tid. Jeg er personligt træt af den markedsføring, hvor man skal binde sig til en automatisk videreførelse af sit køb... medmindre man 3 mdr før siger fra!? Så nu skal jeg sætte påmindelse til september for at sige mit F medlemskab op... ellers kan jeg ikke selv bestemme hvliket medlemskab jeg skal have 2024... øv!

6 de abril de 2023

Hej Torben
Mange tak fordi du har valgt at købe dit golfmedlemskab hos os og tager dig tiden til at anmelde os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi kan desværre ikke genkende os selv i din kritik, da vi aldrig har haft opsigelsesfrist i September. Vi er enige med dig i at det ikke er rimeligt.
Tværtimod har vi hos Flexgolfclub fra starten haft en kort opsigelsesfrist på 1 måned. I tillæg har vi netop forkortet denne opsigelsesfrist til en dag, så du nu kan opsige dit medlemskab dagen før fornyelsen :)

Vi håber du fortsat vil være en tilfreds kunde hos os og kan se hvor langt vi går for at levere den bedste oplevelse ved køb af golfmedlemskaber.
På baggrund af ovenstående håber vi, at du vil overveje at revurdere din kritik og 2-stjernede anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god løsning for mig der godt kan…

Super god løsning for mig der godt kan lide at spille forskellige baner men desværre ikke har tid hver weekend

28 de febrero de 2023

Hej Felix
Skønt, at vi har det rigtige medlemskab til dig. Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os positivt her.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og billig mulighed for at spille…

Hurtig og billig mulighed for at spille 3-5 årlige runder.

13 de enero de 2023

Hej Lisa
Vi håber at vi kan gøre os fortjent til en 5-stjernet anmeldelse næste gang ;)

Nemt, hurtigt og billigt

3 de enero de 2023

Hej Christian
Vi er beærede over din 5-stjernede anmeldelse. Tusind tak for det.

Hurtigt og nemt

17 de septiembre de 2022

Hej Mikkel
Vi er beærede over din 5-stjernede anmeldelse. Tusind tak for det.

Super service.
Bestilte mit flexmedlemskab fredag formiddag og havde mit DGU login samme dag.
Samtidig er chat funktionen god, og der bliver svaret med det samme.
Hjemmesiden er nem at overskue, og indmeldelse inkl. upload af dokumentation for HC er nemt.
Kan kun anbefale flexgolfclub.

12 de agosto de 2022
Opinión espontánea

Hej Thomas
Vi er beærede over dine fine 5-stjernede anmeldelse og anbefaling.
Dejligt at høre at Chat-funktionen har virket godt for dig.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.