Consulta las opiniones de los clientes
Chciałbym serdecznie podziękować serwisowi Apple za uratowanie mojego MacBooka Air, w którym spuchła bateria. Obsługa była szybka, profesjonalna i pomocna – problem został zdiagnozowany od razu, a nap... Ver más
Witajcie, Przeprowadziłam dzisiaj bardzo profesjonalna i mila rozmowę telefoniczna z doradca w serwisie. Temat był trudny ale mój doradca telefoniczny okazał się bardzo zaangazowanym fachowcem i... Ver más
Z całego serca polecam. Wymiana baterii w mniej niż godzinę, serwisanci bardzo pomocni, wyrozumiali wobec laika technologicznego :) Duży plus za przystępne godziny otwarcia i możliwość zarówno wcześni... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de reparación de teléfonos
- Servicio de reparación de computadoras
- Servicio de reparación electrónica
- Tienda de reparación de teléfonos celulares
- Servicio de reparación
- Servicio de reparación de relojes de pulsera
Escrito por la empresa
Ekspresowo naprawimy Twoje urządzenie Apple. Jesteśmy najwyżej ocenianym serwisem w Polsce. Zaufało nam już ponad 200 000 klientów. Aby być bliżej naszych klientów, nieustannie rozwijamy sieć salonów Flix, które obecnie znaleźć można na Warszawskiej Woli, Śródmieściu, Mokotowie, Ursynowie, w Krakowie, Katowicach oraz Poznaniu. Szeroką ofertę usług realizujemy zarówno lokalnie, jak i wysyłkowo, poprzez wygodny system zamówień na naszej stronie. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z cennikiem i skorzystania z naszego serwisu.
Información de contacto
Warszawa, Kraków, Poznań, Katowice, Lublin, Wrocław, Szczecin, Polonia
- +48577397907
- info@iflix.pl
- flixapple.com
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Z całego serca polecam ten serwis
Z całego serca polecam ten serwis! Naprawiałam na Pięknej naprawdę starego maca z 2009. Wcześniej umówiłam się telefonicznie na termin (na moment kiedy przyjdą potrzebne części, a były następnego dnia). Sam proces był bardzo szybki (niecałe 2h) i bardzo profesjonalny. Pan serwisant od serca doradził mi, że nie ma sensu kupowanie nowego sprzętu, że mój staruszek jeszcze spokojnie mi posłuży :)
polecam serwis
polecam serwis. Bardzo miła obsługa. Wymieniałem baterie w iPhone 12 mini. pełen profesjonalizm. Szybko i sprawnie
Unprofessional service and lack of…
Unprofessional service and lack of accountability – not recommended!
I replaced the screen of my iPhone 12 three weeks ago. From the start, the display was acting up — flashing, and by the third day, it only showed a tilted Apple logo and then went black. The phone stopped working.
I went to file a complaint, especially since Apple often states that issues with the ribbon cable (taśma) can come from improper screen replacement. Unfortunately, the service center rejected my claim, saying the phone was wet or humid — without providing any evidence. I was forced to pay again for a new cable.
Instead of taking responsibility for a possible installation fault, they blamed me. This is very unprofessional and discouraging. I definitely do not recommend this service.
wzorowo, tak powinno być w usługach
wszystko super; szybka wymiana baterii w iphone; miła obsługa - pan uprzejmy, ale rzeczowy; (serwis w Katowicach, Wojewódzka)
super bardzo mi sie podobalo
super bardzo mi sie podobalo, szybko i sprawnie
Bylo bardzo super!
Fajna obsługa
Fajna obsługa, szybki i sprawny serwis. Polecam FLIX - Serwis Apple Polska każdemu!
❌ Rozczarowanie serwisem! ❌
Dzień dobry.
❌ Rozczarowanie serwisem! ❌
✍️ Aktualizacja opinii 05.03.2025r.:
Po moim zgłoszeniu Pani z administracji serwisu (bardzo konstruktywna i profesjonalna) skontaktowała się ze mną i naprawili problem bez żadnych dodatkowych opłat. Mimo wcześniejszych trudności doceniam, że finalnie podjęli odpowiednie działania i rozwiązali sprawę w sposób profesjonalny. To pokazuje, że firma potrafi brać odpowiedzialność za swoje usługi i dbać o klienta.
✅ Ostatecznie problem został rozwiązany, a sprzęt działa poprawnie.
Mam nadzieję, że w przyszłości podobne sytuacje będą rozwiązywane szybciej i bez potrzeby dodatkowej interwencji ze strony klienta.
Pozdrawiam
Marcin
Bardzo polecam serwis Apple fix
Bardzo polecam serwis Apple fix , ponieważ serwisant odpowiedział na wszystkie pytania , zapowiedział planowaną datę odbioru , która była szybka . W serwis wygląda bardzo na zadbany i jest w nim miła atmosfera
Super ok:) mega profesjonalni!
Polecam serdecznie :)
Wszystko w porządku
Bardzo szybki i jakościowy serwis oraz…
Bardzo szybki i jakościowy serwis oraz bardzo przyjemna obsługa
Szybka obsługa
Szybka obsługa, fachowe doradztwo. Gdybym musiała wracać to bym wróciła ;)
Szybka wymiana ekranu iPhone 7
Kupiłem akcesoria do iPhone 16 Pro
Kupiłem akcesoria do iPhone 16 Pro. Korzystałem wielokrotnie i zawsze wychodzę uśmiechnięty z serwisu. Miła i fachowa obsługa tylko dodaje jakości do i tak rewelacyjnie prowadzonego punktu serwisowego.
Polecam!!!
Polecam sklep, szeroki zakres akcesoriów i miła obsługa :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.