Gardinkongen Opiniones 505

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse fra start til slut! Bestillingen var nem, målene passede perfekt, og gardinerne lever fuldt ud op til vores forventninger. De giver et fantastisk lysindfald og en dejlig runforn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kvalitet og service helt i top ⭐️ Vi fik gardiner fra Gardinkongen første gang i 2022 i forbindelse med en større renovering. Vi har været så glade for både kvalitet, udtryk og servicen, at er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For 5 år siden købte vi nogle plissegardiner hos Gardinkongen, som vi er meget glade for. Desværre har et af gardinets mekaniske pumpe anordning nu fået en defekt. Efter en snak med Gardinkongens m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et mørklægningsgardin hos Gardinkongen.dk, men desværre lavede fragtfirmaet en stor fejl, så vi ikke fik det i hænderne. Fragtfirmaet gjorde ingenting for at hjælpe, og trods fejlen ikke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

På Gardinkongen.dk finder du altid et stort udvalg af gardiner, solafskærmning og tæpper i specialmål. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra førende europæiske leverandører - præcist som dem du finder hos din lokale fagmand, og så har vi endda Danmarks skarpeste priser på alle produkterne. Med vores online modelgenerator har vi gjort det nemt at bestille specialprodukter på mål. Undervejs i bestillingen kan du løbende se resultatet af dine tilvalg, og du vil således præcist altid kunne se det produkt, du er ved at bestille.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God vejledning

God vejledning, hvordan man måler op.
Fik stofprøver tilsendt inden valg.
Flotte løsninger.
Venlig betjening.
Har handlet hos Gardinkongen flere gange, altid tilfreds

19 de octubre de 2025

Super god oplevelse

Har købt Luksus Duo Roller til 5 vinduer og 1 terrassedør. Alle passer perfekt og er præcis som jeg håbede. Pænt arbejde og levering et par dage før forventet. Nemme at montere. En super god oplevelse.

23 de octubre de 2025

Det bliver ikke bedre 🍀

Det bliver ikke bedre, hurtig levering, gode priser, præcist det produkt jeg bestilte, og man kan regne med deres hjemmeside, kvalitet m.m.
Deres hjemmeside skulle have haft en “stjerne” mere, med man kan jo kun give 5, og det har GARDINKONGEN virkelig fortjent.

22 de septiembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handlen gik som aftalt, gode priser, hurtig levering, kvalitet i top

Vi kan kun varmt anbefale at handle med Gardinkongen.dk. Man betaler forud inden produktionen sættes i gang, men stol på dem. De er meget troværdige. ca. 2 uger fra betaling til levering.
Vi har nu for 3. gang købt lameller og kvaliteten er virkelig i top og de hænger så smukt.
Vi bestilte vareprøver inden vi besluttede os, så vi kunne se farver og kvalitet i virkeligheden.
Hurtig levering og rigtig god kommunikation omkring levering. Alt var som aftalt.

26 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Nemt og god kvalitet

Nemt at bestille online, god guide til opmåling og rigtig fint produkt! Gardinet mørklægger ikke 100%, men det er der ikke nogen rullegardiner, der gør :)

25 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rigtig fint gardin

Rigtig fint gardin. Men super ærgerligt, at det blot 14 dage efter bestilling, ikke var muligt at bestille et gardin mere i samme farve. Nu kan jeg ikke få noget der matcher uden at skulle udskifte alle gardiner igen. Jeg ville rigtig gerne have vidst, at gardinstoffet var på vej til at blive udsolgt.
Samtidig benytter Gardinkongen Danske Fragtmænd, som bare havde smidt mit nye gardin ude i regnvejr.

27 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.