Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De forskellige cases udfordrer til samarbejde, tænkning, socialt og hyggeligt samvær. Sidst vi prøvede en case, var det Mordet på Christiansborg. Denne gang gælder det Nyhavn. Er vild med det!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Go Mystery er en sjov måde at få set en by på - også ting, man ellers ikke ville have set. Et minus er, at opgaverne i de forskellige byer er meget ens, hvilket gør udfordringen - som jo også er en d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt koncept og rigtigt underholdende, og god måde at se København og gå i H.C. Andersens fodspor. Vi fik dog smidt boksen ud mit undervejs... Men vi er nu overbeviste om at vi løste mysteriet a... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god måde at komme rundt i byen, og mange sjove, kringlede udfordringer. En smule manglende sammenhæng, så det er godt med ledetråde 😉

Información sobre la empresa

1. Proveedor de viajes culturales
  2. Sala de escape
  3. Agencia de turismo
  4. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

Mystery er en slags Escape Room i det fri, bare uden tidsgrænse. Eller en skattejagt for voksne (nogen kalder det Puzzlewalks). Du og dine venner bliver sendt ud på en selvguidet rundtur, hvor I udforsker dele af området, I normalt ikke får øje på. Undervejs løser I opgaver med logik og samarbejde, for til sidst at løse det store mysterium.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De forskellige cases er super

Er vild med det!

1 de mayo de 2026

Respuesta de Gomystery

Tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at høre, at du elsker konceptet :D Vi håber, I havde en fed tur i Nyhavn!

Vi havde en god dag

Vi havde en god dag - Og var heldige med vejret.
Kan varmt anbefale det til andre.

23 de marzo de 2026

Hej Kim
Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen - vi er glade for at høre, at vejret var med jer og at I fik en god tur :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt koncept og rigtigt…

Super godt koncept og rigtigt underholdende, og god måde at se København og gå i H.C. Andersens fodspor. Vi fik dog smidt boksen ud mit undervejs... Men vi er nu overbeviste om at vi løste mysteriet alligevel!

22 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hej Alexander

Det lyder til, at I havde en rigtig god tur - skønt at høre!

Og uheldigt med æsken - men det lyder til, at I havde godt styr på det alligevel ;)

Tak for de 5 stjerner og en flot anmeldelse!

Fantastisk utomhusaktivitet

Jätteroligt sätt att upptäcka nya delar av stan, få en historisk inblick och toppenbra teambuilding-aktivitet.

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Gomystery

Tusind tak for den fine anmeldelse - vi er glade for at høre, at I havde en god tur :D

Rätseltour durch Marielyst - klare Empfehlung

Eine kleine Stadttour durch Marielyst mit vielen interessanten Informationen über den Ort und seine Geschichte, verpackt mit vielen tollen Rätseln, die auch unsere Kinder (12 und 10Jahre) gut lösen konnten.

30 de octubre de 2025

Respuesta de Gomystery

Vielen Dank für Ihre sehr schöne Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie einen schönen Ausflug nach Marielyst hatten – und großartig, dass auch die Kinder mitmachen konnten!

Sjovt og udfordrende

Det var nemt at bestille, og det var en fin æske med godt materiale. Det var udfordrende og alligevel til at løse - og der var mulighed for hjælp, hvis man gik i stå. Eneste lille minus var, at vi akkurat lige nåede at fange dem, der lukkede cafeen på Amaliegade, da de var ved at gå, da de lukkede en time tidligere end det var anført hos Gomystery. Vi var heldige og fik vores æske, og vi havde nogle sjove timer.

16 de octubre de 2025

Hej Anna

Vi er så glade for at høre, at I havde en god tur - og nåede at hente æsken! Tak for den meget fine anmeldelse :D

Vi beklager virkelig, at vi ikke havde fået rettet åbningstiderne på hjemmeside og bekræftelsesmailen, inden I købte æsken - det er heldigvis rettet nu.

Udfordrende opgaver

Vi havde en hyggelig formiddag, med udfordrende opgaver, som fik et autentisk præg af at udspille sig i de historiske omgivelser.

22 de septiembre de 2025

Respuesta de Gomystery

Mange tak for den fine anmeldelse og stjernerne - vi er meget glade for at høre, at I oplevede, at historien og omgivelserne spillede godt sammen :D

Sjove og udfordrende opgaver

Sjove og udfordrende opgaver, med tilpas sværhedsgrad og guidening.

14 de septiembre de 2025

Hej Tina! Tak for de fem stjerner - godt at høre, at I havde en god tur :D

Vildt sjovt koncept

Vildt sjovt koncept, som vi prøvede på Mosede fort. Vi var 3 hold, opgaverne var lidt svære ( vi var voksne), men kan 100 % anbefales. Det er pengene værd, vi brugt 2-2,5 time på turen.

9 de septiembre de 2025

Hej Julie!
Vi er så glade for at høre, at I havde en god tur på trods af svære opgaver. Men det lyder til, at I gennemførte - godt klaret! :D

hjælpsomhed

jeg skulle bruge et gavekort til gomystery lidt hurtigt.
Det kan ikke lade sig gøre på hjemmesiden, så jeg ringede og klagede min nød.
Stor forståelse og hjælpsomhed.
Under 24 timer senere havde jeg mit gavekort, uden at jeg skulle ud og køre:-)

29 de agosto de 2025

Hej Mikael!
Vi er bare glade for, at vi kunne hjælpe med at løse problemet og lave et gavekort - vi håber, modtageren blev/bliver glad for det :D

So fun and unique!

I did the English version together with my dad, it was so much fun! Everything put together perfectly and a great way to explore the area in a unique way

29 de agosto de 2025

Hello Femke!
Thank you so much for the kind review, we're so happy you and your dad had a great time solving mysteries :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very funny and interesting tour through…

Very funny and interesting tour through Nyhavn and central / old town copenhagen. Fun team exercise where everyone can participate.

7 de agosto de 2025

Hi Sine,
Thank you so much for your thoughtful review and for sharing your experience.

We’re delighted to hear that you enjoyed it! 😀

Super spil

Super spil. Vi nød hvert minut. Skal da prøve de andre også

10 de agosto de 2025

Respuesta de Gomystery

Hej Henriette, skønt at høre, at I nød turen :D Vi håber, I synes de andre ture er lige så sjove!

Virkelig hyggelig oplevelse

Nemt og hurtigt at få bestilt - turen var god og lærerig - vi brugte ca to timer (far, mor og to piger på 19 og 18). Det var vældig hyggeligt.

26 de julio de 2025

Respuesta de Gomystery

Hej Anne, Tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre, at I fik brugt nogle hyggelige timer med GoMystery :D

Engasjerende historie

Fin og engasjerende historie og aktivitet som engasjerte oss

3 de agosto de 2025

Respuesta de Gomystery

Hej Line, vi er glade for at høre, at I kunne lide historien og havde en god tur - tusind tak for anmeldelsen :D

Tolle Tour

Tolle Tour, Rätsel waren anspruchsvoll und nie langweilig. Wir haben es sehr genossen!
Würde ich jedem empfehlen, der Kopenhagen auf eine spannende Art und Weise erkunden will.

29 de julio de 2025

Respuesta de Gomystery

Vielen Dank für die Bewertung – wir freuen uns, dass Sie eine schöne Erfahrung in Kopenhagen gemacht haben :D

Fantastisk tur

Fantastisk tur, kan klart anbefales som en måde at være aktiv sammen på.

Imponerende gennemført fra start til slut.

Tog mere end 2-3 timer for os😂

27 de julio de 2025

Hej Maja, hvor er vi glade for at høre, I fik en god oplevelse :D

Tidsforbruget kan være et tegn på, at I bare var rigtigt stædige, og måske ikke brugte så mange ledetråde ;)

Godt klaret uanset!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.