Granit Opiniones 771

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rullbart oppvaskstativ: Jeg målte ikke nøyaktig nok på forhånd, men delte bare stativet på midten ved å klippe silikon/gummidelen. Da var stativet stort nok til å tørke espressokoker på, uten å ta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben eine wunderschöne Balkonbank erhalten. Nach einem Tag ist leider schon das erste Teil rausgebrochen. Ich habe reklamiert uns hab trotz Wochenenden sehr schnell eine Antwort erhalte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har alltid handlat på granit när jag behövt något funktionellt, snyggt och prisvärt. Det har ofta varit planerade inköp, så också denna gång med ett antal svartlackerade metallkorgar som ska funge... Ver más

1. Tienda de artículos para el hogar
  2. Tienda de muebles de mimbre
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Tienda de muebles
  5. Tienda de iluminación
  6. Tienda de muebles de exterior

Sobre Granit

Escrito por la empresa

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Obwohl der von mir bestellte Artikel…

Obwohl der von mir bestellte Artikel ein Restposten mit einem sensationellen niedrigen Preis war, wurde er sehr schnell geliefert.

21 de abril de 2026

Hallo Josef,

vielen Dank für das tolle Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du ein echtes Schnäppchen bei uns machen konntest und dein Artikel so schnell bei dir angekommen ist.

Wir wünschen dir ganz viel Freude mit deinem Kauf!

Kaikki toimi hyvin.

24 de abril de 2026

Hei Charles!

Kiitos palautteestasi! Mahtavaa kuulla, että kaikki sujui ongelmitta. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uudelleen!

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, gut verpackt, tolles Produkt!

Hallo Isabell,

vielen Dank für das tolle Feedback! Es freut uns sehr, dass die Lieferung schnell war, alles gut verpackt angekommen ist und dir das Produkt so gut gefällt.

Wir wünschen dir ganz viel Freude damit!

Snabb och smidig service

Snabb och smidig service, lätt att beställa på hemsidan.

10 de abril de 2026

Hej Ann!

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vad roligt att du upplevde vår service som snabb och smidig, och att beställningen gick så lätt på hemsidan. Vi strävar alltid efter att göra shoppingupplevelsen så enkel som möjligt för våra kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lieferung und Produkt super.Ich bin…

Lieferung und Produkt super.Ich bin sehr zufrieden.

Hallo,

vielen Dank für die tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass mit der Lieferung alles super geklappt hat und du mit dem Produkt so zufrieden bist.

Wir wünschen dir weiterhin viel Freude mit deinen Artikeln.

Krånglig webbshop

Krånglig webbshop. Går inte alltid beställa. Funkar inte att välja ombud. Fick dålig hjälp av kundservice. Ställde en fråga hur det gick sen fick jag ingen återkoppling. Undviker webshop
Numera pga av detta. Älskar deras sortiment och utbud i övrigt !

19 de abril de 2026

Hej Frida!

Tack för att du delar din feedback med oss. Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med vår webbshop och att kundservicen inte levde upp till dina förväntningar.

Om du inte har fått någon återkoppling från oss har ditt mejl tyvärr nog inte kommit fram ordentligt. Vi vill därför jättegärna be dig att höra av dig till oss på customerservice@granit.com igen, så att vi kan hjälpa dig med ditt ärende direkt.

Vi tar din kritik på allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår webbshop och vår service. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Ej nöjd

Leverans bra. Parasollen ganska bra men plastig stång, men bordsfästet var skräp!! Så dåligt och klent och uruselt konstruerat. Gick inte att spänna åt plastkulan? som skulle ändra lägespositionen på parasollet.Kunde inte ens hålla parasollet upprätt. Blåser vinden skulle den ha fällt parasollen över bordet. Nu får det bara stå rakt upp. Fick köpa ett nytt rejält metallfäste från Jotex! Tyvärr hittade jag inga andra parasoll i den storleken då hade jag returnerat det.

Hej Maj,

Tack för att du tagit dig tid att lämna din recension. Det är jättebra för oss att få höra både vad som fungerade bra och vad som inte höll måttet.

Det låter tyvärr som att det är något fel på just ditt bordsfäste eller att det rör sig om ett måndagsexemplar, då det absolut ska gå att spänna åt ordentligt så att parasollet står stadigt.

Vi vill självklart att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Du får jättegärna kontakta oss direkt på customerservice@granit.com med ditt ordernummer, så vill vi gärna kika närmare på detta.

felbeställt!

det jag skulle ha, krokarna, var för små, men det är inte ert fel

Hej Helena,

Tack för din recension!
Vad synd att krokarna inte passade den här gången, men vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna din feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr schnelle Lieferung und schöne…

Sehr schnelle Lieferung und schöne Lampions. Danke

Hallo Katharina,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass die Lieferung so schnell geklappt hat und dir die Lampions gefallen.
Wir wünschen dir ganz viel Freude damit.

Jättefin zinkh8nk beige

Jättefin zinkh8nk beige! Snabb leverans!

29 de abril de 2026

Hej Mona!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med din beige zinkhink och att leveransen gick snabbt. Vi hoppas att den blir en favoritdetalj hemma hos dig!

Varmt välkommen åter!

Hyviä tarjouksia

Hyviä tarjouksia

Hei Susanme!

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että olet löytänyt hyviä tarjouksia meiltä. Toivomme näkevämme sinut pian uudelleen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb o bra leverans trevligt bemötande…

Snabb o bra leverans trevligt bemötande på telefon
En mycket uppskattad present 🎁

29 de abril de 2026

Hej Jane!

Tack för dina fina ord! Så roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du uppskattade vårt bemötande. Det är extra kul att presenten blev så uppskattad!

Varmt välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ware war kaputt angekommen, schnell und unkompliziert neu verschickt

Ware war schnell da, eins war wohl auf den Transport beschädigt worden, schnell und unkompliziert ersetzt.

21 de abril de 2026

Hallo Lisa,

vielen Dank für dein tolles Feedback!

Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unserem schnellen Versand zufrieden warst und dass wir den Transportschaden unkompliziert für dich lösen konnten.
Wir wünschen dir viel Freude mit deinen neuen Produkten und hoffen, dich bald wieder bei Granit begrüßen zu dürfen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Motsvarande förväntningar och snabb…

Motsvarande förväntningar och snabb leverans

19 de abril de 2026

Respuesta de Granit

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att produkten motsvarade dina förväntningar och att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen åter!

Super!

Bestellung und Lieferung hat alles gut geklappt. Ich bin sehr glücklich mit den schönen Blumentöpfen.

27 de abril de 2026

Hallo Lotta,

vielen Dank für deine schöne Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass alles mit der Bestellung und Lieferung gut geklappt hat und dass du so glücklich mit deinen neuen Blumentöpfen bist. Wir wünschen dir viel Freude beim Einpflanzen und Dekorieren!

Smidigt

Bra, snabbt, smidigt!

24 de abril de 2026

Hej Ann-Sofie!

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vad roligt att höra att allt gick bra, snabbt och smidigt för dig. Vi strävar alltid efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ni visade ett erbjudande med rabatt om…

Ni visade ett erbjudande med rabatt om man blev medlem, så jag gick med för att nyttja rabatten. Tyvärr gick det inte att få det att fungera och nu efter köpet har ni mailat mig flera gånger om mitt välkomsterbjudande, som jag inte kunde använda när jag gjorde mitt första köp. Nu har jag inte något jag behöver köpa så det känns trist att jag inte kunde nyttja det.

18 de abril de 2026

Hej Karin,

Tack för att du delar med dig av din feedback, även om det är tråkigt att höra att ditt välkomsterbjudande krånglade vid ditt första köp. Vi vill självklart att det ska vara enkelt och smidigt att nyttja våra förmåner som medlem.

Eftersom du inte har möjlighet att använda koden just nu, vill vi gärna titta närmare på din order för att se om vi kan korrigera detta i efterhand åt dig. Vänligen kontakta oss på customerservice@granit.com och uppge ditt ordernummer, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt nöjd med produkten jag köpte…

Väldigt nöjd med produkten jag köpte och leveransen var inga problem.

27 de abril de 2026

Hej Sandra!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både produkten och leveransen. Det betyder mycket för oss att allt fungerade smidigt för dig.

Team Granit

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.