We kenden Griekse Gids van de website en de magazines en dit jaar voor het eerst een reis geboekt. De persoonlijke aandacht bij het boeken is een verademing. De reis naar Andros was perfect geregeld;... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Reizen met Griekse Gids Reizen is zorgeloos reizen onder topcondities . Nog voor we op reis vertrokken belden Jorgos van Griekse gids reizen ons op om het verloop van de reis te duiden en uitleg t... Ver más
Alles was goed geregeld, vlucht, hotels, taxi's,boten en een fijn tijdschema gekregen. We waren 5 nachten op Samos, daarna 5 nachten op Ikaria, 2nachten op Patmos en laatste nacht weer op Samos.
Wij hebben een heerlijke rustige vakantie gehad op Spetses en Hydra. Wel goed om te weten is dat je op Spetses voor het vervoer van je koffers naar jouw verblijf voor ong. € 10,00 een chauffeur v... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Griekse Gids Reizen
Escrito por la empresa
Onze expertise op het gebied van Griekenland zorgt ervoor dat wij perfect, op maat gemaakte reizen kunnen aanbieden.
Wij zullen er alles aan doen om uw reis naar Griekenland fantastisch te maken en staan altijd voor u klaar als er wat is.
Información de contacto
De Langkamp 12C, 3961MS, Wijk bij Duurstede, Holanda
- 0343-218014
- reizen@grieksegids.nl
- grieksegidsreizen.nl
No consta que solicite reseñas
Kofferkwesties
Wij hebben een heerlijke rustige vakantie gehad op Spetses en Hydra.
Wel goed om te weten is dat je op Spetses voor het vervoer van je koffers naar jouw verblijf voor ong. € 10,00 een chauffeur van een kleine vrachtwagen kunt regelen. Op Hydra kan vervoer koffers via een muilezel of elektrisch karretje. Wij dachten het zelf te kunnen, maar dat was een flinke afstand en klim over cobblestones.
Realiseer je goed dat de vervoersmogelijkheden op de eilanden beperkt zijn, dus ook wat je ziet. Op Spetses elektrische fietsen gehuurd en op Hydra met de boot naar een strand geweest. Let ook goed op de afmetingen van tas/koffer die je mee wilt nemen in de cabine. Op de heenreis mochten de kleine koffertjes wel mee in de cabine. Op de terugreis moesten de koffertjes in het ruim. Raar dat in Griekenland de meetsystemen voor de koffer afwijkend zijn van Eindhoven.
Eilandhoppen Samos,Ikaria,Patmos
Wat hadden we weer een fijne Griekse vakantie!
Wederom een fijne ervaring met deze goed georganiseerde kleinschalige reisorganisatie waar persoonlijke aandacht nog bestaat. Onze reis naar Samos en Ikaria was perfect georganiseerd. Kortom: we kijken nu al weer uit naar onze volgende vakantie met Griekse Gids Reizen. Bedankt familie Nikolidakis!
Fantastisch
Alles goed voor ons geregeld en alles was heel duidelijk besproken.
Accomodaties ook heel goed.
Volgende keer weer via de Griekse Gids.
Goed geregeld
Goed geregeld, vooraf alle vouchers ontvangen voor hotels, taxi's en ferrys. De beste geleden kamers in de hotels.
Wij waren op Kos, Padmos en Samos
Reizen met Griekse Gids Reizen is…
Reizen met Griekse Gids Reizen is zorgeloos reizen onder topcondities .
Nog voor we op reis vertrokken belden Jorgos van Griekse gids reizen ons op om het verloop van de reis te duiden en uitleg te geven over onze bestemming , gewoonweg topklasse !!!!
Onze reis zelf was alweer een droomreis , toplocatie ( zoals we gevraagd hadden ) , er is met al onze wensen rekening gehouden en waar er vragen zijn werden die door de overvriendelijke Griekse gastheer en dame opgelost .
Voor ons als Griekenland liefhebbers is de Griekse Gids reizen een ware droom die uitkomt
Jorgos en team Efcharisto Poly voor uw topservice
We kenden Griekse Gids van de website…
De reis naar Andros was perfect geregeld; taxi’s waren steeds op tijd en sms-ten van tevoren. Hotel Chryssi Akti in Batsi is beslist een aanrader. Mooie kamer, vriendelijk personeel, eigen, kosteloze strandbedjes en handdoeken. Tripje naar Tinos, veerboot heen en terug, is zelf te regelen bij het boekingskantoortje aan de haven. Verder kun je met de lokale bus prima naar Andros-Chora. Al met al een hele fijne vakantie en we gaan zeker nog een keer via Griekse Gids Reizen.
Alles was goed geregeld en de locaties…
Alles was goed geregeld en de locaties waren prima. Geen verbeterpunt te bedenken!
Onze reis naar 3 eilanden
Onze reis naar 3 eilanden t.w. Kalymnos, Leros en Kos met de Griekse Gids, was een heel bijzondere en fijne ervaring. Bij aankomst op het vliegveld en op de eilanden stond er steeds een privé taxi klaar om ons naar de bestemmingen te brengen. Qua hotels zou ik graag wat keus willen hebben.
Mooie reis door Grieks Macedonië
Mooie reis door Grieks Macedonië. Goed verzorgd. Het team staat paraat indien nodig. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Er wordt met je wensen rekening gehouden en daar wordt een passend antwoord op gevonden. Wederom dank en compliment aan het team van Griekse Gids Reizen!
Zeer goede communicatie bij probleem
Zeer goede communicatie. Toen er door het zoekraken van een koffer op de ferry de uitstapplaats werd gemist en we noodgedwongen moesten doorvaren naar een volgend eiland heeft Jorgos direct ons reisprogramma kunnen wijzigen met het boeken van een ander hotel voor een nacht en andere aanpassingen aangebracht zodat we vanaf dag twee het oorspronkelijke schema weer konden volgen. Onze eilandhop vakantie werd hierna een groor succes.
Prachtige reis dankzij ‘onze’ Jorgos
Graag maken we gebruik van de ervaring en kennis van Jorgos, van Griekse reizen! Door hem komen we op de plekken afgestemd op onze wensen en bij calamiteiten zijn we er gerust op dat Jorgos er gelijk voor ons is. Vaak zeggen we tegen elkaar “Dat heeft Jorgos weer goed aangevoeld en geregeld“.
Met veel dank weer en wat is Kreta prachtig! Marcel en Anne
Prachtige week op amorgos
Deze reis naar amorgos was in alle opzichten perfect voorbereid door de Griekse gids: reisdocumenten volledig in orde, met vouchers voor taxi's en ferries, hotels Edm. We hebben het minder bekende, maar werkelijk prachtige en rijke amorgos dan ook in ideale omstandigheden kunnen bezoeken. Speciaal willen we het onthaal van Andreas, manager van het panoramische, in de hoogte gelegen hotel Skopelitis village, in de verf zetten: erg vriendelijk en efficiënt voor allerlei praktische zaken zoals een huurwagen, maar ook de man die elke dag een heel lekker en gevarieerd ontbijt klaar zet met Griekse specialiteiten. Een beter begin van een actieve dag kan je je niet indenken.
Hartelijk dank aan het team van de Griekse gids: we plannen al de volgende Griekenland reis.
Bruno en miren tritsmans
De reis was goed georganiseerd
De reis was goed georganiseerd. De locaties waren prima, we hebben echt genoten van Santorini en Kreta. De complimenten aan Griekse Gids Reizen en aan Jorgos en zijn team.
Toch 2 verbeterpunten het advies was op Santorini om met de bus te reizen, wij hebben toch een auto gehuurd en konden hierdoor optimaal van Santorini genieten.
Bij aankomst met Seajet op Kreta klopte de naam en de plaats van het autoverhuur bedrijf niet, hierdoor flink lopen zoeken.
Prima geregeld
Doordat dit bedrijf kleinschalig is, is er persoonlijk contact als je dit nodig hebt. Ze regelen ook het huren van een auto voor mij. Dat is heel fijn. De accommodaties zijn prima.
Geweldig mooie reis naar Lesbos en Chios van "De Griekse Gids"
Zaterdag 23 mei zijn we terug gekomen van een geweldige reis naar Lesbos en Chios. Omdat deze eilandhopping niet in het vaste reisprogramma van "Griekse Gids Reizen" heeft Jorgos Nikolidakis van dit reisbureau op ons verzoek een geweldige reis georganiseerd en samengesteld naar deze 2 mooie eilanden. Wij zijn ontzettend tevreden over de wijze waarop dit reisbureau werkt. Ze hebben regelmatig telefonisch en mailcontact met ons gehad om onze wensen te bespreken. Alles was perfect geregeld: de vluchten; uitstekende 4 sterren hotels incl. ontbijt op goede locaties; de overtochten per ferry tussen de eilanden; al het vervoer (6 ritten per privé taxi). Het is wel aan te raden om op elke locatie een auto te huren om de eilanden goed te kunnen verkennen.
Wij zijn zéér tevreden over de werkwijze van de Griekse Gids. Bovendien bieden zij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn zeer klantgericht.
Kortom: Wij hebben een fantastisch mooie reis gemaakt en bevelen Griekse Gids reizen meer dan van harte aan. Onze volgende reis naar Griekenland zullen we zeker weer bij deze organisatie boeken. Efgaristo !!!!!!
Top vakantie op Andros en Tinos
We hebben een heerlijke vakantie op Andros en Tinos gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld.
Van de vlucht tot de transfers en de accomodaties, allemaal top. De beide hotels waren prima en de locaties perfect. Alle transfers prima. Overal goede service.
Alle informatie voorafgaand aan de reis goed en tijdig.
Kortom: we hebben heerlijk ontzorgd genoten!
De reis verliep zeer voorspoedig
De reis verliep zeer voorspoedig. Geen vetragingen, de vliegreis, de taxi's en de ferry's waren allemaal op tijd en van goede kwaliteit. De 4 hotels hadden een goed niveau. Wel enkele hotels leken betere sturing te kunnen krijgen. Veel personeel en toch maar een redelijk niveau. Mogelijk finacieel?
Vakantie Tinos/Andros van 16 t/m 25 mei 2026
Vakantie Tinos/Andros van 16 t/m 25 mei 2026
Bedankt voor de uitmuntende organisatie en begeleiding van onze reis naar Tinos en Andros. Griekse Gids Reizen steekt met kop en schouders boven andere organisaties uit. Jorgos bewees in woord en daad altijd bereikbaar te zijn. Deze stand-by service gaf ons een heerlijk zorgeloos vakantiegevoel. Een volgende reis naar Griekenland boeken wij hoogstwaarschijnlijk weer bij jullie.
Tinos en Andros zijn beide prachtige eilanden. We hebben er schitterende, goed gemarkeerde wandeltochten gemaakt. Reizen in deze rustige periode vóór het hoogseizoen was een goede keuze. Wel waren nog niet alle restaurants open en werden de stranden nog klaargemaakt. Vanaf 1 juni is alles operationeel, dus een weekje later reizen was achteraf gezien iets gunstiger geweest.
Beide hotels voldeden zeker aan de verwachtingen. Kleine tip voor hotel Chryssi Akti in Batsi: kies voor een kamer aan de overzijde als je 's middags zon wilt; onze kamer had alleen in de ochtendzon.
Samenvattend: we hebben enorm genoten en zijn mede dankzij Griekse Gids Reizen volledig aan onze trekken gekomen!
Prachtig divers en anders aanbod.
Prachtig divers en anders aanbod.
Compleet verzorgd en dus ontzorgd.
Altijd bereikbaar, consequent goed en betrouwbaar.
Más información sobre otros tipos de reseñas.