Hella Service Partner - Kim's Auto Opiniones 109

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Sadolinsvej 20, 8600 Silkeborg, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid rammer Kim plet. Han er flink, billig og giver altid god rådgivning til gode priser. Der er ikke alle mulige skjulte gebyrer, og han laver tingene når han siger han gør. Kæmpe anbefaling her... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores bil blev tjekket samme dag, da der var en lampe der lyste. Samme dag fandt han tid til batteriskift. Dette gjorde en rigtig dygtig og omhyggelig lærling. En rigtig god oplevelse. Hilsen fra Ki... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kim er altid 100% reel og holder nogle fornuftige priser, kan hel klart anbefale Kim's Auto. Ting bliver lavet godt, til tiden og til den aftalte pris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og tålmodig service med kompliceret problem som blev løst. Har brugt værkstedet gennem flere år til min fulde tilfredshed.

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles

Escrito por la empresa

Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig håndværk, brudte løfter og hård tone

Betalte kassen for en mindre reparation, jeg måtte tilbage med 4-5 gange. Vi aftalte midtvejs, at jeg ikke skulle betale mere for den sag, men endte alligevel med en stor faktura. Man havde tilsyneladende "glemt", at vi havde en klar og mere end fair aftale. Har flere eksempler på aftaler, der gik i vasken og at komme bagerst i køen konstant. Min efterfølgende respektfulde henvendelse endte med en utrolig vred respons og "forbud" mod at komme igen. Og besked om, at jeg jo kører rundt i en udtjent bil...Tjae - jeg troede at det var deres levebrød.

1 de enero de 2026
Logotipo de Hella Service Partner - Kim's Auto

Respuesta de Hella Service Partner - Kim's Auto

Hej Mogens

Vi er kede af, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger. Vores oplevelse af sagen adskiller sig dog fra den beskrevne.
Der var tale om en ældre varebil med flere eksisterende og efterfølgende fejl, som opstod over tid og ikke alle var relateret til den oprindelige reparation. Undervejs har vi flere gange udført ekstra arbejde og gentagne kontroller uden beregning, for at forsøge at afhjælpe problemerne bedst muligt.

Den afsluttende reparation på 3.500,- var efter vores faglige vurdering ikke en del af den oprindelige sag. Alligevel valgte vi at kreditere arbejdet for at afslutte sagen uden yderligere uenighed. På den baggrund blev det samtidig vurderet herfra, at samarbejdet ikke fungerede hensigtsmæssigt fremadrettet.

Sagen er herefter afsluttet fra vores side. Vi beklager, at vi ikke nåede til en fælles forståelse, men står ved vores faglige vurdering i sagen.

Kim’s Auto // Hella Service Partner

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.