Hella Service Partner - KN Auto Opiniones 20

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Håndværkervej 12, 7741 Frøstrup, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles

Escrito por la empresa

Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OBS!!!

OBS!!!! PAS PÅ OG LÆS MED HER!!!!

Jeg har brugt KN Auto i Frøstrup, til at skifte sommerdæk til vinterdæk på min Tesla.
Min bedre halvdel aftaler en tid med ham, han virker meget troværdig og vi får afleveret bilen…

To dage efter vi havde modtaget bilen, fjerner jeg overskydende pasta fra dækkene og ser ridser på fælgene foran. Det skal dog siges, at højre fordæk og fælg var helt ny, da jeg havde fået lavet en forsikringsskade på bilen.
Jeg går på arbejde og hvis jeg skal ud og kører, tjekker jeg altid bilen inden brug, da jeg har haft en skade på den.

Min bedre halvdel kontakter derfor Kenneth og han ville kontakte os, så snart han var blevet rask, så han kunne se på skaden. Vi hørte aldrig fra ham, en måned efter kontakter jeg ham igen…

Han var meget svær at kontakte, svarede en gang imellem på sms, IKKE på opkald! Kenneth er meget utroværdig efter episoden, da vi har bekendte som får ordnet bil ved ham, men stadig ingen kontakt til os.

Kenneth mener pludselig, at skaderne på fælgene ikke var ham og ville ikke dække det, da dette ville være forsikringssvindel. Han skriver, at den måde han skifter dæk på, kan ikke skade yderkanten af fælgene. Dette er dog ikke korrekt, jeg har forhørt mig ved dækservice.

De fortæller, at når et dæk spændes fast i en dækmaskine, kan armen på dækmaskinen ridse fælgene i yderkanten. De har vurderet skaderne til, at de kommer fra maskinen, da det er en konstant cirkel hele vejen rundt i fældet. Ridserne er ikke kun et sted, som et kant kys!!!

Kenneth vil ikke imødekomme mig og dække skaderne eller finde en fælles løsning på det. Han skriver, at han har forhørt sig og det ville koste ca. 500.- pr. Fælg at få repareret. Jeg spørger efter, hvem han har haft kontaktet, så jeg kunne følge op på, om det nu var korrekt. Der går igen længere tid, hvor han ikke svarer mig….

Efter lang tid, skriver han “nogle forskellige i Thisted” og vil ikke komme nærmere ind på det. Han overfører beløbet til os, som vi har betalt for dæk skiftet og hører ikke fra ham…

Mit budskab med dette opslag er, ALDRIG få ordnet bil ved ham. Meget dårlig service og en mand der ikke vil stå ved sin fejl. Nu står jeg tilbage med en bil, som har skader på fælgene….
Det koster dog 1500.- pr. Fælg og ikke 500.- som Kenneth skrev… DÅRLIG SERVICE!

29 de octubre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spam-firma

Når man sender Trustpilot-mails til tilfældige email-adresser, der aldrig har været kunde, fortjener man ikke mere end én stjerne.

Og efter Hella's første svar, hvor de ihærdigt påstod jeg havde besøgt deres værksted: Nej, jeg har aldrig nogensinde besøgt et Hella Servicepartnerværksted - slet ikke i Jylland. Og har i øvrigt ikke været i Danmark et godt stykke tid.

Og efter Hella's andet svar: Nej, hvorfor skulle jeg slette en faktuel korrekt anmeldelse ...

17 de noviembre de 2025
Logotipo de Hella Service Partner - KN Auto

Respuesta de Hella Service Partner - KN Auto

Hej Klaus.

Jeg har nu undersøgt sagen nærmere og kan konstatere, at vores medlemsværksted desværre har indtastet en forkert mailadresse. Det beklager vi naturligvis. Det har på ingen måde været vores intention at kontakte nogen, der ikke har relation til sagen.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil slette din anmeldelse, nu hvor sagen er blevet løst.

Svar på tilrettet anmeldelse: Hej Klaus. Du har i første omgang modtaget en faktura på en ydelse fra værkstedet – og det er denne, der desværre er blevet sendt ved en fejl. Når vores medlemsværksteder opretter en faktura, udløser det automatisk et API-kald i vores system, som sender en Trustpilot-invitation. Derfor er det hverken værkstedet eller os, der manuelt har afsendt anmeldelsesinvitationen.

Jeg kan kun endnu en gang beklage fejlen. Du kan blot se bort fra både fakturaen og anmeldelsesinvitationen – de er udsendt ved en fejl.

Venligst
Hella Service Partner kædekontor

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.