Zeer mooi inspiratiemagazine. Makelijk overzicht met prijsaanduiding. Naar ieders budget. We gaan zeker eens langs bij één van de winkels. dank U

La empresa ha respondido
Een levering binnen de tijd die aangegeven werd is geleverd door meubles Belot. Hoewel de winkel in Soignies gevestigd is en ik 150 km verder woon zijn de meubels door vriendelijke mensen gelever... Ver más
La empresa ha respondido
Bonjour je n'ai pas encore eu le temps de l'analyser ,manque de temps et recherche d'un appartement plus grand que 75m□ ,donc c'est déjà très sympathique de me l'avoir envoyé, je trouve ça professionn... Ver más
Escrito por la empresa
Met Henders & Hazel maak je van jouw huis een thuis! Wij helpen je graag op weg met meubels die passen bij jouw smaak en jouw manier van leven. Wij laten je wonen zoals jij het wil! Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers en zijn speciaal voor Henders & Hazel gemaakt. Zo heb je altijd unieke meubels in huis. Comfort, functionaliteit en esthetiek vormen de kern van onze collecties. Elk meubel heeft een duidelijke functie én past harmonieus in het geheel.
We werken met hoogwaardige materialen die zorgvuldig worden geselecteerd en getest op duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij een breed scala aan opties, kies je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw levensstijl.
Veel van onze meubels stel je helemaal zelf samen. Jij kiest de opstelling, materialen, kleuren en opties die bij jouw leven passen. Zo krijg je meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij jouw woonwensen.
Henders & Hazel, al meer dan 20 jaar bijzonder in wonen!
Sentez-vous chez vous dans votre intérieur avec Henders & Hazel ! Nous vous aidons à trouver les meubles qui correspondent à vos goûts et à votre manière de vivre. Avec Henders & Hazel, rendez votre intérieur à votre image ! Chaque modèle est dessiné en exclusivité par nos propres designers. Vous avez ainsi la certitude d’accueillir chez vous une pièce unique. Confort, fonctionnalité et esthétique sont au cœur de toutes nos collections. Chaque meuble remplit un rôle précis tout en s’intégrant harmonieusement dans votre intérieur.
Nous sélectionnons avec soin des matériaux durables comme le bois, le métal, le cuir et le tissu, testés pour leur résistance et leur qualité. Grâce à un large éventail d’options en termes de coloris, revêtements et configurations, vous choisissez un meuble parfaitement adapté à votre style de vie.
Beaucoup de meubles se configurent entièrement selon vos envies. Vous choisissez la composition, les matériaux, les couleurs et les options qui correspondent à votre mode de vie. Ainsi, vous créez des meubles non seulement élégants, mais aussi parfaitement adaptés à vos attentes.
Henders & Hazel, depuis plus de 20 ans les plus beaux meubles pour votre intérieur !
Escrito por la empresa
Veel producten uit voorraad leverbaar | De nombreux produits disponibles en stock
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Holanda

Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Heel mooi magazine met duidelijke foto's en prijzen.

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Duidelijk foto's met prijzen bij ook veel mogelijkheden om andere afmetingen te nemen
👍

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Je cherche des idées pour des nouveaux meubles

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
We hebben het niet ontvangen. Verloren met de post ? Bekijken jullie dit even. Dank.

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Vondt het erg mooie meubels, ben in de winkel gaan kijken en heb ze aangekocht. Wel erg lange leveringstijd.

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Je kan alles goed zelf samenstellen en de prijs berekenen ivm zetels. Het jammere met de stoelen is dat de zithoogte er niet bijstaat ivm barstoel, wij hebben de middenmaat nodig en weet dus niet of de barstoel hier voor past

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Een levering binnen de tijd die aangegeven werd is geleverd door meubles Belot.
Hoewel de winkel in Soignies gevestigd is en ik 150 km verder woon zijn de meubels door vriendelijke mensen geleverd.
Thuis op zijn plaats gezet en uitleg gekregen voor onderhoud.
Zeer goede kwaliteit.
Het is zeker en vast zijn prijs waard !
De meubelwinkel is zeker aan te bevelen !

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Snelle verzending van een prachtig inspiratieboek !

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Prachtige stoelen die comfortabel zitten.Top kwaliteit.

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Heb een salon en stoelen van h&h en ben daar tevreden over

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
J’ai beaucoup apprécié le catalogue, je prévois une visite dans votre magasin très bientôt

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Mooie cataloog , en mijn goesting gevonden ,nu nog gaan bestellen

Respuesta de Henders & Hazel België / Belgique
Más información sobre otros tipos de reseñas.