Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en dyne d. 4/5, i dag d. 12/5, har jeg forsat ikke modtaget andet end en order bekræftelse og en mail om jeg vil anmelde dem på trustpilot! Pengene er trukket. Men har forsat ingen dyne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig lækker webshop med lækre varer. Jeg var i kontakt med kundeservice forud for en bestilling da jeg var i tvivl. Sikke en service, virkelig sober og kompetent medarbejder, lyttende og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev ringet op umiddelbart efter bestilling via pakkeboks, at de havde en fragtmand der skulle forbi min adresse dagen efter, om jeg ville have varen leveret til døren. Det må siges at være nærvær... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse at handle med Homefeeling. Et hurtigt svar og en frisk tilbagemelding, og i forbindelse med en byttesituation kom pengene prompte. Vi handler gerne igen med Homefeeling. Mv... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en dyne d

4 de mayo de 2026

Hej Cecilie,

Tak, for din feedback.

Din ordre har ligget klar til afhentning i den ønskede Pakkeshop siden 8. maj. 👍
Vi trækker selvfølgelig altid først pengene, når varen er sendt afsted til kunden.

Hvis du ikke har modtaget advisering herom, eller har andre spørgsmål til din pakke, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 70 30 76 00 eller mail: info@homefeeling, så hjælper vi dig gerne ☺️

Vi håber, at du bliver glad for din vare ...

God dag

Anne // homefeeling.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

i var hurtige til at levere

22 de abril de 2026

Hej Lene,

Dejligt, at du modtog din hurtigt og gnidningsfrit.

Må du få en dejlig dag ☺️

Anne // homefeeling.dk

13 de abril de 2026

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at leveringen har været hurtig.

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Vi arbejder hver dag på at sikre en god og smidig oplevelse hele vejen igennem, så det var dejligt at høre, at dette også var din oplevelse.

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

31 de marzo de 2026

Hej JPL,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Må du få en dejlig dag!

Supergod service

14 de marzo de 2026

Hej Jessie,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med servicen. Vi gør altid vores bedste for at give en god oplevelse, så din feedback betyder meget for os.

Må du få en dejlig dag!

Hej Laila,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både bestillingen som nem og leveringen som hurtig. Vi gør os umage for at sikre en enkel og effektiv købsoplevelse fra start til slut.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin vare og fin levering.

Fin vare og fin levering.

26 de febrero de 2026

Hej Susanne,

Det er en fornøjelse at læse din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med dine varer, og at leveringen var hurtig.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

hurtig eksp og gode varer

hurtig ekspedition

1 de marzo de 2026

Hej Lis

Mange tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med dine varer, og at leveringen levede op til forventningerne.

Rigtig god dag

Super hurtig afsendelse

Super hurtig afsendelse, flotte varer, super godt pakket.

13 de febrero de 2026

Hej Lisbeth,

Dejlig, at høre at du modtog din varer hurtigt og sikkert.

Rigtig god mandag til dig :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse at handle med…

Det var en god oplevelse at handle med Homefeeling.
Mvh
K. E. Simonsen

6 de febrero de 2026

Hej K. E. Simonsen,

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse med både god kommunikation og en smidig bytteproces. Vi sætter stor pris på din tillid, og vi ser frem til at byde dig velkommen hos Homefeeling igen.

Hej Palle,

Tak for din tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at du fik hurtig hjælp. Vi håber, at du får lyst til at vende tilbage til os, næste gang du mangler noget nyt til hjemmet. 😊

Rigtig god dag til dig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med mit køb

26 de enero de 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse! 🎉

Hvor skønt at høre, at dunfutterne blev et hit hos fødselaren. Vi elsker at høre, når vores produkter spreder glæde!

God dag

Fint og hurtigt

Fine varer, hurtig levering 👍

30 de noviembre de 2025

Hej Christina,

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dine varer, og at leveringen nåede frem så hurtigt. Vi gør altid vores bedste for, at hele oplevelsen – fra klik til levering – skal være nem og problemfri, så dejligt, at du fik netop denne oplevelse.

Vi håber, du får glæde af dine køb, og vi håber at kunne byde dig velkommen på shoppen igen i fremtiden!

Dejlig dag til dig

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Hurtig og præcis levering

5 de diciembre de 2025

Hej Birte,

Der skal lyde et stort tak, for at du ville skrive en anmeldelse.
Vi er glade for, at kvaliteten ramte plet – og at leveringen kom så hurtigt, som vi kunne have ønsket.

Vi ønsker dig en rigtig skøn dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overskuelig hjemmeside og hurtig…

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

17 de noviembre de 2025

Hej Charlotte,

Tak for, at du ville give lidt feedback på din oplevelse.
Det glæder os, at du synes godt, om vores webshop og at leveringen var hurtig. Vi prøver altid at gøre det nemt og hurtigt for vores kunder - så hurra for at lykkedes 😊

Lækkert sengetøj fra Sødahl

Lækkert sengetøj fra Sødahl, lever op til vores forventninger. Hurtig levering og god indpakning/emballage.

2 de noviembre de 2025

Hej Helena,

Tusinde tak for din anmeldelse! 🌟

Det er dejligt at høre, at sengetøjet fra Södahl levede op til forventningerne, Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, at du vil nyde nætterne i dit nye sengetøj!

Rigtig god dag

20 de octubre de 2025

Hej Susan,

Mange tak for din feedback.

Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt – vi gør altid vores bedste for, at pakkerne kommer afsted samme dag, som ordren er lagt.

[Din virksomhedsnavn]

fin oplevelse

Varen var ikke på lager, men jeg fik besked om, at den ville komme ugen efter. Det var en "forsigtig" pakke, og den var pakket så godt ind i bobleplast og papir, at den var fint beskyttet.

1 de octubre de 2025

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du oplevede god information omkring lagerstatus, og at din pakke nåede frem i perfekt stand. Vi prøver altid at pakke vores varer så forsvarligt som muligt, så det er dejligt at høre, at det blev bemærket.

Rigtig god dag til dig

De bedste hilsner,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.