Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en dyne d. 4/5, i dag d. 12/5, har jeg forsat ikke modtaget andet end en order bekræftelse og en mail om jeg vil anmelde dem på trustpilot! Pengene er trukket. Men har forsat ingen dyne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig lækker webshop med lækre varer. Jeg var i kontakt med kundeservice forud for en bestilling da jeg var i tvivl. Sikke en service, virkelig sober og kompetent medarbejder, lyttende og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev ringet op umiddelbart efter bestilling via pakkeboks, at de havde en fragtmand der skulle forbi min adresse dagen efter, om jeg ville have varen leveret til døren. Det må siges at være nærvær... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse at handle med Homefeeling. Et hurtigt svar og en frisk tilbagemelding, og i forbindelse med en byttesituation kom pengene prompte. Vi handler gerne igen med Homefeeling. Mv... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk Oplevelse

Lavede en ordre mandag eftermiddag og onsdag var det allerede klar til afhentning i en pakkeshop - super hurtig levering!
Overskuelig hjemmeside med et godt udvalg til gode priser.
Kommer helt sikkert til, at handle der igen.

13 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Hej Stephanie,

Tak for din feedback på både webshoppen og levering. Det betyder meget for os.

Vi ser meget frem til at servicere dig igen :)

Dejlig sommer til dig!

Super fin service

8 de mayo de 2024

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi håber, at du vil lægge en ordre hos os igen i fremtiden :)

Med ønsket om en dejlig sommer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig fin oplevelse

Hej Finn,

Tusind tak for din anmeldelse og din fine ordre.

Vi ønsker dig en dejlig sommer!

hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, varen kom som aftalt 1. dag efter forsendelse

Hej Helle,

Vi værdsætter din feedback, og glæder os over, at din ordre, som forventet, blev leveret hurtigt :)

Skøn sommer til dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en meget lækker butik Med mange…

Det er en meget lækker butik Med mange flotte ting, God service og inspirerende butik 🙏 det kan virkelig anbefales at gå ind og kigge på deres hjemmeside

Hej Hanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder vores butik inspirerende og vores service god. Din feedback betyder meget for os.

Dejlig sommer til dig :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og en rigtig spændende webshop.

Opinión espontánea

Hej Helle,

Mange tak for din feedback! Vi er glade for, at du har oplevet god service.

Vi håber at få mulighed for at betjene dig igen!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.