Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ben goed geholpen door Sven die een prima uitleg gaf bij het selectieproces voor een nieuwe Gazelle E-Bike

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een klantonvriendelijke zaak de reactie snelheid is traag en beneden peil. Kennelijk willen deze mensen geen nieuwe klanten was uit den haag komen rijden om een deal te maken maar kreeg geen goede... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

Huisman Leiden is een gevestigd familiebedrijf in Leiden dat al sinds 1936 een begrip is in de regio. We zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van fietsen en scooters. Huisman is officieel dealer van diverse A-merken voor zowel e-bikes als scooters, waaronder Gazelle, Batavus, Sparta, en Cortina. Voor scooters voeren wij merken zoals Sym, Niu, Peugeot en Kymco. We beschikken over gecertificeerd personeel voor reparatie, service en onderhoud aan alle soorten fietsen en scooters. Twee vestigingen verspreid over de stad: Rijwielen Noord Willem de Zwijgerlaan 417: De hoofvestiging met een grote showroom voor e-bikes en scooters. Huisman Tweewielers Levendaal 76: Een centrale fietsenwinkel in de binnenstad. Historie: Huisman begon in 1936 met de productie en verhuur van bakfietsen op de Hogewoerd. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een erkende 5-sterrenspecialist met een sterke focus op klanttevredenheid en vakmanschap.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zorg voor een hele goede juridische bijstandsverzekering

Lees dit en huiver.
Om te beginnen zeg ik NIET: “koop geen fiets bij Huisman”
Ook meneer Franc heeft recht op zijn brood.
Ik zeg WEL: als je ertoe overgaat om bij Huisman een fiets te kopen, zorg dan voor een hele goede rechtsbijstand verzekering.
Hierbij het feiten relaas.
Ik heb destijds bij firma Huisman een nieuwe Easy Rider driewieler van Van Raam gekocht voor ruim 6000 euro.
Na verloop van tijd brak het achterstuk er bij de lassen finaal vanaf.
Hierbij hebben zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.
Vele foto's genomen van de lassen waarbij mij meteen opviel dat deze totaal verroest waren.
Zelf heb ik geen verstand van lassen en heb ze daarom een lasser laten zien.
Die bevestigde wat ik al vermoedde nl. dat het een fabricage fout betrof en dat de lassen dus van fabriekswege slecht waren.
Kortom ik heb destijds een nieuwe Easy Rider gekocht met ondeugdelijke lassen.
Aangezien dit helemaal niets te maken heeft met garantie, heb ik daarom contact opgenomen met de fietsenfabriek Van Raam, die Huisman opdracht gaf de fiets bij mij te komen ophalen en naar hun toe te brengen. Vanuit KZ oogpunt een verstandige beslissing.
Na enige tijd bleek echter dat meneer Franc de Easy Rider helemaal niet naar Van Raam had gebracht, maar het rijwiel zelf had gerepareerd. Dat vond ik merkwaardig, maar ik ben wel naar Leiden getogen om de herstel werkzaamheden aan de achterzijde van de driewieler te beoordelen. Dat bleek adequaat opgelost te zijn. Op de weg naar de buitendeur zei meneer Franc dat hij geld wilde zien om de fiets weer bij mij te brengen. Dat heb ik resoluut geweigerd en ik heb meneer Franc heel duidelijk gemaakt dat ik destijds geen 6000 euro heb betaald voor een Easy Rider met slechte lassen.
Meneer Franc deed er vervolgens nog een schepje bovenop door de stellen dat, als ik zou weigeren, hij stallingskosten in rekening zou brengen. Later werd mij schriftelijk meegedeeld dat de fiets tijdens deze “stalling” niet bij hun verzekerd was.
Aangezien ik de fiets bij Huisman heb gekocht, kon meneer Franc helaas zijn favoriete uitvlucht “de fiets is hier niet gekocht” niet gebruiken. In plaats daarvan werd er ter plekke een ander verhaal verzonnen. Ik zou de bagagedrager te zwaar hebben belast en zo niet, dan zou ik de Easy Rider wel aan de bagagedrager opgetild hebben. Volkomen uit de lucht gegrepen.
Ik heb de zaak maar in handen gegeven van mijn juridische bijstandsverzekering.
Zij hebben DRIE (!) maanden nodig gehad om mijn fiets bij mij thuisgebracht te krijgen.
Afgelopen donderdag 9 april kon ik eindelijk weer over mijn Easy Rider beschikken.
Zowel halen als brengen werd door één persoon met een gewoon bestelbusje zonder lift gedaan.
Dat daarbij de zware driewieler aan de bagagedrager in en uit de bestelbus getild werd is onvermijdelijk.
Dit zie ik dan maar als een morbide grap.

9 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een van de slechtse fietsenzaken die ik…

Een van de slechtse fietsenzaken die ik ken. Eeuwigheid te wachten en hebbem niks. Ketting reiniger meer niet. Zonde van mijn tijd daar altijd ondanks beneden op de hoek, ga ik liver naar o.a. gek van fietsen. Zal hier ook nooit mijn €XXXX racefiets brengen maar zelfs voor iets onbenulligs dus niet

3 de marzo de 2026

Exorbitant hoog arbeidsloon

Bracht mn Gazelle Esprit daarheen omdat ze Gazelle dealer zijn. Een nieuw lampje op de bestaande beugel monteren, daarnaast 2 jasbeschermers gedeeltelijk met ty wraps vastzetten en het loszittende spatbord vastzetten met...een ty wrap. Zal het 5 minuten werk geweest zijn? Het uurloon is daar blijkbaar gigantisch, want voor dit gedeeltelijke prutswerk rekenden ze n.b. 40 euro arbeidsloon... Toen ik er over reclameerde met bonnummer én foto's van hetgeen gedaan is bleef het doodstil.

14 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice en ga ergens anders klagen

Mijn fiets hier gekocht en ontvang topservice! Ik snap niets van mensen die een snotfiets online kopen en dan wel service van de lokale shop verwachten. Ik begrijp wel dat ze je niet helpen. Ze willen hun tijd besteden aan hun eigen klanten of klanten met een kwaliteitsfiets. Niet met die goedkope internetzooi. Ben je nu blij dat je een fiets voor een paar tientjes minder hebt gekocht? Denk na, ze hebben een dure locatie, personeel et cetera. Die internetboeven zitten in een grote loods dozen te schuiven en de lokale specialist mag het repareren als het kapot is. Ja zo werkt het niet heh. Ga klagen bij de fietsenboer waar je het gekocht hebt.

12 de agosto de 2025

Stella fiets

Ik ging met mijn Stella fiets naar deze winkel omdat mijn rem het niet meer goed deed. Zeggen ze doodleuk dat ze niks aan Stella fietsen doen! Maar helaas is er geen Stella punt meer in de buurt van Leiden. De dichtstbijzijnde is Ridderkerk. Ik werd dus gewoon weggestuurd. Is voor hun 5 minuten werk om rem fiets weer in orde te maken. We hebben daar voor duizende euro’s aan scooters gekocht in het verleden. Slechte winkel met hele slechte service. Ik ga er nooit meer heen. Dat is 1 ding dat zeker is.

6 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een achterband van een vespa laten…

Een lekke achterband van een Vespa laten vervangen ,eerst zeg beste meneer €120 aan de tel en bij het ophalen en afrekenen schaamteloos €129,95 durven te vragen “was een foutje aan de tel werd er gezegd” vind het behoorlijk aan de hoge kant!!
Wel binnen een uurtje klaar ,dat dan weer wel…

21 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

deze winkel is zeker aan te raden.

ik kreeg mijn sleutel niet meer eruit, hun waren de dichtstbijzijnde fietsenmaker, ik was al flink in de stress, ik kwam daar aan en vroeg of ze er even naar konden kijken ik kreeg de sleutel niet meer uit me fiets, ze gaven aan dat die stuk was nog meer stress, hun hebben oprecht al mijn stress weggenomen, ik had door prive omstandigheden niet het hele bedrag om het eigenlijk te laten maken, ze gaven aan dat dat geen probleem was en dat ze hem gingen maken. ik heb denk ik nog geen kwartier gewacht en ze hebben een nieuw slot erop gezet en toen ik ging betalen hoefde ik er naar 20 euro voor te betalen waar ik ontzettend dankbaar voor ben, ze keken niet naar me als dat ik minder was als persoon omdat ik door omstandigheden niet het hele bedrag had, ze hebben me snel geholpen, en heel netjes te woord gestaan. door hun heb ik toch wel beetje vertrouwen in de mensheid terug. ik zou deze winkel zeker aanraden aan andere mensen. met mijn eigen ervaring, herken ik echt niks van alle 'slechte' reviews. ze waren uiterst professioneel, vriendelijk. en dankzij hun begrip en hulp hoef ik niet meer bang te zijn dat mijn fiets gestolen word doordat de sleutel er telkens in zat. ik weet de namen niet meer van de 2 mannen waar ik vanmiddag contact mee had, nogmaals heel erg bedankt.

12 de mayo de 2025

Avoid - Unfriendly - Rude

Avoid! Unfriendly and Unhelpful. I just went in and asked fir help to get a puncture repaired. It seems I took my bike through the wrong door - the greeting I recieved was so rude and unwelcoming.
These guys should maybe consider another career - Customer service is definitely not for you!

16 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen interesse in nieuwe klanten

Een klantonvriendelijke zaak de reactie snelheid is traag en beneden peil.
Kennelijk willen deze mensen geen nieuwe klanten was uit den haag komen rijden om een deal te maken maar kreeg geen goede deal.
De daaropvolgende mails werden bijna niet beantwoord zogenaamd door vakantie...voor ons een no go!
Ze laten een het hangen om een paar tientjes...

27 de julio de 2024

Scooter vakkundig gerepareerd

Ik had een lastig probleem met mijn scooter. Ik kwam er zelf niet uit (bleek iets elektrisch). Dit is prima verholpen. Het kan wat druk zijn in de winkel en dan zie je dat er 'weinig tijd is', maar als je een beetje geduld hebt wordt je gewoon goed geholpen!

25 de mayo de 2024

GEEN STER WAARDIG!!!!!!

De eigenaar (Frank) is zeer onbeschoft en klantonvriendelijk. Mijn zoon van 14 (gaat naar school tegenover de winkel) en had pech met een losgeraakte ketting op zijn fiets. Kostenplaatje 50 euro. Er bleek een tandwiel kapot te zijn. Achterwiel moest eraf etc. Kosten van alleen het tandwiel, bleek achteraf 10 euro. Arbeidsloon 70 euro per uur en eigenaar gaf aan dat hij een half uur bezig was geweest. De helft van 70 euro is bij deze mijnheer dus 40 euro!!??
Mijn zoon werd zonder (kassa/reparatie)bon weer de straat op gestuurd en wat bleek, de versnelling op de fiets deed het ineens niet meer.
Ik ben uiteindelijk met mijn zoon terug gegaan en heb aangegeven dat er tijdens de reparatie iets niet goed is gegaan en de kabel naar de versnelling waarschijnlijk is losgeraakt.
Mijnheer Frank ging direct in de aanval en legde het probleem bij ons neer. Volgens hem zat de kabel al los en was de vraag alleen de reparatie van de ketting. Heel vreemd want mijn zoon kon voor de reparatie nog gewoon de versnelling gebruiken.
Ik heb gevraagd waarom hij dan niet bij m’n zoon had aangegeven dat de versnellingskabel ook kapot was en gemaakt moest worden om in ieder geval fatsoenlijk naar huis te fietsen.
Maar wij zaten fout en mijnheer bleef maar in de aanval gaan. Hij kon de versnellingskabel maken voor nog eens een extra bedrag van 60 euro. Ik ging met dit bedrag niet akkoord en vroeg of we niet tot elkaar konden komen. Maar mijnheer Frank werd steeds onbeschofter
en zei toen dat ik het lekker zelf maar moest maken. Ik moest zowiezo blij zijn dat hij de reparatie had uitgevoerd want de fiets was niet bij hem gekocht.
Overigens stelde de collega van mijnheer Frank mij in het gelijk dat mijnheer zo onbeschoft deed. Maar .. hij was nou eenmaal de eigenaar.
Voor ons nooit meer naar Huisman in Leiden, ik rij nog liever naar Groningen.
Succes voor degene die toch besluiten in zee te gaan met deze mijnheer.

24 de mayo de 2024

Onbetrouwbaar…

Had ik de reviews op Trustpilot maar gelezen. Onbetrouwbare kliek. Als je een afspraak maakt om een voertuig te testen met een proefrit, loop je het risico dat ze je ter plekke je het voertuig niet mee willen geven. Ook niet als je een afspraak maakt, het dezelfde dag nog even extra checkt of het ok is en aangeeft dat je ervoor uit een andere stad komt. Ter plekke kreeg ik opeens te horen dat ze liever het voertuig niet wilden meegeven omdat het miezerde en het geen showmodel was. Fijn… geef het even van tevoren aan dan. Later nog eens met ze gebeld om een nadere uitleg. Zelfs een normaal excuus is teveel gevraagd. Halve dag en reiskosten aan tijdverspilling.

24 de mayo de 2024

Geen ster waard!

Geen ster waard!
Mijn scooter startte moelijk en ik bracht hem naar Huisman Leiden de monteur zei gelijk zonder te kijken accu is kapot denk ik.
Ik heb hem achter gelaten en later belde hij de accu is dood.maar goed,
Heeft accu vervangen en toen zei ik geef hem ook een beurtje en wat kost het bij elkaar?hij zei €290 en een week later weer het zelfde probleem en toen zei hij spanning is kapot denk ik, kost je € 200 zei Nihad in beide gevallen zei hij als je contant aan mij betaald ga ik gelijk voor je maken anders moet je bij Huisman afspraak maken dus mijn keuze was gelijk gemaakt aangezien ik geen andere vervoer had.
4 dagen later weer zelfde probleem en inmiddels ben ik al.€490 lichter toen heb ik via bol zelf een accu besteld en probleem voorgoed opgelost.
Hij had accu alleen opgeladen verder niks gedaan dit is een pure oplichting en diefstal van je werkgever.
De eigenaar vind ik zeer onbeschoft en klantonvriendelijk ( Frank ) als je klacht hebt dan opent hij gelijk de aanval dat jij fout zit hij gelijk heeft.
Op de site melden ze 1e service beurt gratis en als je een scooter voor bijna 2700 euro gekocht en je komt binnen 3 maanden voor gratis 1e beurt dan zeggen ze dat doen we niet,want op je Factuur staat dat 150 euro moet betalen.
Misleidend en oplichting.

16 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn dochter heeft pech met scooter…

Mijn dochter heeft pech met scooter vraagt om hulp. Jullie vragen is die scooter van hier nee ow dan helpen we je niet wat is dat voor service stelletje bloedhonden. En is niet eerste keer vorige keer had andere dochter zachte band vraagt alleen voor iets oppompen om.thuis te komen. Komt die fiets van hier was de vraag weer nee. Ow dan kunnen wij jou niet helpen. Wat is dat voor tieves service. Nee je laat twee meiden lopen met pech en dat noemt zich goede zaak met service nou service waarmee ik me reet mee afveeg .... echt niet normaal en onbeschoft

8 de febrero de 2024

top service

schokbreker lekte, bang dat ik een dure rekening kreeg. even langs gegaan en dag erna reed die weer zoals voorheen. kosteloos binnen een dag gefixt. top geregeld

1 de septiembre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.