Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een tweedehands bakfiets voor de komende 5 à 6 jaar, vooral voor schoolverplaatsingen en gezinsuitstapjes met onze kinderen (2,5 en 5,5 jaar). We namen contac... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een tweedehands Gazelle Makki Load gekocht en ben er suuuper blij mee. Bart en zijn partner hielpen ons om de beste fiets te kiezen afgestemd op onze specifieke behoeftes en lieten ons testritj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aangename ervaring. Als particulier een fiets voor verkoop aangeboden. Deal was snel gesloten met Bart van IkbAkfiets tegen een correcte prijs. Duidelijke communicatie en afspraken die ook netjes nage... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze maand een Dolly gekocht. Nam de tijd voor ons, dacht mee en was aangenaam en transparant in communicatie. Toen we er samen achterkwamen dat er een prijsverschil in Dolly Duitsland/ Nederland... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas

Escrito por la empresa

IkbAkfiets staat voor de premium jong gebruikte elektrische bakfiets en longtail. Een nieuwe manier om je vlot voor te bewegen met het hele gezin. De kinderen naar school te brengen, boodschappen onderweg meenemen. Niets is onmogelijk met de laatste innovaties in de fietswereld. Wij staan garant voor blije gezichten als wij een bakfiets afleveren in topconditie met garantie. Een goede investering in je fiets is een goede investering in jezelf, je gezin en je omgeving.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via marktplaats kwam ik bij ikbakfiets…

Via marktplaats kwam ik bij ikbakfiets terecht en ik ben echt super goed geholpen. Overal werd over meegedacht en ik heb echt top service tot aan de deur gehad. Kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden.

14 de agosto de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Berend, voor de het delen van je aankoopbeleving. Wij wensen je veel bakfiets-plezier. Groet Bart

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een aanrader voor iedereen, eerlijk, betrouwbaar en super service!!

Met toeval bij IkbAkfiets terecht gekomen. Via marktplaats zagen wij een Demo model bakfiets staan van het merk Riese & Muller. Precies was wij zochten!
Na fijn contact zijn wij een week later bij de fiets gaan kijken. Direct ingepakt en mee naar huis genomen. Dezelfde dag 's avond nog een rondje mee door het bos gefietst met onze kleine meid.
We werden door Bart enorm vriendelijk ontvangen en alles werd netjes uitgelegd over de fiets.
Wij zijn zeer te spreken over Bart en raden hem zeker aan!

3 de agosto de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel voor de warme aanbeveling en het delen van je aankoopbeleving. Wij wensen je vele fijne bakfiets-momentjes toe, al zal dat er niet aan ontbreken met deze top cargo-bike ;-)

Tevreden

Duidelijke website en mailing, eerlijke prijs. Een kleine verrassing in het pakketje waar de kindjes heel blij mee waren (ballonnen)).
Dank je wel voor de snelle verzending, we zijn heel blij met het extra bankje.

25 de julio de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel An voor het nalaten van je aankoopbeleving op onze webshop. Fijn te horen dat de communicatie naar wens is.
Veel plezier met het accessoire voor je bakfiets. Groet Bart

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische service en oprechte betrokkenheid!

Bart nam contact met mij op via Marktplaats nadat ik een bod had gedaan op een fiets die helaas al verkocht was. In plaats van het daarbij te laten, dacht hij echt met mij mee om alsnog een geschikte fiets te vinden binnen mijn budget.

Zelfs in de late uurtjes stond hij voor me klaar, en de ochtend erna hadden we een fijn telefoongesprek. Zijn betrokkenheid was direct voelbaar, waardoor ik besloot diezelfde middag nog langs te gaan voor een proefrit.

Bart had drie fietsen speciaal voor mij klaargezet om te testen – echt top! En wat het extra fijn maakte: de kinderen waren van harte welkom bij de proefrit en werden zelfs verwend met een koekje. Dat maakte het niet alleen praktisch, maar ook gezellig en ontspannen.

Uiteindelijk heb ik de perfecte keuze kunnen maken en stond drie dagen later de Urban Arrow al bij mij voor de deur. Helemaal blij mee!

Wat ook erg prettig is: je krijgt standaard één jaar garantie, en de fietsen worden als nieuw afgeleverd, maar dan voor een tweedehands prijs. Echt een geweldige deal voor topkwaliteit.

Kortom: super service, eerlijke communicatie en iemand die echt met je meedenkt. Aanrader

29 de julio de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Juella, wat een fijne feedback mogen we hier ontvangen. We zijn zeer blij dit te mogen horen en nog meer dat jij ook blij bent met de aankoop bij IKBAKFIETS. Dat is namelijk iets waar wij ons dagelijks graag voor inzetten: blije bakfiets-gezichtjes ;-)
Groetjes Bart

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn ontzettend goed geholpen!

Wij zijn ontzettend goed en warm geholpen door Bart bij onze zoektocht naar de perfecte bakfiets. Wat ons direct opviel, is dat Bart geen standaard verkoper is, maar echt meedenkt en kijkt naar wat het beste past bij jouw wensen en situatie.

Het kunnen maken van proefritten op verschillende merken was voor ons erg waardevol en hielp enorm bij het maken van de juiste keuze. De service is bovendien uitmuntend: gratis levering, de fiets volledig rijklaar maken en zelfs meedenken over de juiste accessoires.

Bart neemt de tijd, staat open voor alle vragen en geeft eerlijk en deskundig advies. We voelden ons echt gehoord en geholpen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bakfiets en goed advies wil!

17 de julio de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Waaauw wat fijn dit te horen Philippa! Erg bedankt voor de warme aanbeveling en het nalaten van je aankoopervaring. Ik wens je vele fijne fietsmomentjes toe en ik ben blij dat ik jullie heb mogen begeleiden in de juiste aankoop. Groet bArt

Passie voor bakfietsen

Wij hebben op aanraden van anderen contact gezocht met Ikbakfiets. Na snel en vlot contact hebben we naar tevredenheid een 2e hands bakfiets gekocht bij Bart. Bart is een vakkundige, plezierige jongeman welke met vol passie en overgaaf zijn fietsen aan de man brengt.

9 de julio de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Ruud! Voor het delen van je ervaring. Ik ben zeer blij dat jullie familie goed voorzien is ;-) en wens jullie veel fijne bakfiets-momentjes toe.

don't look elsewhere

Searching for an upgrade from our old Arrow we bought a cargo bike from Ikbakfietst. The bike was in immaculate condition, in a reasonable price and Bart took the trouble of delivering in it to Leiden. Even after the purchase take the time to respond to all of our questions. We are very satisfied and we highly recommend him.

7 de junio de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Thank you so much Stelios for your kind words and thoughtful review! We're thrilled to hear that you're happy with your new cargo bike and that the experience met your expectations. It was a pleasure delivering the bike to Leiden and supporting you throughout the process. If you ever have more questions or need assistance in the future, don’t hesitate to reach out. Wishing you many happy and smooth rides ahead! Bart

Vlotte communicatie en levering

Vlotte communicatie en levering, product volledig naar wens aan een scherpe prijs. Aan te raden !

19 de junio de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Benjamin. Voor de waardevolle review en het vertrouwen om een bakfiets van IKBAKFIETS aan te schaffen zonder deze eerst te komen bezichtigen of testen. Ik wens je veel fijne bakfiets-momentjes toe. Groeten bArt

Wat een fijne verkoper

Wat een fijne verkoper! We voelden ons meteen thuis, tijdens de verkoop, zeer warme mensen. Alles verliep correct, er werd tijd genomen om alles uit te leggen, proefritje, nadien ook niets te veel indien er nog vragen waren. Echte aanrader!

9 de junio de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Lynn, erg bedankt voor de lovende woorden en aanbeveling. We zijn blij dat we jullie hebben kunnen begeleiden in de zoektocht naar jullie gewenste bakfiets! En fijn te horen dat de kids zo enthousiast zijn 😍. Geniet van de mooie bakfiets-momentjes. bArt

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie, correcte prijs, Bart is een aangename verkoper die zijn vak kent. Wij zijn supertevreden over onze 2e hands (zo goed als nieuw!) UA. Ik zou mijn volgende opnieuw bij hem kopen 😁

21 de mayo de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Guy voor de aanbeveling en het delen van je aankoop-ervaring bij IKBAKFIETS. Ik wens je fijne bakfiets-momentjes toe. Groet bArt

Urban Arrow bij ikbakfiets gekocht

We zijn super goed geholpen door Bart! We wisten weinig van bakfietsen en Bart heeft ons alles goed uitgelegd. Je merkt dat Bart veel kennis heeft en hij is erg kundig. We mochten langskomen voor een proefrit en uiteindelijk zijn we voor een hele mooie urban arrow gegaan. Hij ziet er zo goed als nieuw uit en fietst echt fantastisch. Wij zijn er super blij mee en gaan er veel plezier van hebben! Ik zou iedereen aanraden om bij ikbakfiets een bakfiets te kopen als je een goede tweedehands bakfiets wil kopen. Goede en betrouwbaar service!

29 de mayo de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Bette en Robert Jan voor de warme aanbeveling. Het is altijd ons doel om mensen met vertrouwen én een glimlach op de bakfiets te krijgen, en het klinkt alsof dat helemaal gelukt is. De Urban Arrow is een topkeuze en we zijn blij dat hij zo goed bevalt. We wensen jullie vele veilige en plezierige bakfiets-momentjes toe. Groet bArt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bart heeft onze bakfiets overgekocht

Bart heeft onze bakfiets overgekocht. Hij heeft ons een goede prijs gegeven en is zijn afspraken goed nagekomen!
Ik raad iedereen zeker aan om ikbakfiets.be zeker te raadplegen om te verkopen.

27 de mayo de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Maarten, om je bakfiets toe te vertrouwen aan IKBAKFIETS. We gaan er opnieuw een gezinnetje mee kunnen blijmaken ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte en open communicatie.

Vlotte en open communicatie.
Goede prijzen en service.

17 de mayo de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Pieter, voor deze krachtige samenvatting van je beleving bij IKBAFKIETS. We wensen je vele leuke bakfiets-momentje toe. bArt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bedrijf en fijn contact

Wij hebben bij Bart een jong gebruikte bakfiets gekocht. Hij nam alle tijd om ons 3 verschillende modellen uit te laten proberen. De fietsen zagen er allemaal super uit, waren helemaal nagekeken en gepoetst. Hij kwam de fiets thuisbezorgen en bood zelfs 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Bart is kundig en heeft veel passie voor werk. We raden hem van harte aan.

13 de febrero de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Peter om je aankoopbeleving hier te delen. Met veel plezier heb ik jullie bijgestaan in de juiste keuze van bakfiets voor jullie gezinnetje, dat zopas is uitgebreid :-)
Ik weet dat het niet evident is om na een recente bevalling uitgebreid te tijd te nemen om de bakfiets te testen. Vandaar dat ik jullie graag de ruimte geef om dit in een vertrouwde en rustige omgeving mogelijk te maken. Ik wens jullie heel veel blije bakfiets-momentjes toe. bArt

5 sterren!

Wij hebben een tweedehands bakfiets gekocht bij Bart van Ikbakfiets en zijn er vanaf dag één ontzettend blij mee. De fiets rijdt top en ziet er super uit. De remmen piepten in het begin wat, maar Bart kwam direct terug om dit netjes op te lossen. Echt geweldige service, je merkt dat hij geeft om zijn klanten én zijn fietsen. Aanrader!

6 de mayo de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Chimène, wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de bakfiets én met onze service! Bedankt voor deze mooie woorden. We vinden het belangrijk dat elke klant met een goed gevoel de weg op gaat, en het doet ons deugd te horen dat jullie dat zo ervaren hebben.
Ik wens jullie vele fijne bakfiets-momentjes toe. Bart

Duidelijke afspraak.

Duidelijke afspraak.
Is duidelijk een kenner die weet wat te doen!
Vlotte afhandeling.

5 de mayo de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Bedankt Yalçin om je bakfiets toe te vertrouwen aan IKBAKFIETS. Wij zorgen ervoor dat er weer nieuwe blije gezichtjes komen in je bakfiets ;-)

Urban Arrow bakfiets

Wij namen met een beetje spijt in het hart afscheid van onze Urban Arrow bakfiets omdat we een andere gekocht hebben. Deze diende de afgelopen tijd in plaats van een tweede wagen voor ons en we waren er erg aan verknocht. We waren dus op zoek naar een aangename, betrouwbare koper waarvan we wisten dat onze fiets in goede handen was. Na enkele negatieve ervaringen op de tweedehandsmarkt stootte ik op ikbAkfiets.nl. Ik nam contact op met Bart en dit was heel aangenaam! Hij reageerde meteen en gaf me ook een heel betrouwbaar gevoel. Hij kwam dezelfde dag nog en reed hiervoor speciaal enkele uren tot bij ons. Hij heeft zich aan zijn vooraf geboden prijs gehouden, de betaling verliep perfect en hij was heel erg vriendelijk en aangenaam. Het is hele geruststelling dat Bart onze fiets overkocht, het was een heel aangenaam contact en ik raad ikbAkfiets absoluut aan! Dankjewel, Bart!

6 de abril de 2025

Dag Marlies,
Bedankt om je verkoopbeleving hier te delen. Ik ben blij dat ik het vertrouwen mocht krijgen om jullie waardevolle bakfiets een nieuw avontuur te geven.
Ik wens jullie nog veel veilige én fijne ritten met jullie nieuwe bakfiets en hopelijk kruisen onze paden elkaar nog eens.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met onze aankoop

Wij hebben pas een bakfiets gekocht bij Bart. Hij is steeds vriendelijk, reageert snel, geeft een duidelijke uitleg, neemt tijd en is gedreven door de bakfiets en deelt dit graag. Wij zijn heel tevreden met onze bakfiets! Voor ons verdient Bart meer dan 5 sterren!!

5 de abril de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Gitte voor de meer 5-sterren Review en de lovende woorden. Het was me een genoegen om jullie te begeleiden in de aankoop van jullie meest ideale bakfiets. Ik wens jullie vele blije-bakfietsmomentjes toe.
Groeten Bart

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij waren op zoek naar een bakfiets

Wij waren op zoek naar een bakfiets. Totaal onbekend in welke varianten er waren, maar daar kon Bart ons super bij helpen. Meerdere varianten konden we proberen en dacht heel goed met ons mee! De service was ook top, hij bracht de fiets dezelfde avond nog bij ons thuis!

Hele grote aanrader!!!

6 de marzo de 2025

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Noortje, ik vind het belangrijk dat we verschillende modellen kunnen aanbieden, om zo samen tot jullie perfecte keuze te komen. Blij dat ik de fiets diezelfde avond nog kon leveren, zo konden jullie meteen genieten van jullie nieuwe aanwinst!
Veel veilige en leuke kilometers gewenst! Bart

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.