Ever had a distributor where support is absolutely dreadful? Yeah me too.. So I decided to give a chance to a new distributor albeit my hope was a bit lost in having actual proper support.. These guys... Ver más
These guys are great. A trustworthy distrobutor at a good price. Their infrastrucutre and UI can be a little rudimentary and clunky at times, but they do indeed have excellent, prompt, and persomalize... Ver más
Very satisfied with Indiemassive! I did an extensive search when trying to choose a distributor and I am happy with my decision. Customer support is there main strength. Always answer within 24 ho... Ver más
Long response time to emails. Still waiting for my pre-save link. This has been going on for weeks. My track releases next week. Not sure what’s happened, they used to have great customer service. Ve... Ver más
The all-in-one independent music ecosystem.
Holanda
- indiemassive.com
Suele responder en menos de 1 mes
Really love the work that these guys…
Really love the work that these guys are doing, such a great team, always helpful and supportive, thanks once again!
Amazing experience
Amazing experience, as an artist I've tried numerous music distribution companies over the past 5 years or so. No one overdelivers as much as Indiemassive.