Vi har fået lavet de flotteste sildebensparketgulve i vores lejlighed, som vi er utrolig glade for. Det er ikke bare gulve, men et professionelt flot stykke håndværk, som er blevet til et smukt “mø... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har haft en virkelig god oplevelse med KBH Gulve i forbindelse med slibning og lakering af vores gulve. Fra start til slut har der været ekstremt god service og fuld transparens i hele proce... Ver más
Kbh Gulve har slebet og behandlet gulvene i vores nye hjem. Det er sildebensparket i egetræ, som er blevet slebet og har fået en hvid olie. Vi er meget glade for det flotte resultat! ☺️ Hele proc... Ver más
KBH Gulve / Morten Bast rykkede ud samme uge, som jeg ringede, for besigtigelse af gulvene og forholdene. Samme dag modtog jeg et konkurrencedygtigt tilbud. Morten gav sine klare anbefalinger til... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de instalación de suelos de madera
- Contratista de materiales para suelos
- Tienda de pisos
- Proveedor de suelos de madera y laminados
Escrito por la empresa
Alt inden for slibning og lægning af trægulve.
Información de contacto
Traverbanevej 10, 2920, Charlottenlund , Dinamarca
- Morten@kbhgulve.dk
- kbhgulve.dk
Vi har fået vores drøm opfyldt
Vi har fået vores drøm opfyldt - vi har lavet en gennemgribende renovering og ønskede et flot sildebensparket gulv uden dørtrin i hele stueetagen som fuldendte renoveringen. Vi har fået et smukt gulv, som overstiger vores drømme.
Det er håndværkere, som kommer som aftalt, er færdige til aftalt tid og ikke mindst er der pænt og ryddeligt når de forlader.
Yderligere har hele oplevelsen med både Dejan og Morten og deres folk, være yderst positiv. De var løsningsorienterede, hjælpsomme og rolige, når der opstod udfordringer, som de ikke var herre over. Med deres kompetente rådgivning har vi fået vores drømmegulv gjort til virkelighed.
De skal have mine bedste anbefalinger med på vejen.
Smukt gulv, dygtige folk og god service!
Jeg fik Kbhgulve til at lave fantastisk flot nyt plankegulv i min lille lejlighed på Nørrebro. Resultatet er blevet over al forventning! Forinden havde jeg et helt nedslidt gulv med markante hældninger - men nu har jeg et lækkert nyt og ikke mindst helt plant nyt plankegulv!
De er fagligt dygtige folk, der sætter en ære i, at lave et ordenligt og flot stykke håndværk.
Både Morten og Dejan har igennem hele processen været utrolig venlige og gode til at holde mig informeret og vejlede i forhold til de valg, der skulle træffes. Min oplevelse var, at de hellere vil ringe en gang for meget end en gang for lidt, og de var nemme at få fat på, når jeg skulle have fat i dem.
Det var super god stil, at de satte en deadline for, hvornår de allersenest vil være færdige, så jeg vidste hvad jeg skulle regne med i forhold til resten af renoveringen - og de blev endda færdige ca. en uge før den givne deadline.
Vi er meget glade for vi endte med at…
Vi er meget glade for vi endte med at bruge Kbh-gulve. Vi var lidt i tidsnød, og Kbh-gulve trådte til med det samme. Ud over det, kom de med nogle gode råd, som vi ikke selv havde tænkt over. Resultat lever helt op til vores forventninger, og vi har nu meget smukke gulve. Så vi kan klart anbefale Kbh-gulve videre.
Pålideligt, dygtigt og venligt firma
Virkelig god service, kommunikation og udførelse! Vi kontaktede KBH-gulve, da vi stod i lidt tidsnød og havde brug for hurtigt og kompetent hjælp, og det fik vi i den grad. Der var rigtig god kommunikation og planlægning fra start og tidsplanen blev holdt fuldt ud. Resultatet blev nogle rigtig flotte gulve. Vi kan klart anbefale KBH-gulve til alle som leder efter et dygtigt og rart gulvslibningsfirma.
Great Job!.-
Great Job!.- Efficient, good communication and very well finished floor. Highly recommended +++++
Meget professionelt firma
Meget professionelt firma. Jeg fik slebet og lakeret gulv med kort varsel og de blev endda færdige før tid. Der var lidt sjuskefejl, da de var færdige og misfarvninger i den måde gulvet tog imod. Det hele blev lavet om et par gange, indtil jeg var tilfreds, og resultatet er et rigtig flot gulv til en god pris, hvor jeg i sidste ende fik mere end jeg havde betalt for. Derudover var der en rigtig god kommunikation hele vejen igennem.
Bestilte nyt trægulv ovenpå mit…
Bestilte nyt trægulv ovenpå mit nuværende gulv med kort varsel. KBH Gulve leverede på den ønskede dato og var færdig en uge før aftalt tid.
Gennem processen blev jeg holdt opdateret om processen og alt gik efter planen. En skade på mit gamle gulv blev udbedret så det nye gulv kan ligge plant ovenpå. Det eneste man kunne have ønsket sig var information om at nogle af håndværkerne ikke kunne tale dansk/engelsk, men dette var ikke et problem da projektlederen var tilgængelig gennem hele processen.
Resultatet var et rigtigt flot gulv, lige som vi havde håbet på fra starten af processen.
Perfekt gulv, perfekt arbejde
Kan varmt anbefale Kbh gulve. Fik lagt 120 kvm sildebensparket, inklusiv strøer og isolering. Hele forløbet var en rigtig god oplevelse, lige fra det indledende møde med Morten Bast med god rådgivning og hele vejen igennem til aflevering, endda en uge før aftalt tid. Og så er det bare dejligt at opleve håndværkere som brænder for deres arbejde og gerne bruger 20 minutter på at forklare hvad der er lavet og hvordan, når man kigger forbi og er nysgerrig :-)
Super service og samtlige aftaler overholdt inklusiv prisen. Slutresultatet er et fantastisk flot gulv.
Tak for fantastisk god behandling :)
Har fået en helt igennem sød, venlig og professionel behandling.
Og jeg har fået det smukkeste lyse plankegulv, som jeg drømte om.
TAK!
Trejde gang er lykkens gang (for mig) !
Trejde gang er lykkens gang!
Endelig blev mit egetræ's sildebensparket olieret og lakeret som jeg havde drømt om. Resultatet blev perfekt med Kbh Gulve. En skam at jeg skulle igennem flere gulvfolk før det lykkedes.
Mine varmeste anbefalinger til Kbh Gulve!
De har styr på deres gulve :)
Flot håndværk
Flot håndværk. Omhyggelige løsninger. Kom præcist, fleksible og imødekommende ,overholdt aftaler og økonomiske rammer. Ikke blot professionelle, men ganske enkelt dygtige.
Vi har fået afhøvlet gulve
Vi har fået afhøvlet gulve, lagt nyt gulv og skiftet paneler og dørtring af KHB Gulve. Det har været en rigtig god oplevelse med et fantastisk resultat og en stor fleksibilitet. Yderst behagelig og konstruktiv dialog.
Heidi
Top professionelt firma fra start til …
Top professionelt firma fra start til slut! Morten kom og besigtigede huset og vi oplevede stor grundighed. Han brugte lang tid på at vurdere gulvenes tilstand, og gjorde os opmærksomme på småting, som vi ikke selv havde overvejet. Da vi så gulvene igen efter behandling (afhøvling, indfarvning og 3xlak) var vi SÅ glade! Det samlede indtryk var super flot, men det vigtigste var, at alle hjørner og andre svære steder var udført til perfektion. Vi har tidligere fået afhøvlet gulv i vores gamle lejlighed, og der var der slet ikke samme finish, som det Kbh Gulve har leveret.
Vi kan varmt anbefale Morten og hans firma, hvis man vil have top-kvalitet! Det er alle pengene værd!
James og Louise i Karlslunde
Jeg er overvældet over hvor flotte mine …
Jeg er overvældet over hvor flotte mine gulve er blevet det er fantastisk.
Fantastisk service de holder mere end de lover, jeg fik besked på at det ville tage 3 dage MEN de kunne rykke rundt på noget så de kunne nå det på 2 dage. Fantastisk information i opstartsfasen man var utroligt godt informeret både før og efter.
Jeg er meget glad for at jeg valgte den dyre løsning med holdbar lak.
Slibning lakering mellemslibning og så 2 gange lak Vildt stort arbejde.
Og det er bare som at få et nyt hus især nu efter jeg har fået malet lofter vægge og paneler. Det er som et nyt hus .
Nu spare vi op til at få slebet resten af huset og jeg er ikke i tvivl om hvem der skal lave det.
Kan kun anbefale Kbh gulve
Kan kun anbefale Kbh gulve. Flinke folk og nemme at tale med og de levere hvad de lover😊😊 er super glad for resultat
De gjorde en dyd ud af at nå deres deadline trods forhindringer på vejen.
Kbh gulve hjalp os da vi havde mest brug for dem. En opgave der blev mere kompliceret end vi havde forventet men Kbh gulve arbejdede intensivt med at blive færdig til tiden så malerne kunne komme som planlagt og vi kunne flytte ind som planlagt. De er søde, gennemsigtige og ærlige. Tak for indsatsen drenge.
Flot arbejde
Jeg bestilte "Kbhgulve" på vegne af min søn der lige havde købt ejerlejlighed.
Min søn mente ikke at det var nødvendigt, men han var da helt høj af glæde, da han så resultatet. Der blev også monteret fejelister og dørlister i hele lejligheden (stue og 3 værelser). Tusind tak for hurtigt og flot arbejde.
Fabelagtige gulve og service
En overordentlig positiv oplevelse fra start til slut - og et resultat, der overgår de høje forventninger, jeg i forvejen havde, baseret på de anmeldelser, jeg havde læst.
Anbefales uden nogen forbehold!
Mvh Ulrik
Kan klart anbefale KBH gulve
Professionelle fra start til slut.
KBH gulve var hurtigt ude og besigtige lejligheden.
De fik fjernet et lille hjørne af gulvet så vi kunne se hvad der var at arbejde med under det første lag.
De var gode til at rådgive og vejlede om hvilke muligheder der var.
Det ses også tydeligt på slutresultatet.
Udskiftningen af gulve i 3 lokaler har virkelig givet lejligheden et kæmpe løft.
KBH gulve har efter aftale formået at fjerne de mellemliggende dørtrin mellem lokalerne, så det helt perfekt binder lokalerne sammen. Fra hoveddør, ind i gangen, til spisestuen og videre ind i dagligstuen er det nu et gulv. Det ligner en million.
Vi er meget tilfredse med kbh gulve og det er også dem vi ringer til når vi inden for de næste par år skal have lavet de næste 2 lokaler.
Kan klart anbefales.
Mvh. Rikke og Christian Bech Nørhave
Super kvalitet og service
Kan klart anbefale KBH Gulve! Hurtig opfølgning på kontakt, professionel rådgivning, behagelige ansatte og fantastisk flot udført arbejde.
Var noget bekymret for mit nye Dinesen Douglas gulv, har oplevet med tidligere gulve, hvor nemt disse kan smadres hvis gulvsliberne ikke ved hvad de har med at gøre, men min bekymring blev gjort fuldstændig til skamme af KBH Gulve, er såå glad for resultatet og vil klart bruge dem en anden gang og kan klart anbefale dem videre.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.