Helt igennem fantastisk! Skal til Aalborg Karneval, og har efter lang tids overvejelse bestemt mig for at skulle klædes ud som Danny fra Grease. Dette inkluderer at jeg skal have farvet mit hår sort,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Havde købt 4 kostumer d. 21. april, hvoraf to af dem skulle byttes. Disse er efterfølgende steget i pris. For at bytte til en anden størrelse af samme kostume skulle jeg betale differencen. Alle andre... Ver más
Bestilte et slør til et polterabend i sidste øjeblik, grundet en online fejl, var sløret udsolgt. Butikken kontaktede mig hurtig og var behjælpelig med at finde en løsning. Det blev sendt afsted m... Ver más
Bestilte et kostume sent mandag aften og fik onsdag formiddag en sms om at pakken kunne afhentes i GLS shoppen. Så dag til dag levering er fuldt overholdt og kostumet levede helt op til forventningen.... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Kostumeoutlet er en af Danmarks største virksomheder med salg af kostumer. Vi sender altid varerne samme dag, hvis bestillingen er modtaget inden kl. 13 og vores prisgaranti sikrer, at du altid får varerne billigst hos os. Desuden har vi eneforhandling på en lang række kvalitetskostumer.
Información de contacto
Ferslevvej 1, 9230, Svenstrup J, Dinamarca
- 98332091
- kundeservice@kostumeoutlet.dk
- kostumeoutlet.dk
Nemt og hurtig levering 😃👍🏼
Når enden er god
Der manglede noget i pakken. Da jeg fik fat i dem var der ingen problemer. Den manglende vare var fremme dagen efter.
Fungerer super fint
Fungerer super fint. Kvaliteten er som man kan forvente
Super fint det hele👍
Øv!!
Meget dårlig kvalitet.
Varerne var også ret billige, og vi havde kun forventet en slags én-gangs brug. Men det bliver det ikke engang til...
Købte bl.a. en fjerboa. Det var åbenbart en “saml-selv”, for da vi pakkede ud, lå der flere fjer rundt i stuen end på boaen. Den er ubrugelig. De øvrige varer er ud over ringe kvalitet for småt til almindelig voksenstørrelse.
Det eneste positive var ekstrem hurtig levering, faktisk dag til dag.
Syndes det er en overskuelig side.
Syndes det er en overskuelig side.
Gode kostumer.
Billige priser og god kvalitet.
Rigtig utilfreds!
Jeg havde sammen med en veninde købt 2 stewardessekostumer m. tilhørende hat.
Fragten er hurtig men da vi åbner vores kostumer er det kun min veninde der har modtaget en hat. På billederne ser kostumerne bare en lille smule figursyede ud med en talje der er syet lidt ind, men det er slet ikke sådan den ser ud, det er nærmest som at have en skraldepose på!
Rigtig utilfreds med alt andet end fragten, bestiller ikke derfra igen...👎🏼
Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet, og der var endda huller i kostumet. Produktet jeg modtog, lignede slet heller ikke billedet.
Super god service.
Super god service.. de gjorde alt for at vi kunne få tøjet til tiden, trods jeg bestilte sent😉og vi modtog det til tiden👍Tak😉
Det var totalt gået i stykker da vi…
Det var totalt gået i stykker da vi modtog kostumerne.
Super service og opfølgning på…
Super service og opfølgning på bestilling. Produkter som forventet. Kan kun anbefales! Tak.
Rigtig god service både på mail og tlf
Rigtig god service både på mail og tlf. Hurtigt levering, så jeg har bestemt ingenting at klage over.
Super god og hjælpsom opfølgning fra…
Super god og hjælpsom opfølgning fra sælger, og meget fint produkt. Vil klart købe igen herfra.
Hørte intet fra dem efter at have sendt…
Hørte intet fra dem efter at have sendt en mail til dem, fordi det skete intet med forsendelsen, men dagen efter min mail var den på vej.
Jeg åbnede min pakke op, og der lå kun to kostumer ud af tre. Igen sendte jeg en mail til dem, og jeg har stadigvæk intet hørt fra dem. Tror ikke at de kan finde ud af at svare på mails.
Gik lige.
Super service. De forholde sig til et problem og løste det. Selv om det var gået galt med deres lagerbeholdning.
Lang leveringstid hvor man selv skal sørge for det sker noget!
Bestilte en vare. Efter jeg ikke gavde hørt noget i en uge tog jeg kontakt. Fik svar 2 døgn efter at det havde bøvl med at få den hjem. Blev lovet besked efter 3 dage, hørte INTET. Tog kontakt endnu engang, ventede 2 døgn og fik besked om den ikke var kommet. Fik tilbudt anden vare, hvor jeg fik lovet den blev sendt torsdag og senest var ved mig mandag. Tirsdag tog jeg kontakt fordi den ikke var kommet. Først dagen efter fik jeg besked fra gls at den nu var afsendt og dagen efter kom den. Kort sagt, kostumet ligger i skabet, den nåede ikke at komme til den dag det skulle bruges
Super god oplevelse 5 stjerner
Køb af kostumer til voksne
Rigtig mange gode og billige varer, og det er nemt bestille.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.