Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk! Skal til Aalborg Karneval, og har efter lang tids overvejelse bestemt mig for at skulle klædes ud som Danny fra Grease. Dette inkluderer at jeg skal have farvet mit hår sort,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et slør til et polterabend i sidste øjeblik, grundet en online fejl, var sløret udsolgt. Butikken kontaktede mig hurtig og var behjælpelig med at finde en løsning. Det blev sendt afsted m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et kostume sent mandag aften og fik onsdag formiddag en sms om at pakken kunne afhentes i GLS shoppen. Så dag til dag levering er fuldt overholdt og kostumet levede helt op til forventningen.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de disfraces
  2. Tienda de artículos para fiestas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kostumeoutlet er en af Danmarks største virksomheder med salg af kostumer. Vi sender altid varerne samme dag, hvis bestillingen er modtaget inden kl. 13 og vores prisgaranti sikrer, at du altid får varerne billigst hos os. Desuden har vi eneforhandling på en lang række kvalitetskostumer.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

vare ikke leveret

Placerede en ordre 6 dec. Efterfølgende sendt mail og sms for at høre om leveringsdato, da varerne skulle benyttes 13 dec. Hørte ABSOLUT INTET fra kostumeoutlet

14 de diciembre de 2018

Har stadig ikke fået refunderet mine penge siden 8/10

Varerne var fine, og leveringen var også ok.
Men lige da jeg havde bestilt på nettet blev jeg enig med mig selv om at bukserne var for små, og skrev derfor med det samme til Kostumeoutlet, om ikke de kunne sende et par større bukser, når nu de pakkede. Fik besked på at vi bare kunne bytte dem, hvis de nu var for små. Det var de. Nu fik jeg så besked på at jeg skulle bestille et par nye, og betale for dem, og sende de andre retur, så ville jeg få refunderet de 599,- så snart de havde dem. Det gjorde jeg den 5/10 og kunne se at de ikke havde hentet dem fra pakkeshoppen den 8/10, derfor skrev jeg igen. Nu ville de så refunderer pengene. Jeg venter så til den 16/10 hvor jeg skriver igen, nu ville pengene komme retur. stadig ingen penge, den 17/10 spørger jeg hvor de bliver sendt til, og de svarer, det kort jeg har købt dem med. Jeg venter stadig, og i går skrev jeg så igen til dem, men har ikke fået svar. Synes ikke det er i orden.

23 de octubre de 2018
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint, men lidt længere levering

Jeg bestilte en lørdag, der stod der var 3-5 dages levering. Fredagen efter, kontaktede jeg dem for at høre om min ordre var på vej.
De forsøgte at ringe til mig, men svarede at de blev sendt mandag.
Det gjorde det og varene svarede fint overens med det forventede.
Så alt i alt en fin oplevelse med lidt længere leveringstid end oplyst.

24 de junio de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Overholder ikke deres leveringstid på…

Overholder ikke deres leveringstid på 3-5 dage, og de aner ikke engang om det er på vej til dem endnu :-( Meget få af deres produkter er på lokallager, så det meste skal sendes fra fjernlager og dermed 3-5 dage levering, som de ikke engang kan overholde.. Føj det er dårligt

7 de junio de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres 3-5 dages leveringsfrist kan de…

Deres 3-5 dages leveringsfrist kan de godt stikke et vist sted hen... Har nu ventet i 5 dage, og skrev derfor til firmaet, som nu siger at jeg måske modtager det engang i slutningen af næste uge. SÅ hvis i står ligesom mig og skal bruge det efter de 5 dage, så vælg et andet firma der holder deres ord!!!!

11 de mayo de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

blev sendt til den anden ende af landet

Havde bestilt nogle kostumer til sidste skoledag, de blev så leveret i århus, hvilket var lidt langt væk, skrev derfor til dem, og 1 dag senere fik jeg en besked om at den nu var afleveret i en brugs ca. 15 minutters kørsel fra hvor jeg bor, også selvom at jeg havde bestilt dem til min hjemmeadresse. Men ud over alt det, så var varerne i fin kvalitet, og det var også det billigste sted at købe det:)

2 de mayo de 2018

Dårlig kundeservice:((((((

Havde købt 4 kostumer d. 21. april, hvoraf to af dem skulle byttes. Disse er efterfølgende steget i pris. For at bytte til en anden størrelse af samme kostume skulle jeg betale differencen. Alle andre steder ville det være muligt at ombytte kostumet uden at skulle betale ekstra. Utrolig dårlig service.

1 de mayo de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.