Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet te retourneren!!! Trap er niet in!!!! Ondanks dat op de website staat niet tevreden geld terug én 100% geld terug kan het niet worden geretourneerd als de plastic seal van het doosje is verwijder... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I recently ordered the heated eye curler from Lash Ease, and honestly, I’m sooo happy I did! The curler works amazing and makes getting ready so much easier! What really stood out to me though, w... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Have not received my product and have had no response to my emails with regards to this. The tracking email has not been effective with tracking order. I would not encourage others to order due to how... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

This company is dishonest. They take your money and do not ship the product. My order has been stuck on “shipment information received” since March 27 with no real movement. Thea send fake or misl... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Industria cosmética

Escrito por la empresa

At Lash Ease, we believe beauty should be simple, safe, and effective. Our products are designed with precision and care, using smart technology to give you salon-quality results at home.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 53% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wimperkruller werkt voor geen meter

Wimperkruller werkt voor geen meter. Wimpers krullen minimaal en na 1 sec zakken ze weer naar beneden. Veel geld voor iets wat niet werkt! Kreeg een kortingscode van 10% op een volgende bestelling.. Hier was ik niet van plan nog iets te kopen.

11 de agosto de 2025

Hi Danique,

We appreciate your feedback and are sorry to hear about your experience. Our team strives to assist every customer to the best of our ability within our policies. If there was any misunderstanding or inconvenience, we truly regret that.

Très mauvaise expérience

Très mauvaise expérience, j'ai passé commande il y a un mois, je n'ai rien reçu, et le service client ne répond pas à mes 6 messages. Je n’obtiens ni les produits, ni le remboursement. À fuir, arnaque.

30 de junio de 2025

Hi Julie,

We're sorry to hear that you’ve had a negative experience.

However, after checking our system, we were unable to find any order or account linked to your name, email address, or phone number. The order number you mentioned, was placed under completely different customer details.

Based on this, we believe there may be a mix-up and that your review was intended for a different webshop.

If you did place an order with us, we’d be happy to assist you. Please contact us at hey@lash-ease.com with the correct order number and details so we can look into it further.

Geen geld terug

De elektrische wimperkruller werkt helaas niet bij mij. Op hun site geven ze aan “30 Day Money Back Guarantee”, wat impliceert dat je je geld gegarandeerd terugkrijgt als je niet tevreden bent met het product. Dit geldt blijkbaar alleen voor ongeopende producten… noem het dan gewoon 30 dagen retour termijn. Erg misleidend! Na een mail heb ik slechts 10% teruggekregen (dat is €4…).

12 de julio de 2025

The Lash Ease Team

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Disappointed

Disappointed, it doesn't work as it was shown. I followed all the steps but didn't work as I expected.

13 de junio de 2025

Hi there,

We're sorry to hear about your negative experience with us. Please get in touch with our team via hey@lash-ease.com and we'll try our best to solve this issue together.

Werkt niet

Werkt niet, echt onzin

15 de abril de 2025

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Not as described

Not as described, not a big difference. The mascara does the work not the heat.

21 de abril de 2025

Hi Ana,

The Lash Ease Team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het apparaat werkt helemaal niet!

Het apparaat werkt helemaal niet!! Wat zonde van mijn geld. Echt erg.

19 de marzo de 2025

Hi,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met ons product!

Zou je ons willen mailen via hey@lash-ease.com? Dan kijken we naar een gepaste oplossing!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hij werkt voor geen meter

12 de marzo de 2025

Hi

Top producten

Top producten! Van erg goede kwaliteit en echt fantastisch voor mijn wimpers die nooit omhoog bleven staan. De wimperkruller gaat ook lang mee en hoef je niet al snel weer op te laden. Ik merk door de mascara ook dat mijn wimpers langer worden! Ideaal!

28 de febrero de 2025

Elektrische wimper kruller

Ik heb onlangs de elektrische wimper kruller van lash wade gebruikt met de bijbehorende mascara.

Na verbazing geeft het een heel mooi resultaat.

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe aankoop en de service van dit bedrijf.

Zeker een aanrader!

25 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product niet ontvangen door fout

Product niet ontvangen door een fout van DHL. Op een adres bezorgd die niet eens bestaat.

DHL heeft dit ook meteen toegegeven en excuses aangeboden. Bedrijven zijn daar tegen verzekerd, zodat ze het product nogmaals kunnen versturen naar hun klanten. Daarbij is dit nog nooit eerder verkeerd gegaan met andere pakketten .

Helaas, dit bedrijf niet. Ze geven aan na zelf contact te hebben gehad met DHL dat het idd verkeerd is bezorgd. Dat het adres (huisnummer) helemaal niet bestaat wordt geen gehoor aangeven, maar ga maar naar dat adres . Succes.

Of het product werkt? Geen idee, daar kan ik niets over zeggen. Maar als je hier besteld gaat het hopelijk goed want zo niet, Tsjah, dan heb je pech.

21 de febrero de 2025

negatieve revieuw

Bij het retourneren gebruikte wij 1 van de 4 door jullie aangeboden methode (de post). Jullie beweren dat het er nog steeds niet is toegekomen. Achteraf gezien makkelijk van jullie vermits jullie dit altijd kunnen beweren. Al versta ik dat je het omgekeerd ook kan zeggen. In ons geval is dat veel geld weggegooid. en gaan we in de toekomst naar de winkel gaan en niet meer via jullie site/merk bestellen indien wij het geld niet terug krijgen.

18 de diciembre de 2024

Respuesta de Lash Ease

Hi Tom, Bedankt voor je feedback.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is. We hebben hierover al contact gehad, en we willen nogmaals uitleggen dat we altijd aanraden om voor een track & trace-optie te kiezen, zodat het retourproces goed te volgen is. Helaas was dat in dit geval niet gedaan, wat het voor beide partijen lastig maakt om de verzending te verifiëren.

Desondanks hebben we je retour verwerkt en terugbetaald om je tegemoet te komen. We hopen dat we je een betere ervaring kunnen bieden in de toekomst.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Werkt echt maar wel korter

Fijn product, werkt echt! Ook bij stugge wimpers. Het blijft alleen niet de hele dag zitten. Na een paar uur is het effect steeds minder. Handig in gebruik!

19 de noviembre de 2024

echt een top product

echt een top product. ik ben zo verliefd nu op me wimpers, die zijn zo mooi en heb er heel veel compliment van gekregen!
is zeker een aanrader om te kopen!!!!

11 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product werkt voor geen meter

Product werkt voor geen meter. Achteraf blijft dat je alleen kan retourneren als de sail nog om de verpakking zit

17 de septiembre de 2024

Hi Eva,

Echt heel blij mee! 😍

Ik had dit niet verwacht, had eerst een idee van je zal wel niet zo werken, want zag het vooral via TikTok voorbij komen. Uiteindelijk toch besteld en sinds dien wil ik niks anders meer!

19 de septiembre de 2024

Beschadigd

Product beschadigd maar mag na opening niet meer terug sturen erg jammer

17 de septiembre de 2024

Hi,

Wij hebben geen contact gehad via de mail met betreft deze beschadiging.

Als je ons een mailtje wilt sturen, kunnen we samen kijken naar een gepaste oplossing.

We zien je reactie graag tegemoet!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel te duur voor een wimperkruller die…

Veel te duur voor een wimperkruller die niet werkt. Geeft absoluut niet het gewenste resultaat, het geeft geen resultaat beter te zeggen.

18 de septiembre de 2024

Hi Annebel,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met onze wimperkruller!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.