Niet te retourneren!!! Trap er niet in!!!! Ondanks dat op de website staat niet tevreden geld terug én 100% geld terug kan het niet worden geretourneerd als de plastic seal van het doosje is verwijder... Ver más
I recently ordered the heated eye curler from Lash Ease, and honestly, I’m sooo happy I did! The curler works amazing and makes getting ready so much easier! What really stood out to me though, w... Ver más
Have not received my product and have had no response to my emails with regards to this. The tracking email has not been effective with tracking order. I would not encourage others to order due to how... Ver más
This company is dishonest. They take your money and do not ship the product. My order has been stuck on “shipment information received” since March 27 with no real movement. Thea send fake or misl... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
At Lash Ease, we believe beauty should be simple, safe, and effective. Our products are designed with precision and care, using smart technology to give you salon-quality results at home.
Holanda
- hey@lash-ease.com
- lashease.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 53% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Wimperkruller werkt voor geen meter
Wimperkruller werkt voor geen meter. Wimpers krullen minimaal en na 1 sec zakken ze weer naar beneden. Veel geld voor iets wat niet werkt! Kreeg een kortingscode van 10% op een volgende bestelling.. Hier was ik niet van plan nog iets te kopen.

Très mauvaise expérience
Très mauvaise expérience, j'ai passé commande il y a un mois, je n'ai rien reçu, et le service client ne répond pas à mes 6 messages. Je n’obtiens ni les produits, ni le remboursement. À fuir, arnaque.

Geen geld terug
De elektrische wimperkruller werkt helaas niet bij mij. Op hun site geven ze aan “30 Day Money Back Guarantee”, wat impliceert dat je je geld gegarandeerd terugkrijgt als je niet tevreden bent met het product. Dit geldt blijkbaar alleen voor ongeopende producten… noem het dan gewoon 30 dagen retour termijn. Erg misleidend! Na een mail heb ik slechts 10% teruggekregen (dat is €4…).

Disappointed
Disappointed, it doesn't work as it was shown. I followed all the steps but didn't work as I expected.

Not as described
Not as described, not a big difference. The mascara does the work not the heat.

Respuesta de Lash Ease
Het apparaat werkt helemaal niet!
Het apparaat werkt helemaal niet!! Wat zonde van mijn geld. Echt erg.

Top producten
Top producten! Van erg goede kwaliteit en echt fantastisch voor mijn wimpers die nooit omhoog bleven staan. De wimperkruller gaat ook lang mee en hoef je niet al snel weer op te laden. Ik merk door de mascara ook dat mijn wimpers langer worden! Ideaal!
Elektrische wimper kruller
Ik heb onlangs de elektrische wimper kruller van lash wade gebruikt met de bijbehorende mascara.
Na verbazing geeft het een heel mooi resultaat.
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe aankoop en de service van dit bedrijf.
Zeker een aanrader!
Product niet ontvangen door fout
Product niet ontvangen door een fout van DHL. Op een adres bezorgd die niet eens bestaat.
DHL heeft dit ook meteen toegegeven en excuses aangeboden. Bedrijven zijn daar tegen verzekerd, zodat ze het product nogmaals kunnen versturen naar hun klanten. Daarbij is dit nog nooit eerder verkeerd gegaan met andere pakketten .
Helaas, dit bedrijf niet. Ze geven aan na zelf contact te hebben gehad met DHL dat het idd verkeerd is bezorgd. Dat het adres (huisnummer) helemaal niet bestaat wordt geen gehoor aangeven, maar ga maar naar dat adres . Succes.
Of het product werkt? Geen idee, daar kan ik niets over zeggen. Maar als je hier besteld gaat het hopelijk goed want zo niet, Tsjah, dan heb je pech.
Product werkt perfect zoals omschreven
Product werkt perfect zoals omschreven. Mooie lange wimpers en met de applicator worden de wimpers mooi gescheiden!
negatieve revieuw
Bij het retourneren gebruikte wij 1 van de 4 door jullie aangeboden methode (de post). Jullie beweren dat het er nog steeds niet is toegekomen. Achteraf gezien makkelijk van jullie vermits jullie dit altijd kunnen beweren. Al versta ik dat je het omgekeerd ook kan zeggen. In ons geval is dat veel geld weggegooid. en gaan we in de toekomst naar de winkel gaan en niet meer via jullie site/merk bestellen indien wij het geld niet terug krijgen.

Respuesta de Lash Ease
Werkt echt maar wel korter
Fijn product, werkt echt! Ook bij stugge wimpers. Het blijft alleen niet de hele dag zitten. Na een paar uur is het effect steeds minder. Handig in gebruik!
echt een top product
echt een top product. ik ben zo verliefd nu op me wimpers, die zijn zo mooi en heb er heel veel compliment van gekregen!
is zeker een aanrader om te kopen!!!!
Product werkt voor geen meter
Product werkt voor geen meter. Achteraf blijft dat je alleen kan retourneren als de sail nog om de verpakking zit

Echt heel blij mee! 😍
Ik had dit niet verwacht, had eerst een idee van je zal wel niet zo werken, want zag het vooral via TikTok voorbij komen. Uiteindelijk toch besteld en sinds dien wil ik niks anders meer!
Beschadigd
Product beschadigd maar mag na opening niet meer terug sturen erg jammer

Respuesta de Lash Ease
Veel te duur voor een wimperkruller die…
Veel te duur voor een wimperkruller die niet werkt. Geeft absoluut niet het gewenste resultaat, het geeft geen resultaat beter te zeggen.

Respuesta de Lash Ease
Más información sobre otros tipos de reseñas.