Lilasfurhouse Opiniones 38

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat ik de bestelling had geplaatst nam Deborah kontakt op om te vragen of mijn hondjes iets niet lekker vonden en of er eventuele allergieen waren.De bestelling was de volgende dag al binnen en het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super tevreden met mijn bestelling! leuk ingepakt echt een feetje voor je kat of hond. Mijn poes is één kieskeurig eter maar de verse en gevarieerde snoepje van Lilasfurhouse zijn zeker haar fa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles is altijd van goede kwaliteit en de hond vind het super lekker! Snel verstuurd en bezorgd. Had niet beter gekund!

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Paseador de perros
  3. Nutricionista

Escrito por la empresa

Bij Lila’s Fur House zorgen we met liefde voor jouw trouwe viervoeter. Dankzij onze kennis en ervaring hebben wij precies in huis om te weten wat jouw hond of kat nodig heeft! Lila’s Fur House heeft alle aandacht voor jouw dier net zoals ik dat zou willen voor mijn eigen dier. Bij Lila's Fur House bieden we verschillende enrichment opties voor je trouwe viervoeters. Denk hierbij aan puzzels van Pawzler. Eindeloos puzzelen met één basispuzzel. Dankzij het slimme, modulaire ontwerp kun je het steeds op een andere manier gebruiken. Wissel de pawzles af of verbind verschillende onderdelen voor telkens een nieuwe puzzelervaring. Wist je dat pawzler ook super leuk is voor katten? Bij Lila’s Fur House deel ik alles wat ik weet over honden en katten op het gebied van verzorging, gedrag en voeding. Daarnaast bied ik verzorging aan voor jouw dier in zijn/haar eigen omgeving. De naam van mijn bedrijf heeft trouwens een grappige oorsprong. Het is een mix van de namen van Lily en Liva, twee van onze honden. Je kent het wel, je roept snel de verkeerde naam als je je huisdieren wilt roepen. Nou, in mijn geval ontstond er zo een combi van beide namen: Lila! En laat dit nou ook nog eens mijn favoriete kleur zijn. Het huisje staat voor de kennis die in huis is om jouw dier de juiste zorg te kunnen geven. Dus dat voelde perfect voor mijn bedrijf!

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Goede producten

Goede producten, goed verpakt (was een leuk feestje om uit te pakken) en ze zijn altijd bereikbaar voor vragen!

12 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke snacks en een blije hond

Heerlijke snacks en een blije hond! Wij bestellen onze natuurlijke snacks hier heel graag. Samen met jou kan er gekeken worden naar je hond en zijn/haar behoeftes. Wat wil je graag hebben? Hoeveel kauwkracht heeft je viervoeter? Zijn er dingen die je hond niet mag door allergieën? Je verzint het maar en ze kunnen je helpen! Vragen zijn altijd netjes en snel beantwoord en je bestelling is ook zo binnen! Blije hond is een blij baasje ☺️

14 de octubre de 2025

Perfect

Snelle levering en netjes verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij en zelfs nog wat extra snacks voor de hondjes. Top!

1 de septiembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.