Otroligt hur lite personal som jobbar här. Det är ett fåtal arbetare som ska handskas med en mängd besökare och det fungerar inte. Jag pratade med några som jobbar där och de berättade att nästan inge... Ver más
Ey wallah det va orättvis, drängar kicka oss fö inget. adam lalla lite men wallah det bullshit det de gjorde mot oss. Ftp, securitasen som kicka oss kommer åka på den morsas bröd.
Var där med barnen, efter 6 timmar i parken hade de åkt 2 åk, resten av tiden stod vi i kö och såg andra barn med förturspass rusa förbi om och om igen. Samma grupp barn åkte säkert 6 gånger medans v... Ver más
Jag och familjen hade tur att vara på Liseberg en halvregnig dag med knappt några köer alls. Så vi fick verkligen valuta för pengarna. Men kan hålla med om att Liseberg borde dra ner på antalet besöka... Ver más
Fruktansvärt dyrt och långa köer
Fruktansvärt dyrt och långa köer, sista besöket på Liseberg för min del
För mycket folk, dyrt och kö
För mycket folk, 20-30min kö för att köpa sockervadd, mat 1tim(850kr) för tråkig mat.
Dyrt och långa köer till allt. Folk som tränger sig.
Spela inte på ”klomaskinerna” dem har blivet ett skämt.
Om jag får min vilja igenom åker aldrig vår familj dit igen.
Ville ge mina barn en rolig upplevelse men inte ens dem tyckte det var så roligt.
Toppendag
Hade en fantastisk heldagdag på Liseberg. Var lite rädd med alla dåliga recensioner så hade förvarnat sonen att förvänta sig det värsta men vi åkte 18 attraktioner på en dag (4 genom virtuell kö), var först i kön till sockervadd och glass. Hade bokat bord till lunch men fick ändå stö i kö 20 min vilket var lite drygt. Men vacker plats, så mycket att göra och många attraktioner om man är 133 cm. Min son som är 8 år hade sin livs bästa dag och vill åka tillbaka 😊 Absolut köer, men hade väntat mig värre men helt ok så kanske låg mina förväntningar rätt och att vi hade värre köer på Gröna Lund när vi var där midsommarhelgen. Underbart väder hade vi också ☀️😎
Ett besök på Liseberg den 11/7
Ett besök på Liseberg den 11/7 som man helst vill glömma. Alldeles för mycket folk i parken och timslånga köer till allt. Gällde även mat och Kaninlandet
Hade det funnits någonstans på Lisebergs hemsida som visar hur mycket folk som var i parken eller hur många åk-pass som sålts skulle vi aldrig åkt hit denna dag. Dyrköpt misstag.
Det måste finnas ett max antal och om detta inte nåddes denna dag så borde det sänkas
Vem har kommit på idén med virtuella köer…….. Tänk efter, det är endast gjort för att tjäna pengar. Om alla hade stått i köer hade ingen spelat på rouletthjul, kört kampsport mm. Nu gjorde man sådant den kvarten som var kvar innan min tid var inne.
Lägg era pengar någon annanstans.
Vilket skämt till Nöjespark
Vilket skämt till Nöjespark ! Betala 3000kr i åkpass/inträde, 900kr för mat. För att få åka 4 karuseller, vänta på mat i 2 timmar och slå sig fram bland folk. Det är ju ett skämt. Sätter inte min fot i den här parken igen !
Har betalt en tur for 10 mennesker til…
Har betalt en tur for 10 mennesker til Liseberg i alderen 2-52 år. Det fortrød vi bittert. Vi havde turbånd nummer 25.000+. Dvs. der var over 25.000 gæster lukket ind, da vi ankommer. :(
ALT ALT for lange køer. ALT for crowded. En rigtig dårlig oplevelse for alle. Prøvede max. 3 forlystelser pr. person. En enkelt nåede slet ikke at prøve noget!
Her kommer vi næppe igen - og kommer ikke til at anbefale til andre. :(:(:(
Köhelsicke
Vi hade sett fram emot Liseberg och besöket och svalde med förtret de hutlösa priserna för inträde och åkband till alla, mot löfte om obegränsade möjligheter för härliga åk i de 42 attraktionerna. Vi hade dock inte faktorerat in att halva Norden gavs samma möjlighet och att Liseberg förvandlades till en enda tjock, svart massa av folk med milslånga köer till samtliga attraktioner, tombolabodar och matställen. Det gör det svårt att inte irritera sig över Liseberg pengagirighet när insläppet försvårar en god upplevelse. ALDRIG Liseberg i turistsäsongen igen, men uppmaning till att begränsa biljetter till 25 %, så man bara behöver stå max en halvtimme i kö. Skärpning!
Minne för livet...eller rättare sagt...men för livet
Åkte dit med 3 förväntansfulla barn som längtat efter att få besöka Liseberg. Men det som mötte oss var ett evigt köande och alldeles för mycket folk i parken. Vi hann åka 8 åk på 9,5h!!! Jag kontakta kundservice för att berätta om vår upplevelse, därifrån får jag ett nonchalant mail med förklaring att köande är en del av upplevelsen, 60-80minuter kö är att förväntas och om man åker mer än 4 åk blir det ändå lönsamt med åkpass! 😡
Aldrig mer Liseberg 👎👎👎👎👎
Kommer aldrig igen åka på högsäsong för…
Kommer aldrig igen åka på högsäsong för det enda du gör är att stå i kö upp till 2 tim och trängas med 30000 människor!inte värt att köpa åkband alls
Ett skämt
Ett skämt! Betalade orimligt mycket pengar för att gå in ett totalt kaos. Det gick knappt att röra sig i parken och det var minst 80 min kö till alla attraktioner.
De virtuella köerna fungerade inte alls.
30 min kö för att köpa en glass. 40 min kö för att få ett bord på en restaurang. Sonen hade sett fram emot det här hela sommarlovet men blev en jättestor besvikelse.
Hemskt besviken
Åkte tåg från Uppsala ned till Göteborg för att spendera en dag på Liseberg och när en 9-åring och 11-åring tjatar om att få åka hem och säger att dem aldrig mer vill åka tillbaka till Liseberg är det inte ett jättebra betyg. Vi var där i 9 timmar och hann åka 7 attraktioner. När vi väl skulle äta lunch vid 14 nej då stängde dem ned alla beställningar på Mattorget för att det var för lång väntetid. 60-80min kö på i princip alla attraktioner och vi fick välja bort en massa som barnen ville göra bara för att hinna åka något. Vi kommer definitivt aldrig någonsin mer komma tillbaka.
Värdelöst besök-extrema folkmängder
Vi åkte från Stockholm för att bla besöka parken. Det var en katastrof. Flera tusenlappar för besöket. Barnen blev jättebesvikna. Vi hann bara åka 5 karuseller på 8 timmar. Då fick vi köa minst en timme till varje attraktion, en timme för mat och lika länge för att köpa glass och dricka. Helt sjukt mycket folk överallt, gick knappt att gå i folkmängden. Aldrig varit med om maken. Dessutom undrar jag; var fanns säkerhetstänket? Såg flera brister jämfört med andra parker. T ex när vi skulle åka berg och dalbanan (efter 1,5 h köande) så kollade ingen byglar-de bara skjutsar iväg tåget och folk och barn fick själva dra ned sina byglar och se till att de satt fast. Det var verkligen helt värdelöst. De tänker bara på pengar. Vi hann inte åka det vi ville. Så besviken på Liseberg! Attraktionerna såg roliga ut, synd att det inte fanns en chans att hinna åka dem (trots tusentals kronor vi lagt på åkbanden) De pengarna hade jag hellre lagt på annat.
En mycket frustrerande dag
Vi anlände till parken klockan 10:00 på morgonen, men det tog över en timme att komma in i parken och få våra åkpass trots att vi hade förbeställt både åkpass och entrébiljetter. Detta var bara början på en mycket frustrerande dag.
Trots att vi var i parken över 10 timmar hann vi bara med att åka Valkyria och Luna. Mina tre barn, som alla är över 130 cm långa, hade sett fram emot att åka Helix och andra åkattraktioner hela året, men blev otroligt besvikna. Vi köade över 1,5 timme för Valkyria och över 90 minuter för Loke, men när det var vår tur för Loke inträffade ett tekniskt fel och barnen kunde inte åka.
Vi upplevde också att köerna för flera attraktioner sträckte sig över 100 minuter, vilket gjorde det svårt att planera och njuta av dagen. För att göra saken värre, fungerade de virtuella köerna inte som förväntat. Vi kunde bara boka en person åt gången, vilket gjorde det omöjligt för vår familj att nyttja detta system effektivt under hela dagen.
Mitt på dagen var parken så full att det knappt fanns plats att röra sig. Det tog oss två timmar att få mat på restaurangen, vilket var ytterligare en källa till frustration. Vi slutade med att spendera mycket pengar på 5-kamp och andra aktiviteter för att hålla barnen sysselsatta, vilket inte var planen för dagen.
Vi märkte att över hälften av besökarna var från Norge med förbokade biljetter att Liseberg inte förvarnade talar för att de är bry så mindre om gäst upplevelse.
Rekommenderar starkt
Rekommenderar starkt! Jätte härlig dag på Liseberg och kul hade vi även. Vi hann åka väldigt mycket och behövde inte köa jätte mycket. Virtuella kön fungerar hyfsat bra, fullt på helix och valkyria nästan hela tiden men annars bra. Maten var okej men lite dyr.
Tottal fiasko
Tottal fiasko! Åkte 411 km, betalade 1190 kr. för att åka 4 attraktioner. Sonen stod i kö 1 tim och 10 min när dom bestämde att stänga Loke framför näsan på honom.
Blev nedknuffad av ett ungomsgäng Norrmän och vid fallet tapade sonen sin mobil i marken. Ett barn bakom honom blev rädd av fallet och råkade trampa på hans mobil. Där gick mobilen sönder.
Så mycket människor på ett så kompakt ställe. Det gick inte att äta någonstans. Det var köer överallt. Köerna till attraktionerna var över en timma. Helt förstörd sommarlovs dag. Man tycker att Liseberg borde tänka om innan dom släpper in så mycket människor. Pengar är inte allt. Förtroendet är svårt att få tillbaka. Skulle inte rekommendera att utsatta sig själv eller barnets psyke för en sådan upplevelse. Tänk om innan ni åker till Liseberg
Här sitter man och åker en resa på 40…
Här sitter man och åker en resa på 40 mil tur och retur med hela familjen på 13 personer med tåg fyra små barn resten vuxna , köper åkpass till nästan alla plus inträde och vad fick man ut av alla dessa tusen tals kronor en massa köande typ 40 50 minuter även för dom små barnen på 2 till 7 år så det blev inte så mycket åkande kanske 4 karuseller vardera . Sedan fick man köa i evigheter för att få mat . Det här är så skamligt av Liseberg som släpper in alldeles för mycket folk samtidigt och låter alla betala dyrt för åkband som blev dyrare än att köpa lösa biljetter så ta till er av det här Liseberg och gör om och gör bättre annars för alla besökares skull . Familjen kil säffle var på Liseberg 23/7
Fruktansvärt dåligt när man betalar…
Fruktansvärt dåligt när man betalar tusentals kronor för att få möjligheten att testa massa åkattraktioner hos er på Liseberg men man hinner max åka 3 st på en dag. Väntetider på 100-120 min på vissa av era bergodalbanor. Plus att även var över en timmas köer för att kunna köpa mat där.
Detta förlorar Liseberg sjukt många kunder på!
Det måste ju finnas ett stopp på hur många kunder dem får ta in! Folk måste ju ändå få ut något för alla tusenlappar man lägger ut!
Detta är rent ut sagt sjukligt!
Det gick knappt att ens ta sig fram gående på stället!
Liseberg, dags att förändra något, ni förlorar fler o fler kunder på detta!
Fruktansvärt långa köer
Fruktansvärt långa köer, inte bara till åkattraktioner utan även till restauranger, toaletter och lotterihjul.
Vi betalade för åkpass+entré, men efter dagen var slut så hade vi hunnit med 5 attraktioner med 5+timmar kötid. Det lönar sig alltså inte att köpa ett åkpass även om du köar så gott som hela dagen.
Lunchen åt vi på mattorget, inte sittandes utan ståendes eftersom det var omöjligt att få tag på ett bord, detta efter 40 minuter väntan på maten.
Summa summarum, de släpper in alldeles för mycket folk och tar inget ansvar för detta över huvud taget. Återbesök? Tack men nej tack.
Fy f*n vad besviken jag är.
Fy f*n vad besviken jag är.
Det var trångt, minst 60 minuter kö till allt, även om det "bara" stod 40 minuter så fick man räkna med minst 1 timmes kö. Personalen maskade och släppte iväg tomma vagnar, personalen hade ingen energi överhuvudtaget och ibland kändes det som att det inte var köerna som var långa utan personalen som var oengagerad. Köerna sträckte sig ut på gångstråken vilket gjorde att det korkade ihop sig även där och blev trångt och svårt att ta sig fram. Förstörd helg och mycket pengar upp i rök.
Sämsta besöket någonsin. Någon slags garanti hade varit på sin plats, att ge iallafall hälften av pengarna tillbaka, man ska inte behöva betala så j*vla mycket pengar för att bara kunna åka 5 åk på 10 timmar!
Tvåtimmarsköer till allt
Tvåtimmarsköer till allt, från Helix till sockervadd och Farfars bilar. Flera stängda attraktioner som ökar trycket på de öppna ytterligare. De virtuella köerna fungerar inte pga. VIP-biljetter som fyller attraktionerna mellan starttiderna. Ledsna och besvikna barn som köar i timmar med sina åkband för att hinna två-tre åk. Nej Liseberg, det här var sista gången vi spenderade semesterkassan hos er.
Más información sobre otros tipos de reseñas.