Het eetkamer meublement is mooi goede kwaliteit. Maar de verzending van de stoelen was een probleem. Ik heb 6 stoelen besteld en die zijn alle 6 apart verzonden door DHL en de tafel zelf door de b... Ver más
Vandaag na drie maanden de helft van mijn bestelling ontvangen, kreeg na bellen te horen dat de tweede kroonluchter om onduidelijke redenen pas in juli bezorgd word. Had ook al nare ervaring met bezor... Ver más
De tuinlampen op solar gingen al vrij vlot achteruit qua lichtopbrengst. Begin dit jaar was het helemaal einde verhaal. Ik heb dit gemeld en zonder gezeur ontving ik een gloednieuwe set. Nog niet eerd... Ver más
Een aantal keer een bestelling geplaatst bij Loberon. De levering is vlot en goed verpakt. Je wordt goed geïnformeerd over wanneer de bestelling onderweg is en wanneer de verwachting is het product... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de muebles
- Tienda de mobiliario para jardín
- Tienda de mobiliario para salones
Sobre LOBERON
Escrito por la empresa
LOBERON – Wonen met karakter, warmte en tijdloze stijl
LOBERON is een merk dat staat voor sfeervol wonen met karakter. Sinds 2012 biedt LOBERON een zorgvuldig samengestelde collectie meubels, woonaccessoires en textiel die het dagelijkse leven verrijken met stijl, authenticiteit en gevoel voor detail. Elk product weerspiegelt een duidelijke visie: een huis moet niet alleen functioneel zijn, maar vooral een plek waar je tot rust komt, je thuis voelt en je persoonlijkheid tot uiting kunt laten komen.
De stijl van LOBERON is een elegante mix van landelijke charme, vintage-invloeden en robuuste industriële elementen. De collecties worden gekenmerkt door natuurlijke materialen zoals massief hout, linnen, metaal en riet, vaak met de hand afgewerkt en altijd met oog voor vakmanschap. Elk item vertelt zijn eigen verhaal – van nostalgisch kastje tot handgevlochten mand of decoratief object met een doorleefde uitstraling.
Wat LOBERON bijzonder maakt, is de liefde voor duurzame schoonheid. De ontwerpen zijn tijdloos, bedoeld om jarenlang mee te gaan en steeds opnieuw te inspireren. In een wereld vol vluchtige trends biedt LOBERON rust, kwaliteit en een gevoel van verbondenheid. De meubels en accessoires zijn niet zomaar producten – ze dragen bij aan een leefomgeving met ziel en persoonlijkheid.
LOBERON richt zich tot mensen die bewust wonen: die sfeer belangrijk vinden, die genieten van mooie materialen, en die hun interieur zien als een verlengstuk van wie ze zijn. Elk detail doet ertoe – van de textuur van een stof tot de afwerking van een houten oppervlak. Met gevoel voor esthetiek en oog voor harmonie creëert LOBERON interieurs die uitnodigen om te leven, te ontspannen en te dromen.
Of het nu gaat om een warm ingerichte woonkamer, een rustgevende slaapkamer of een uitnodigende eethoek: LOBERON inspireert om van het huis een thuis te maken. Een plek vol stijl, charme en betekenis – waar je elke dag graag bent.
Steinstraße 21, 90419, Nürnberg, Alemania
- 020 29 93 004
- service@loberon.nl
- loberon.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Mooie canvas tas besteld en ontvangen.
Mooie canvas tas besteld en ontvangen.
Werd goed op de hoogte gehouden over de levering.
Heel tevreden!
Bestelling geplaatst en 1 product was…
Bestelling geplaatst en 1 product was beschadigd. Dit kom vervangen worden, maar vervolgens kreeg je onduidelijke mails die beide wat anders zeiden. Geen reactie meer gehad, wn vervolgens krijg ik extra kosten omdat ik geen reactie heb gekregen over mijn vraag welke mail leidend is. Erg jammer dat de klant dan de dupe is. mijn order nummer is 515772596029

Respuesta de LOBERON
Loberon - stijlen met pracht producten
Loberon met kwaliteits producten, voor goede prijzen, brengt fleur en stijl in ons huis. We kunnen niet wachten tot de folder weer op de mat verschijnt.
Eindelijk na 2 maanden wachten
Ik heb 17 oktober een order geplaatst en kussenvulling voor mijn Indra kussentje niet geleverd gekregen, terwijl bij het bestellen deze op voorraad werd aangegeven. Gebeld en In 1ste instantie 2 weken wachten op nalevering. Deze datum werd steeds verlengd tot het uiteindelijk 15/12 eindelijk werd geleverd. Ze hebben leuke woonartikelen, maar als de levertijd schort is het drama.
Gebroken kerst Notenkraker
Een kerst Notenkraker gekocht maar kwam bij het uitpakken erachter dat deze was gebroken. Het beeld was goed ingepakt maar toch bij de benen afgebroken. Retour gestuurd en een nieuwe besteld met hopelijk een beter resultaat.

Respuesta de LOBERON
Mail ontvangen dat het pakket geleverd…
Mail ontvangen dat het pakket geleverd is
MAAR NIETS ONTVANGEN!!
Via DHL

Respuesta de LOBERON
Super geweldig Windlicht in echt nog…
Super geweldig Windlicht in echt nog mooier. Super goed in gepakt. Erg blij mee
De klantenservice is heel slecht
De klantenservice is heel slecht. Ze doen maar wat en laten het probleem bij de klant, zelfs zo erg dat je zelf contact moet opnemen met het bedrijf die de goederen aflevert. Niet aan beginnen!!

Respuesta de LOBERON
Ten eerste heb ik al heel veel bij…
Ten eerste heb ik al heel veel bij Loberon gekocht,de service is echt heel goed ondanks je soms een beetje lang moet wachten,maar uiteindelijk komt het goed,en wat de verpakking betreft keurig ingepakt veel karton dat wel ,maar het komt in iedergeval keurig aan,tot de volgende aankoop,groetjes Yvonne uit Pernis.
Zeer tevreden
Na zelf windlichten gekocht te hebben nu nogmaals besteld om cadeau te geven. Bevallen heel erg goed.
Heel snelle levering en perfect verpakt.
Uitstekend
Prachtige tijdloze items, ruim aanbod, uitstekend verpakt, goede prijs kwaliteit en tijdige levering.
Kwalitatief zeer goed
Kwalitatief zeer goed
Ik koop regelmatig ets bij Loberon en weet zeker dat de artikelen mooi zijn en van uitstekende kwaliteit.
Een keer was ik ontevreden over de levering en dat is zeer goed opgelost
Hele mooie kussens
Hele mooie kussens, precies zoals ik hoopte!
Goede kwaliteit, goede informatie rondom bezorging.
Goede kwaliteit voor de prijs
Goede kwaliteit voor de prijs
Iets unieks
Mooie spulletjes weer
Mooie spulletjes weer, en zoals altijd heel goed ingepakt zodat alles heel aankomt.
Mooie goed verzorgde producten
Mooie goed verzorgde producten. Heel goed gesorteerd springt eruit ook door de goede voorstelling ervan in het tijdschrift wat meegeleverd wordt. Prachtige ambiance.
Prima bezorgt....zeer zeker in deze…
Prima bezorgt....zeer zeker in deze drukke tijd.....goed gedaan.
Prachtige kast
Prachtige kast! Komt goed overeen met beschrijving en foto's op de website.
Er werd goed gecommuniceerd wanneer het pakket bezorgd zou worden en de bezorging was op de afgesproken datum.
Ja, bezorgkosten zijn wat hoog (vanwege klein meubel) maar na bezorging vond ik dat bedrag eigenlijk wel redelijk. Het is nml een zware degelijke kast.
Erg blij met de kast en de service
Snelle levering, goede klantenservice
Snelle levering en prima service.
De metalen antieklook kerstboom is zeer stijlvol en kan ingeklapt worden, handig als Kerst voorbij is. Echt een blikvanger in het interieur.
Blij mee !
Eindelijk een reactie van LOBERON, helaas te vroeg gejuicht
Beste LOBERON, hoe kan ik de gevraagde gegevens met jullie delen??
Eindelijk een reactie van LOBERON! Heb reactie toegevoegd onder mijn recensie. Na alle telefoontjes en emails waar totaal niet op gereageerd wordt lukt het met Trustpilot dus wel ! Te vroeg gejuicht helaas.. Zoals verzocht direct gereageerd op het verzoek van LOBERON te antwoorden. Helaas wederom niets meer gehoord. En als klap op de vuurpijl zojuist maar weer eens gebeld. We kunnen helaas op dit moment niets voor u doen want we hebben een storing in het Syteem... kunt u een email sturen a.u.b. ? Tuurlijk.. mail nummer 20 is onderweg.
Antwoord van LOBERON
11 nov 2025
Beste klant,
Het spijt ons zeer te horen dat u uw bestelling van 12 juni nog niet hebt ontvangen en dat uw pogingen om contact op te nemen tot nu toe geen oplossing hebben opgeleverd. We begrijpen hoe vervelend dit voor u is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Reageer alstublieft op ons verzoek dat we u via Trustpilot hebben gestuurd en stuur ons het ordernummer.
LOBERON Team

Respuesta de LOBERON
Más información sobre otros tipos de reseñas.