Lookiero Opiniones 248

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mitt första paket var spännande att få, beredd på att få skicka tillbaka större delen då jag gått ner 25 kg i vikt och var lite osäker i vilken stl jag befinner mig. Döm om min förvåning när allt pas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina kläder och bra service. Krånglat lite med leveranser och returer sedan de bytte från UPS till Postnord, men Lookieros kundsupport har alltid svarat snabbt och löst ev problem.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr så är jag inte nöjd, jätte sen leverans, när den väl skickas så får man direkt meddelande om att man har 5 dagar på sig att välja. När sista dagen passerats så hade inte kläderna kommit. Om jag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har tidigare fungerat smärtfritt men nu när jag inte får min retur att fungera. Har testat både på UPS (som tidigare fungerat klanderfritt) och Postnord, så fungerar inte min returetikett, och trots a... Ver más

Escrito por la empresa

Lookiero är din personliga online Personal Shopper-tjänst. Du får 5 noggrant utvalda plagg levererade i en box att prova hemma. Behåll det du gillar och betala bara för de plagg du vill ha!

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Spännande!

Spännande och kul att få hem paketet med kläder! Vissa plagg hade jag inte valt att prova själv, men de överraskade! Smidig retur!

27 de diciembre de 2024

Hej Frida,

Tack så mycket för att du lämnade din kommentar, vi är mycket glada att lådan var en trevlig överraskning för dig och att Lookiero-tjänsten tillfredsställde dig!

Vi ser fram emot att skicka dig nya kombinationer som är designade speciellt för dig.

En hälsning,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dålig kundservice

Först var jag jättenöjd, flera roliga plagg. Men kvaliteten var inte helt 100 och när en söm på ett par byxor började repa upp sig efter bara en tvätt ville jag reklamera dem. Då blev det dåligt, de vägrar reklamera för att det har gått två månader sedan byxorna levererades. Skadan är tydligt ett fabriksfel så 2 månader är inte för lång tid. Jag fick 170 kr på mitt konto att handla för, byxorna kostade 600kr…
Nu har jag sagt upp mitt abonnemang men sista lådan var redan på väg. Ok tänkte jag. Men nu säger de att den har kommit och det har den inte… så i värsta fall tänker de kräva att jag betalar för alla fem plagg - som jag inte fått.

22 de enero de 2025

Hej Lisa,

Vi är mycket ledsna för det besvär som situationen har orsakat.

Vi har redan svarat på ditt e-postmeddelande för att hjälpa dig (kontrollera även din skräppostmapp för svaret).

Vi tackar dig för ditt tålamod och står till ditt fulla förfogande!

En hjärtlig hälsning,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bra koncept och ganska fina kläder

Bra koncept och ganska fina kläder, jag behöll ett plagg. När jag däremot ska returnera resten krävs ett UPS ombud.. det närmaste är 5 mil bort! Riktigt uselt.

22 de enero de 2025

Hej Lise,

tack för din kommentar.

Vi är mycket ledsna över att din returupplevelse inte var positiv och upp till dina förväntningar.

Om du fortfarande inte har fått något svar, vänligen skriv till oss igen via kontaktformuläret: https://support.lookiero.com/hc/sv.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod.

Bästa hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett trevligt sett att förnya både sin…

Ett trevligt sett att förnya både sin stil och våga prova nya alternativ! Skönt att vara hemma och prova och slippa stå i ett provrum med konstiga lampor och speglar!

27 de diciembre de 2024

Hej Gun,

tack för din kommentar!

Vi är verkligen glada att du gillade Lookiero-upplevelsen och att din Personal Shopper gav din garderob en makeover samtidigt som du respekterade din stil och dina behov.

Vi ser fram emot att förbereda en ny Lookiero-box åt dig!

Vi ses snart igen,

Svarar inte på kontakt

Väntade på min andra box 23 december (debiterad 150kr) men fick ingenting. Tänkte att det var mycket kring jul så försökte kontakta för att få veta när jag kunde tänkas få den men hörde inget. Försökte kontakta igen men fick återigen inget svar. Känns som första boxen var för att lura in och inget mer, har fortfarande inte fått svar, box eller pengar tillbaka.

23 de diciembre de 2024

Hej Emma,

Vi är ledsna för den förvirring som uppstått.

Vi är redan i kontakt med dig via e-post för att klargöra situationen (kontrollera även skräppostmappen i din brevlåda).

För andra behov står vi till ditt fulla förfogande via kontaktformuläret: https://support.lookiero.com/hc/sv.

Bästa hälsningar,

Så nöjd!

Toppen ha en egen stylist som väljer ut kläder utifrån mina preferenser. Hög kvalitet på kläderna. Så bekvämt att få kläderna hem till dörren och kunna prova i lugn och ro.

15 de enero de 2025

Hej Ulrica,

Tack för den här kommentaren!

Vi är glada att Lookiero har gjort det möjligt för dig att ge din garderob en makeover samtidigt som du respekterar din stil.

Vi ser fram emot att skicka en ny låda till dig!

Mvh,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tar betalt med levererar inget

De debiterade mig 150 kr den 16 juli 2024 och meddelade att leverans skulle ske kring den 27 juli. Ingenting kom. När jag ca en månad senare tog kontakt via mail har de inte återkommit och ingen leverans har skett. Jag har vid upprepade tillfällen kontaktat dem och har den 10 januari 2025 fortfarande inte fått varken återkoppling eller leverans. Det verkar vara ett riktigt skumt företag - köp inte!

10 de enero de 2025

Hej Sanne,

Vi är mycket ledsna för det besvär som uppstått.

Om du fortfarande inte har fått något svar (kontrollera även din skräppostmapp), tveka inte att kontakta oss igen så att vi kan kontrollera ditt ärende så snart som möjligt.

Lookiero CS-team

Mycket bra tjänst

Mycket bra tjänst! Och spännande. Jag har slutat småhandla i andra butiker nu för jag vet att jag snart ska få en ny box from Lookiero. Så jag tror att jag faktiskt spar pengar på detta :)

3 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har ju bara fått en låda men va…

Jag har ju bara fått en låda men va supernöjd med valet av plagg. Hade kunnat behåll alla egentligen men har inte råd. Gillade både färger och stil. Och bra kvalitet . Så än har jag inget jag vill ändra på direkt

10 de diciembre de 2024

Débit inexpliqué

J’ai pris un abonnement (gratuit normalement, j’ai gardé des produit de la première box, j’ai été débité puis à nouveau débité 2 semaines après d’une somme invresemblable qui ne correspond à rien.
Je suis furieuse

26 de diciembre de 2024

Bonjour Jeanne,

Nous vous remercions pour votre commentaire et sommes navrés que vous ayez été confrontée à cette situation.

D'après les informations fournies, nous n'avons retrouvé aucun contact de votre part à notre service client, afin d'étudier votre cas, nous vous invitons à passer via notre formulaire de contact :
https://support.lookiero.com/hc/fr ou via l'adresse hello@lookiero.fr.

Nous vérifierons votre cas dans les meilleurs délais.

Nous restons à votre disposition,

Bonne journée,

Lookiero CS Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt skönt att slippa leta runt…

Otroligt skönt att slippa leta runt efter kläder när man jobbar 45 timmars veckor. Med min profil fick jag dessutom kläder som satt perfekt, så nöjd med detta koncept. Matchar min livsstil och lite roligt att få kläder som man annars kanske inte skulle valt vid första anblicken men som sedan satt perfekt när jag provade hemma förslagen som kom i min lookiero 👍👍👍

13 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I feel like i just got my body back

I feel like i just got my body back. After years of thinking i might be ”chubby”, i just got my first box and i literally started laughing. It was insane how much hotter i am when the fit is right. My confidence just reappeared efter years of absence. Im emotional about this. This is the best idea ever - have someone who actually knows stuff about clothes and has time to really pick the right stuff. Im almost tearing up. This was worth so much for me. In my own opinion, i went from being a 6 to a solid 10.

10 de diciembre de 2024

Varning bedrägeri!!!

Detta är ett företag som ägnar sig åt förslaget bedrägeri. Varning!!! Jag har bestridit - trots det har de tagit betalt för ett klädesplagg jag returnerat! Jag behöll inga varor och följde anvisningarna för retur. De besvarar inte mail. De har även ett frågeformulär där meddelandet ej sparas så du saknar bevis om du inte skärmdumpar det du skrivit.

3 de diciembre de 2024

Hej Elsa,

Vi är mycket ledsna för det besvär som uppstått.

Lookiero CS-team

Great,suprising personal selection

Det är med nöje och spänning jag har mottagit 3 st. Lookiero boxar och kunnat behålla 90% av urvalet som min personal shopper valt ut. Helt otroligt hur väl de olika plaggen har passat på mig! Det medföljande kortet som visar "mix&match basgarderob" ger mig smarta ideér hur jag kan variera garderoben. Stort plus för enkelheten att returnera och ev. byta storlek. Snabb leverans och tydligt lev.besked. Ser fram emot min nästa sändning.

21 de noviembre de 2024

Hej Annika,

En hälsning,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag skickade meddelande om uppsägning i…

Jag skickade meddelande om uppsägning i oktober.
Ingen mer respons än att de dragit ännu en avgift för tjänsten.
Skickade åter ett meddelande men ingen återkoppling och det finns ingen annan kontaktnät än via ett formulär.

28 de noviembre de 2024

Hej Malin,

tack för din kommentar; vi är mycket ledsna för den här situationen.

Vi bekräftar att vi redan har svarat på din förfrågan; vänligen kontrollera även din skräppostmapp för våra meddelanden.

Om du har några andra behov står vi till ditt förfogande via kontaktformuläret: https://support.lookiero.com/hc/sv.

Vi hoppas att du kommer att ge oss en annan möjlighet i framtiden!

Lookiero kundtjänst,

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.