Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har meget lyse hår, og alligvel var min hårvækst allerede halveret på ben og i armhuler, efter kun to behandlinger. Louise er virkelig den mest smilende og venlige behandler, og kvaliteten er i to... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En god oplevelse hver gang! Atmosfæren er rar og afslappet, og man bliver altid mødt med imødekommenhed og professionalisme. Behandlingerne er både kompetente og af høj kvalitet, og jeg er hver gang m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god behandling og fantastisk resultat! Klinikken er lille og hyggelig. Man føler sig velkommen det øjeblik man træder ind. Louise er venlig og imødekommende. Kan helt klart anbefales! Særligt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt et forløb med laserbehandlinger hos Miilu, og det er ingen hemmelighed, at det er en smule grænseoverskridende for mig. Den følelse blev dog skudt til hjørne meget hurtigt da jeg mø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de depilación
  2. Salón de belleza
  3. Clínica dermatológica
  4. Clínica especializada

Escrito por la empresa

Miilu er en familieejet klinik placeret i hjertet af Rødovre. Klinikken beskrives bedst som en hyggelig lille oase, hvor alle er velkomme og kan føle sig godt tilpas. Vores formål er at yde den bedste service, og at tilbyde dig den højeste kvalitet af behandlinger på markedet, til en overkommelig pris. Derfor er vi op til 50% billigere end de store klinikker uden at gå på kompromis med din sikkerhed, eller resultaterne af din behandling. Hos Miilu bruger vi kun nøje udvalgte maskiner med den nyeste og mest innovative teknologi, for at sikre dig de bedste resultater og en smertefri behandling.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil fremhæve fantastiske resultater…

Jeg vil fremhæve fantastiske resultater efter kun få behandlinger og gode priser især hvis man vælger “pakker”.
Hyggelig klinik i RC med markedets bedste udstyr. Fantastisk dygtige, imødekommende og supersøde piger (især Louise), der får en til at føle sig godt tilpas.
Det er en ubeskrivelig følelse at blive hårfri på en smertefri måde.
Mine varmeste anbefalinger til Miilu bodycare.

27 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er alle stjernerne værd

De er alle stjernerne værd.
Har fået behandlinger hos Louise, som fik én til at føle sig velkommen fra første skridt man tog ind af døren. God vejledning og info hele vejen. Følte mig i trykke hænder og fik det hele til en super god pris.
Bedste beslutning jeg tog 😊
Klar anbefaling herfra

9 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale denne klinik til…

Jeg kan varmt anbefale denne klinik til alle, der overvejer permanent hårfjerning med laser! Behandleren er ikke bare utrolig dygtig og professionel – hun er også skide sød og får én til at føle sig helt tryg og godt tilpas under hele forløbet. Allerede efter behandling nummer to kunne jeg se en kæmpe forskel, og det har virkelig overgået mine forventninger!

11 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behagelig behandling på alle måder!

Jeg bliver altid mødt af det største smil fra Louise ! Hun er så god til at snakke med om alt og intet, så behandlingen bliver behagelig. Mine resultater af laser behandling har været markante allerede efter en behandling og bookede straks en ny behandling til andre steder på min krop. Jeg vil varmt anbefale Miilu og Louise 🫰

3 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behageligt og professionelt sted :-)

Det har endnu engang været en rigtig oplevelse at komme hos Miilu!
Man føler sig altid meget velkommen og stemning er dejlig afslappende og professionel. Jeg er super tilfreds med resultaterne af laserbehandlingerne.

28 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for sød og rigtig god behandling…

Tak for sød og rigtig god behandling hos Louise. Jeg giver mine bedste anbefalinger vedr. laserbehandling.
Startede faktisk et andet sted og da de ikke mente, at de kunne komme videre med mit lyse hår (10-12 gange), så opsøgte jeg Louise for en second opinion. Louise kunne så gøre en hel del mere på bare 3 gange. Er så glad og er gået i gang med et andet område.
Så selvom jeg stort set aldrig skriver en anmeldelse, så gør jeg en undtagelse i dette tilfælde. Når noget er godt, så skal det også honoreres.

19 de diciembre de 2024

5 stjerner til Louise<3

Har fået den bedste service og laserbehandling hos Louise<3

Kunne allerede se forskel efter første gang, og hun gjorde det virkelig til en god oplevelse - på trods af jeg havde frygtet det ville være grænseoverskridende at få lavet Brazilian.

Der har føltes helt naturligt alle gange, og været en rar oplevelse

Kan virkelig anbefale Louise hos Miilu<3

4 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man føler sig meget velkommen og taget…

Man føler sig meget velkommen og taget godt imod. Får løbende informationer og vejledning som giver tryghed og følelsen af man er med i processen 🌸🌸 man kan bare være sig selv 💝

4 de noviembre de 2024

Virkelig god behandling

Virkelig god behandling ! Flot resultat og nærmest smertefrit.. de har altid god tid til den enkelte kunde og er super fleksible hvis man skal have rykket sin tid.. kan klart anbefales !

Som en PCO patient er det vidunderligt der findes løsninger der er så effektive

6 de octubre de 2024

Det virker bare

På klinikken bliver man mødt med stor venlighed og super service. Og så virker det bare - rigtig fine resultater!

11 de septiembre de 2024

Super god service

Super god service! De er så venlige, behagelige og professionelle. Det er en del billigere end i de store beauty centre i storkøbenhavn, og det er virkelig turen værd.

23 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.