Consulta las opiniones de los clientes

Información sobre la empresa

1. Sociedad de inversión

Escrito por la empresa

MW Compounders er en investeringsforening, som investerer i 20-30 globale compounder aktier. Forvaltningen sker af Johannes Møller og Dan Wejse, som begge har lang professionel erfaring med investering i aktier.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det er utroligt at udbytte er over 10%

Det er utroligt at udbytte er over 10% pr. år de sidste 3 år, og særligt med al den uro der var i 2025. Der var jeg også ude pga. Trump's Krigsministerium samt indkaldelse af Generaler. Men jeg var med igen efter et par måneder, samt jeg havde ringet med et par spørgsmål til Johannes som jeg fik en god forklaring på.
Jeg er ved at omlægge aktier i 2025/26/måske 27 til fonde, bla. MWCompound.
Venlig hilsen Hans Aage Nielsen

15 de abril de 2026

Kære Hans Aage

Tak for de venlige ord. Husk altid, at udbyttet blot er dine egne penge der bliver udbetalt. Indre værdi falder tilsvarende.

Troværdig

Jeg har været med fra starten og er fortsat parat til at øge, for fonden fremstår yderst seriøs og gennemsigtig og med en solid strategi. Den senere tids udfordring med afkastet skræmmer derfor ikke en langsigtet investor.

14 de abril de 2026

Hej Anders

Tak for de venlige ord og din tålmodighed. Det er meget værdsat.

Johannes

Fantastisk flot informationsniveau

Fantastisk flot informationsniveau - og gode beskrivelser af de forskellige investeringscases, Markederne er "op ad bakke p.t." men mon ikke afkastet kommer senere på året.

25 de marzo de 2026

Kære Jens Kristian

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været med siden start og havde…

Jeg har været med siden start og havde jeg flere midler, så havde jeg sat dem ind MW Compounders.
Tak for et godt oplæg på Youtube, som var positivt i en sur trend på aktiemarkedet, og godt du er ærlig

mvh
Kenneth

24 de marzo de 2026

Respuesta de MW Compounders

Tak for de venlige ord Kenneth, og din fortsatte tillid.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg er ikke investeret i fonden

Jeg er ikke investeret i fonden. Men følger den og deres nyhedsbreve da jeg finder dem grundige og relevante.

9 de marzo de 2026

Respuesta de MW Compounders

Tak for de venlige ord Sams

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er en ro der beror på

Der er en ro der beror på, at du er tro mod det du tror på. Johannes har så stor ro at det smitter af på en lidt utålmodig sjæl. Så skønt at hænge på en roligt konsistent og velovervejet mand. Takker.

12 de enero de 2026

Kære Christian

Tak for de venlige ord og den fortsatte tillid.

Det er vanskeligt at skabe et højt afkast i dagens marked, når man også skal tænke over risikoen. Men jeg holder fast i strategien og er sikker på, at den vil give resultater over tid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De laver nogle super gode investeringe…

De laver nogle super gode investeringe og giver en god stigende dividente

9 de enero de 2026

Hej Nico

Tak for de venlige bemærkninger. Det glæder mig, at du sætter pris på udbyttet (selv om det blot er dine egne penge du får ud).

Ærligt sted med gode…

Ærligt sted med gode investeringsværdier som har leveret solidt afkast i mange år

12 de enero de 2026

Kære Peter

Tak for de venlige ord.

Fin investering

Har altid været glad for MW.

6 de noviembre de 2025

Kære Rasmus

Johannes Møller

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været med næsten fra start og…

Jeg har været med næsten fra start og er meget glad for det. Det er især informationsniveauet jeg synes er godt. Forklaring ved nyerhvervelser og begrundelser for frasalg. Jeg forsætter gerne og har planer om tilkøb. Godt gået.

3 de febrero de 2025

Respuesta de MW Compounders

Tak for din fortsatte tillid som er meget værdsat.

Vi forsøger at give den information til vores medinvestorer, som vi gerne selv ville have, hvis rollerne var byttet om.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været med helt fra starten

Har været med helt fra starten. Dette produkt tiltalte mig. De to ejere har hånden på kogepladen, at få en kopi af dygtige investorers portefølje til en forholdsvis fornuftig pris, den løsning ser man ikke ofte.

13 de enero de 2025

Kære Dorte

Tak for de venlige ord og din fortsatte tillid. Vi er glade for at have været i stand til at levere et attraktivt absolut afkast siden start.

Varm anbefaling

Gennemsigtigt og super service. Jeg har været investeret et lille år og er blevet mødt af så god betjening af Johannes som har taget sig tid 2 gange til at svare på spørgsmål fra en relativt ny investorer. Jeg føler mig rigtig tryg og kan godt lide deres informations niveau både i nyhedsbreve og video materiale. Dertil blev jeg mødt af Johannes som var totalt nede på jorden, behagelig og hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale MW, de gir hvertfald mig ro i maven!

13 de enero de 2025

Hej Kenneth

Tak for de venlige ord. Vi forsøger at besvare alle spørgsmål efter bedste evne.

Gode og ærlige nyhedsbreve

Gode og ærlige nyhedsbreve. Både på godt og ondt... fortsæt det gode arbejde

17 de diciembre de 2024

Hej Michael

Tak for de venlige ord og den fortsatte tillid.

Vi vil gerne give den information til vores medinvestorer, som vi gerne selv ville modtage, hvis rollerne var byttet om.

Det er i øvrigt et princip vi har kopieret fra Warren Buffett:

We will be candid in our reporting to you, emphasizing the pluses and minuses important in appraising business value. Our guideline is to tell you the business facts that we would want to know if our positions were reversed. We owe you no less.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Johannes og Dan de leverer varen

Jeg er en meget tilfreds investor siden starten og har løbende investeret i fonden via månedsopsparing. Det er gennemsigtigt og nemt at forstå. Fortsæt det gode arbejde!

10 de junio de 2024

Hej Mikkel

Tak for din tillid. Den vil vi gøre vores bedste for at leve op til.

Solid indsats fra stifterne

Solid indsats fra stifterne. Klarer sig indtil nu - altså gennem 3 1/2 år pt. - bedre end markedet ifølge deres egne beregninger (som fourudsættes at tage højde for investeringsomkostninger). Deres redegørelser for investeringer er grundige og kan give inspiration til research af andre selskaber. Hvis man som investor husker at geninvestere udbytte, vil man se en solid akkumulering over forholdsvis få år. Lykke til med solide investeringer.

6 de mayo de 2024

Hej Morten

Tak for de venlige ord.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.