Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været med fra starten og er fortsat parat til at øge, for fonden fremstår yderst seriøs og gennemsigtig og med en solid strategi. Den senere tids udfordring med afkastet skræmmer derfor ikke e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er utroligt at udbytte er over 10% pr. år de sidste 3 år, og særligt med al den uro der var i 2025. Der var jeg også ude pga. Trump's Krigsministerium samt indkaldelse af Generaler. Men jeg var... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Solid indsats fra stifterne. Klarer sig indtil nu - altså gennem 3 1/2 år pt. - bedre end markedet ifølge deres egne beregninger (som fourudsættes at tage højde for investeringsomkostninger). Deres re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gennemsigtigt og super service. Jeg har været investeret et lille år og er blevet mødt af så god betjening af Johannes som har taget sig tid 2 gange til at svare på spørgsmål fra en relativt ny invest... Ver más

Información sobre la empresa

1. Sociedad de inversión

Escrito por la empresa

MW Compounders er en investeringsforening, som investerer i 20-30 globale compounder aktier. Forvaltningen sker af Johannes Møller og Dan Wejse, som begge har lang professionel erfaring med investering i aktier.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Professionalisme, gennemsigtighed og information

Har været med fra start hos MW Compounders, og det har været en rigtig god oplevelse! Utrolig høj grad af professionalisme, gennemsigtighed og information. Man føler sig i dygtige og trygge hænder hos MW Compounders, og kan varmt anbefale at blive medinvestor.

17 de mayo de 2021

Hej Brian

Tak for den flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Hilsen Dan og Johannes

Klar investeringsstrategi

Klar investeringsstrategi, virker dedikerede og så kan jeg godt lide at de er meget informative.

6 de mayo de 2021

Hej Henrik

Tak for de pæne ord, som vi sætter stor pris på. Vi forsøger at være så informative som muligt. Vi er glade for, at det lykkes.

Meget tilfreds

Har investeret med MW Compounders siden starten og er meget tilfreds. Høj gennemsigtighed i investerings objekter. Investerings filosofi og kommunikation når man har spørgsmål. Kan kun anbefale.

5 de mayo de 2021

Hej David

Tak for den flotte anmeldelse, som vi er meget glade for.

Velperformende og informativ…

Velperformende og informativ investeringsforening. Super tilfreds investor
godt produkt til fair pris.

5 de mayo de 2021

Hej Jan

Valorada con 5 estrellas sobre 5

MW Compounders er drevet af to erfarne…

MW Compounders er drevet af to erfarne investorer. Derudover er de meget tillidsvækkende og transparente omkring investeringsforeningens strategi. Dan og Johannes er også meget hjælpsomme, hvis man har konkrete spørgsmål

Hej Søren

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med at være medinvestor.

Superprofessionelt i alle henseender

Superprofessionelt i alle henseender - og trygt. Ved alle kontakter udvises der hjælpsomhed og venlighed.
Mvh Hans

Hej Hans

Min oplevelse med MW Compounders

Jeg har været medinvestor i MW Compounders siden foreningens oprettelse af den simple årsag, at investeringstilgangen passer godt ind i min egen filosofi, og prisen er fornuftig. Mine egne børn der går i 2. og 4. klasse er i dag også medinvestorer, da de har en lang tidshorisont og gerne vil øge deres opsparing over tid i veldrevne selskaber med stærke forretningsmodeller. Vi har været særdeles godt tilfredse med vores afkast, men også den information som man kan tilegne sig over de selskaber, som man bliver medejer af. Vi ser frem til den fortsatte rejse.

Hej Henrik

Tak for de pæne ord som vi sætter stor pris på. Godt at høre, at vi har nogle medinvestorer med lang tidshorisont! Jeg går ud fra, at de også sætter pris på at tjene penge på at spise på Burger King.

God start

God start
I et marked som godt nok kun har været opadgående har MWC gjort det bedre end markedet generelt. Det er den lange rejse der vil vise om de to herrer er rigtig gode. Men jeg syntes om deres filosofi og arbejdsmodel. De er meget åbne om hvad de gør, og har ”selv hånden på kogepladen”. Jeg ser frem til at være med på rejsen i mange år fremover.

Hej Steffen

Tak for de pæne ord. Vi er glade for starten og er helt enig med dig i, at det er en lang rejse.

Spændende projekt at følge

Spændende projekt at følge. Rigtig gode informationer på et sprog, der er til at forstå. Har været med fra starten og siden købt yderligere op. Kan til enhver tid anbefale MW Compounders.

Hej Gitte

Tak for de pæne ord - og tak for tilliden, som vi sætter stor pris på.

Johannes

Super skarpe porteføljeforvaltere

De to porteføljeforvaltere på MW Compounders Johannes og Dan er begge super skarpe, og har begge tidligere vundet priser for deres aktieanalyser (jeg har arbejdet sammen med begge i Nordea for 5 år siden). Da de derfor startede deres fond for nu 6 mdr. siden, var jeg selvfølgelig med som investor.

21% afkast jævnt fordelt over perioden sammenlignet med 14% på C20-indekset har været yderst tilfredsstillende. Jeg glæder mig derfor til at følge deres fond fremadrettet som investor.

Hej Nikolaj

Tak for de pæne ord, som vi sætter stor pris på.

Tak også for din tillid med at investere sammen med os. Vi arbejder benhårdt for at leve op til den.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I en tid hvor mange nye investorer har…

I en tid hvor mange nye investorer har mistet begrebet af, hvad “værdi” er så er det rart, at have betroet sine penge til kompetente mennesker som Johannes og Dan, som har en gennemprøvet investeringsmodel.

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Vi sætter en stor ære i at købe aktier til porteføljen, som både kan compounde over tid og hvor værdiansættelsen enten er direkte attraktiv eller i hvert fald rimelig. Det er jo vores egen penge vi har investeret. Vi har begge prøvet to store nedture på aktiemarkedet (efter dotcom og i finanskrisen). Derfor kommer vi ikke til at købe selskaber værdiansæt efter luftige forventninger.

Åbenhed og info

Fine info og opdateringer af deres portefølje.
Åbenhed og kommunikation er bare i orden.

Hej Michael
Tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kommunikation og god tilgang til analyserne

Har kun en positiv opfattelse vedr. MW Compounders. Deres tilgang til analyserne er i høj klasse. Der er ligeledes god kommunikation, og spørgsmål bliver altid besvaret.

Hej Bjarne

Tak for rosen. Vi forsøger at være åbne og tilgængelige og er glade for at høre, at det lykkes.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.