Top hifi winkel!!
Ik heb extra bestellingen geplaatst en alles werd keurig op tijd geleverd! Het personeel is ontzettend vriendelijk en denkt echt met je mee. Van begin tot eind een topervaring – hier ga ik zeker vaker bestellen!
OrangeAudio is de expert op het gebied van audio. Wij verkopen inbouwluidsprekers, versterkers en andere audio producten van ons eigen merk alsook van grote merken zoals Bluesound, Bowers & Wilkins, Cambridge Audio. Dali, Denon, Devialet, Eversolo Audio, Focal, Hegel, Iso Acoustics, Inakustik, KEF, Klipsch, LG, Marantz, Monitor Audio, NAD, NAIM, Pro-ject, PSB , Pursonic, Sonos en Yamaha. Onze focus-gebieden zijn stereo opstellingen, home cinema audiosystemen, multi-room audio en ingebouwde audio. In onze showroom zijn 4 home cinema audiosets te beluisteren maar ook een groot scala aan audio-toepassingen voor de zitkamer, keuken, badkamer, tuin, etc. Wij bedienen zowel consumenten als ook de zakelijke markt.
Rendementsweg 12 E, 3641 SK, Mijdrecht, Holanda
1) Das Unternehmen wirbt mit: Bestellt vor 18 Uhr, versandfertig am selben Tag. Das stimmt nicht. Ich habe am 05.02.26 bestellt, kurz später die Bestellbestätigung bekomme und bis heute, den 10.02.26 hat sich nichts getan.
2) Der Devialet Lautsprecher stand für 1999,-€ zum Verkauf. Nachdem ich meine Lieferadresse angegeben habe (Deutschland), ist der Preis um 20,-€ gestiegen.....
Warum?! Es wird mit kostenloser Lieferung geworben!!!
3) Weil meine Bestellung MIT 3% RABATT etwas länger im Einkaufswagen lag, versuchte man mich mit einem kostenlosen Kopfhöhrer mit ANC zu locken. Diesen sollte ich dann doch nicht bekommen weil ich die 3% Rabatt in Anspruch genommen habe.
4 ) Der Lautsprecher steht nach wie vor für 1999,-€ auf ihrer Webseite mit dem selben Slogen wie unter 1) beschrieben.
Das ist nicht in Ordnung so, denn bis jetzt wurde nichts von allem womit sie werben eingehalten. Und der Lautsprecher befindet sich angeblich in Paris.....!!!!
Aktualisierung am 15.02.26
Orange Audio hat umgehend auf meine negative Bewertung reagiert.
Am nächsten Tag wurden mir die Preiserhöhung wegen meines Bestellortes zurück erstattet.
Der Vermerk "bestellt vor 18Uhr, Versand am selben Tag" wurde aktualisiert und bei bestimmten Produkten eingeschränkt.
Das Gerät befand sich tatsächlich in Paris und man konnte mir ein Foto vom Lieferschein zusenden.
Die freiwillige kostenlose Zugabe eines Kopfhörers wurde jedoch nicht übernommen obwohl der Devialet mit 3% Skonto im Warenkorb lag als das freiwillige Angebot kam.
Im großen und ganzen würde ich gerne 5 Sterne geben aber.....
Es gab keine Entschädigung für die gesamten Umstände, die Lieferung war Einwandfrei, aber eben nicht unkompliziert.
Ich denke 4 Sterne sind so angebracht.
Excellent service et très grande réactivité, autant dans les reponses apportées, que l'expédition de la commande. Une equipe qui peut etre jointe et donne des conseils, c'est précieux.
Merci à Toine qui est serviable et pro.
Bruno
Onlangs mooie KEF speakers gekocht bij OrangeAudio. Toen ik bestelde zag ik staan 'open doos' en wist niet wat dit was. Het bleken speakers te zijn die al eens terug zijn gestuurd... eentje bleek te kraken, dus de speakers weer terug. Voor EUR 50 erbij kon ik een splinternieuwe set krijgen en heb dit dus gedaan. Had ik geweten dat ik geretourneerde speakers zou kopen, dan had ik liever direct die EUR 50 betaald. De set werd snel opgestuurd en de nieuwe set klinkt waanzinnig goed. Voor zo'n prijs krijg je kwalitatief hele mooie en goede speakers. Zelf heb ik de groene met standaards voor KEF (ergens anders besteld). De service vond ik erg goed van OrangeAudio. Ze nemen snel de telefoon op en reageren snel op emails. Ook het omruilen van de sets ging vlekkeloos en kreeg direct een retourlabel etc. Het enige puntje van kritiek is dat de stroomkabels vrij kort zijn, dus ik heb zelf een 5-meter stroomkabel en een aux-kabel besteld. De stroomkabel moest ik met een mesje wat afsnijden anders kon hij niet door het gat in de standaard. De langere kabels maken het nu wel mogelijk om ze goed neer te zetten voor goed stereogeluid. Al met al een aanrader.
Drie Monitor Audio Bronze speakers besteld. Waren in bestelling bij de leverancier.
Toch nog snel geleverd binnen 6 dagen (met het weekend erbij).
Goede communicatie gehad over de levertijd en voor het wachten een draadloze oplader gekregen.
Eén klein puntje, de track & trace via Bol.com klopte niet, het was een EV code ipv een 3S code. Maar in de POSTNL app stond de goede track & trace.
Je suis français, j ai acheté par l intermédiaire d'amazon un caisson de basse chez eux. Celui-ci à eu un problème (ca arrive ) . J ai alors contacté OrangeAudio. Ils ont été formidable, avec une communication, une prise en charge et une réparation au top! Je les conseille sans hesitation.
Merci encore à Toine pour son travail.
Waanzinnig goed advies en direct geholpen, zowel online als in de winkel - dat is echt uniek dat je online persoonlijk wordt geholpen, met goed advies.
Daarnaast zijn de prijzen zeer goed, dikke aanrader deze winkel.
In 2019 heb ik 12 plafondspeakers van hun huismerk gekocht. De OrangeAudio Medium. Naast het feit dat ze perfect en naadloos in mijn stucplafond zijn weggewerkt geven ze hartstikke mooi geluid icm mijn sonos amp versterker. Snel geleverd en na 5 jaar nog steeds enorm blij mee.
Ik vond dat ik dit nog even moest melden.
Bon matériel. Service après-vente top. Disponibles, polis et efficaces. Merci en particulier à Mr van Hal.
I was purchasing online and had a great experience with them. Besides offering the products I planned to buy at a very competitive price, they provided great support, flexibility in shipment, instantaneous replies on chat, and very fast shipping.
Trustful and bought the unit to my doorstep without any commitment on my part. Speak to toine. He will help you beyond expectations.
Ik was op zoek naar een versterker. Orange audio bood via bol.com het model aan wat ik zocht voor een prima prijs. Na bestellen kreeg ik echter een mail dat het model uitverkocht was. Ze hadden nog een showroommodel waar nog eens een flinke korting vanaf ging. Ik ben hiermee akkoord gegaan en alles is netjes opgelost. Snelle klantenservice en aardige mensen aan de telefoon. Ik kende het bedrijf niet maar ik vind het een aanrader. Ze hebben ook gewoon een fysieke winkel.
Ontvangst tussen telefoon en Audio installatie is drama. Met mijn hand tussen telefoon en ontvanger stoort het signaal zo sterkt dat muziek niet meer te beluisteren valt.
Ik kreeg de tip dan mijn hand er dan niet voor te houden maar onder de douche te gaan staan.
Heb maar niet gevraagd wat de tip is voor tanden poetsen als je er met je hele romp tussen in staat.
had gehoopt op dezelfde kwaliteit verbinding als met een BT luidspreker maar dat is absoluut niet zo.

Respuesta de OrangeAudio
Más información sobre otros tipos de reseñas.