Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid super skøn betjening og service

Altid super skøn betjening og service, både i fysisk butik samt betjening online🤩 Jeg vender frygteligt tilbage😃

23 de agosto de 2024

Kære May-Britt,

TUSIND TAK for din virkelig fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du synes om vores produkter og service 🤍

Skønt, at du har lyst til, at handle hos os en anden gang. Det sætter vi stor pris på!

Jeg elsker alt ved Otay

Jeg elsker alt ved Otay. Flot tøj, fantastiske materialer, miljø-og ansvarsbevidste, hurtig levering og fantastisk service.

18 de agosto de 2024

Respuesta de O’TAY

Kære Alex, tusind tak for de rosende ord! Det sætter vi stor pris på og gør altid vores bedste for at give den bedste service til vores kunder 🤍

Altid super hurtig levering

Altid super hurtig levering. Indbydende pakket og ingen slinger i valsen. Produkterne taler for sig selv - og når service og effektivitet følger med, så går det hel op i en højere enhed.

30 de julio de 2024

Respuesta de O’TAY

Hej Rie, tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Det betyder så meget for os at have glade og tilfredse kunder 🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget lækkert strik i uld og bomuld

Jeg er så glad for O’tays lækre strik og har efterhånden en del af dem. Jeg anbefaler dem til veninderne og viser dem hvor bløde og lækre de er.

20 de julio de 2024

Respuesta de O’TAY

Tak for den fine anmeldelse, Anne! Vi er så glade for at læse, at du efterhånden har en del strik fra os, og dejligt at du anbefaler os til veninderne 🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den lækreste og blødeste…

Altid den lækreste og blødeste kvalitet. Hurtigt levering og rigtig god service inde i butikken også!

11 de julio de 2024

Respuesta de O’TAY

Tak for den fine anmeldelse, Louise! Hvor er det dejligt, at du synes om vores produkter og service 🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering! Produktet lever op til forventningerne

26 de junio de 2024

Respuesta de O’TAY

Tak for den fine anmeldelse, Conni. Dejligt at læse at produktet lever op til forventningerne 🤍

ELSKER

ELSKER, ELSKER, ELSKER

Kommer til at købe alle mine garderobestabels her, jeg elsker bare jeres designs.

17 de junio de 2024

Respuesta de O’TAY

Hej Olivia 🤍 Tak for den finde anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du elsker vores designs 🥹

Det er lækkert tøj

Det er lækkert tøj, kvaliteten er i top. Tøjet passer alle aldre. Servicen i butikken er i top, altid smilende og hjælpende medarbejdere.
Kundeservice er også i top. Generelt er det bare er dejligt sted at købe tøj.

1 de julio de 2024

Respuesta de O’TAY

Tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os 🤍 Dejligt at du både har haft gode oplevelser i butikken og på webshoppen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

busker uformelige, sweatere så skønne

Lækre strik sweatere, jeg er fan, men ikke længere da jeg købte et par af deres bomuldsbukser, de bliver total uformelige efter ½ dags brug.
Jeg tænkte det må være en fejl, så jeg skrev et venligt brev til O'tay men her blev jeg klogere.
Jeg har nu en opfattelse af at de gør alt for ikke at skulle tage varer tilbage, det endte med et:"Ja det er rigtigt Jeg vasker også mine bukser oftere for at holde pasformen"
Jeg vil bare sige at den er svær da man allerede efter ½ dag ligner en med stor hængenumse samt knæ der står ud!
Jeg foreslår O'tay at I skriver i jeres beskrivelse af varen, 'Buksen skal vaskes ofte', på den måde bliver man ikke bondefanget som jeg.
jeg laver denne rating, for at hjælpe jer andre så I ikke ryger i fælden, jeg har nemlig givet op da jeg ikke ønsker at blive ydmyget mere, men må ærgre mig over spildte penge.
jeg er egentlig mest rystet over, at jeg sender billeder med, efter at de lige er købt, jeg var sikker på O'tay ville refundere pengene. øv

28 de junio de 2024

Kære Berit,

Tak for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse. Vi tager gerne imod ris og ros, da vi på den måde kun kan blive bedre.

Jeg er ked af, at du har en oplevelse af, at vi gør alt for ikke at tage varer retur, og at du føler dig bondefanget. Det er bestemt ikke vores hensigt.

Buksen, som du har købt, er en tyndere buks, hvor du ikke vil kunne undgå, at den ved brug vil få "former". Ligesom ved en strikbluse, vil materialet give sig der, hvor fibrene bliver strukket og får kropsvarme. Dette vil du opleve ved enhver type strikket buks, når det ikke er en kraftig og tyk strik. Derfor skriver vi også til dig, at det er normalt, at de giver sig ved brug, der hvor de sidder mere kropsnært.

Vi har pakket og sendt bukserne til knapt 200 forskellige kunder, og har ikke fået feedback fra nogen vedrørende pasformen efter brug. Jeg er derfor ked af, at du har oplevelsen af, at din strikbuks ikke lever op til dine forventninger. Der er dog ikke tale om en produktionsfejl (at materialet giver sig ved brug), og vi har af samme årsag ikke kunne anerkende din henvendelse som en reklamation.

Vi anbefaler dig, at buksen vaskes oftere, for at genskabe dens nyvaskede pasform. Præcis som min kollega har skrevet, vasker hun også sine strikbukser oftere, da man ikke kan undgå at pasformen ændrer sig, når man sidder og materialet bliver strukket.

En strikket buks vil give sig på en anden måde, end en bluse, da buksen "udsættes" for flere stræk, når man går, bøjer benene, sidder osv.

Jeg håber, at det har givet en bedre forståelse af vores håndtering af din henvendelse. Og jeg håber også, at vi får lov til at sende bløde cashmere sweatre din vej igen til efteråret, når sæsonen for alvor starter igen❤️

Med ønsket om en dejlig dag,
Cecilie
O'TAY

Hurtig og nem levering

Hurtig og nem levering. Pakket pænt ind i silkepapir. Lækker at modtage

7 de junio de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne. Vi er så glade for at læse, at du har haft en god oplevelse - det er vores vigtigste opgave❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og super…

Super hurtig levering og super fantastisk trøje.

21 de mayo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Lone. Det er dejligt at læse, at du er glad for din nye bluse❤️

Lækkert tøj

Lækkert tøj, hurtig levering og god kundeservice, både via hjemmeside og i butikken

1 de junio de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Isabella. Vi er glade for, at du har en god shoppingoplevelse hos O'TAY - det er vigtigt for os❤️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kina kvalitet og elendig service!

Kina kvalitet til alt for mange penge. Man får plastik hårbånd, som de påstår skulle være behagelige at have på. Elendig kundeservice. Jeg har ellers kastet mange penge efter denne her bix - på tøj og accessories som jeg ikke engang bruger. Det er hermed slut nu :-)

27 de mayo de 2024

Hej Negra,

Tak for din anmeldelse. Vi tager altid imod ris og ros, da vi på den måde kun kan blive bedre.

Din anmeldelse drejer sig om dit seneste LIVE-køb, hvor du var heldig at få fingrene i en hårbøjle og en hårelastik.

Desværre er elastikken sprunget, hvilket naturligvis er beklageligt - vi har derfor straks efter din henvendelse sendt dig en ny elastik som erstatning. Denne pakke er i skrivende stund endnu ikke afhentet i pakkeshoppen, og den vil gå retur til os på fredag, hvis den ikke afhentes inden.

Hårbøjlen er ikke reklamationsberettiget, da der ikke er tale om en produktionsfejl, men en pasform der ikke passer dig. Hårbøjlen er i 100% cashmere med en indvending bøjle til at holde pasformen - ellers vil den ikke kunne sidde fast på hovedet. Hvis hårbøjlen skulle være 100% cashmere fra inderst til yderst, vil der ikke være noget fast, til at holde den og den vil blot glide af. Pasformen er mulig at prøve uden at skulle afmontere mærker mm.

Desværre har du afmonteret hårbøjlens mærker, hvilket betyder, at den ikke længere er i original stand/ubrugt, og vi vil derfor ikke kunne tage den retur og sælge videre til en anden kunde. En vare skal returneres ubrugt i original emballage jf. vores handelsbetingelser pkt. 5. Alle vores kunder skal kunne handle på samme vilkår - det håber vi selvfølgelig, at du har forståelse for.

Vi har personligt udvalgt alle vores leverandører med omhu. Det har vi gjort, fordi det er vigtigt for os, at vi altid kan levere produkter i høj kvalitet. Derfor værner vi også højt om vores samarbejde med leverandørerne, da de altid er i stand til at levere produkter, der lever op til vores standarder. Skulle det ske, at findes en produktionsfejl, der er reklamationsberettiget, behandles sagen naturligvis jf. vores handelsbetingelser pkt. 7.

Jeg er ked af at læse dine anmeldelser her på Trustpilot og Facebook, da vi har ydet en service overfor dig, der lever op til vores handelsbetingelser, og som vi kan stå inde for😊

De bedste hilsner,
Cecilie

Blødeste cashmere

Jeg har købt to forskellige cashmere (100% cashmere) bluser online, som jeg er vildt glad for. De er utroligt bløde og vildt behagelige at have på.
Jeg har meget følsom hud, og får derfor nemt røde pletter af uld/cashmere. Har tidligere købt cashmere-produkter fra andre hjemmesider, men de har ikke været helt så bløde. Jeg får ingen røde pletter af O'TAY cashmere-produkter, hvilket jeg er meget glad for.

Servicen var også rigtig god, når jeg kontaktede dem.

Kan varmt anbefale O'TAY.

23 de mayo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse Nicole. Vi er selv virkelig kræsne med kvaliteterne, da vi ikke tåler noget der kradser. Så vi er glade for, at du har fundet os - her kan vi love dig, at vi altid har strik, der er blødt og behageligt mod huden.

Vi takker ydmygt for din anbefaling - det betyder meget for os❤️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.