Kjøpte først ett par øreringer. Det tok bare to dager før de lå i postkassen min, og de var så fine at jeg ble nødt til å bestille et par til rett etterpå. Gikk to dager før også de lå i postkassen, s... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig min type stil i øredobber. God kvalitet og farge. Enkel lukke/åpne mekanisme på dem har nå 6 par og er super fornøyd! Rask levering, fin innpakning. Litt dumt man ikke kan velge å få det sendt... Ver más
La empresa ha respondido
God kvalitet på smykkene deres, kjøpt flere ganger. Har et favoritt par øredobber fra dem som jeg alltid går for, disse falmer aldri i farge eller steinene detter ikke ut. Helt klart bedre enn andre d... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig fine produkter som sitter godt på øret. Fikk en gang levert feil produkt. En minus til er at jeg ofte får annonser om tilbud på Philippa, men kommer da til den danske nettside og tilbudene er i... Ver más
La empresa ha respondido
A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.
Kronprinsens Gate 1, 0251, Oslo, Noruega
Rask levering og fin øredobber, men opplever at spesielt de i gull fort blir misfarget og grønne.

Respuesta de Philippa Studios
Veldig rask levering, og produktene er som beskrevet. Veldig fine er de også😊

Respuesta de Philippa Studios
Enkel og oversiktlig nettside. Rask utsjekk med flere mulige betalingsmetoder. Superkjapp levering ✨️🫶🏽

Respuesta de Philippa Studios
Fin ring. Men den var litt vond å ha på pga den er hul på innsiden, og da blir den litt skarp.

Respuesta de Philippa Studios
Produktet var simpelt i forhold til forventningene. Så skuffet kunde

Respuesta de Philippa Studios
Enkle og elegante design, fin nettbutikk og superrask levering!

Respuesta de Philippa Studios
Rask levering og produktene stod til forventningene!

Respuesta de Philippa Studios
Rask levering, god kvalitet og helt opp til forventningene i forhold til bilder 😊

Respuesta de Philippa Studios
Rask levering og god kvalitet på produktene!

Masse fine øreriner

Respuesta de Philippa Studios
Peridot øredobbene så veldig annerledes ut enn fra nettsiden.

Respuesta de Philippa Studios
Bestilte varer der jeg fikk beskjed om at pakken var på vei den 24/8. Pr idag 31/8-23 er den ennå ikke mottatt.

Respuesta de Philippa Studios
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.