Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte først ett par øreringer. Det tok bare to dager før de lå i postkassen min, og de var så fine at jeg ble nødt til å bestille et par til rett etterpå. Gikk to dager før også de lå i postkassen, s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig min type stil i øredobber. God kvalitet og farge. Enkel lukke/åpne mekanisme på dem har nå 6 par og er super fornøyd! Rask levering, fin innpakning. Litt dumt man ikke kan velge å få det sendt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet på smykkene deres, kjøpt flere ganger. Har et favoritt par øredobber fra dem som jeg alltid går for, disse falmer aldri i farge eller steinene detter ikke ut. Helt klart bedre enn andre d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig fine produkter som sitter godt på øret. Fikk en gang levert feil produkt. En minus til er at jeg ofte får annonser om tilbud på Philippa, men kommer da til den danske nettside og tilbudene er i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Compañía de comercio con oro y plata
  4. Diseñador de joyas

Escrito por la empresa

A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helt ok

Bilde jugde litt, men fine smykker men overpriset! Leveringen var ikke like kjapp som lovet.

22 de febrero de 2023

Hei Michelle,

Takk for tilbakemelding!
Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, vi vil aldri at kunder skal føle seg lurt🥰
Derfor prøver vi på best mulig måte å gi riktig informasjon. Dette med å vise på bildet akkurat hva du får.
i hvert produkt inne på hjemmesiden så har vi produktinformasjon med blant annet størrelse, beskrivelse og vedlikehold.
Slik at man får dannet seg et bilde av hvordan produktet ser ut før man kjøper.

Håper likevel at de falt deg i smak og at du ønsker å handle hos oss igjen❤️

Ha en riktig fin dag videre,

Valentina

Rask levering

27 de febrero de 2023

Hei Anja,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varen svarte ikke til forventningen

Varen svarte ikke til forventningen, og vil sende i retur. Følger ikke returskjema eller returlabel i pakken. Noe som er veldig dårlig.

26 de febrero de 2023

Hei Brit Tove,

Det var utrolig leit å høre at de ikke svarte til forventningene du hadde.
Vi svarte deg på email i forrige uke med returlable og skjema, håper den nådde frem til deg🥰
Om det er noe annet vi kan hjelpe deg med så er det bare å skrive til oss igjen, så hjelper vi deg videre.

Mvh,
Valentina

Rask levering

12 de febrero de 2023

Hei Jenny,

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glad for at høre du har været tilfreds med Philippa Studios. ✨

Nemt og hurtigt

16 de febrero de 2023

Hei Mirela,

Mange tak for den fine anmeldelse 😍 Det sætter vi utrolig stor pris på, og vi er glade for at have dig som kunde.

Nydelig kvalitet

Nydelig kvalitet, pakning og materiale!
Kona ble skikkelig glad!

13 de febrero de 2023

Hei Nate,

Det varmer våre hjerter at du og din kone er fornøyd med våre produkter. Vi jobber hver dag for best mulig opplevelse for våre kunder.

Veldig fornøyd

20 de febrero de 2023

Hei Charlotte,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss!
Vi setter pris på det og er glad for å høre at du er fornøyd😍

Veldig rask levering

Veldig rask levering, og veldig fornøyd med varene jeg bestillte.

13 de febrero de 2023

Hei Kjersti,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive en så fin anmeldelse.
Vi setter utrolig stor pris på det!

Ha en kjempe fin onsdag videre🥰

Superfornøyd

Rask levering, supert produkt. Veldig fornøyd :)

19 de febrero de 2023

Hei Rikke,

Takk for din anmeldelse. Vi er alltid ute etter å forbedre oss, og er glade for konstruktiv tilbakemelding.

Godt å høre at du opplevde rask og ryddig handel❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fine produkter og kort…

Super fine produkter og kort leveringstid

5 de febrero de 2023

Hei Gry!

Tusen hjertelig takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss❤️
Håper du føler deg kjempe fin i våre smykker🙊

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd med kjøpet mitt hos Philippa Studios. Produktene var fint innpakket. Veldig fine produkter med god kvalitet.

9 de enero de 2023

Hei Marte,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss, dette blir vi veldig glade for 🥰

Ha en god dag videre!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, mega pæne smykker og til en god pris.

2 de febrero de 2023

Hei Kristina,

Det glæder oss at høre at du er blevet glad for dine øredobber ✨
Tak for dine fine ord, det sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tredje gang jeg bestiller herfra og er…

Tredje gang jeg bestiller herfra og er like fornøyd som de andre gangene😘😘

Hei Elisabeth,

Tusen hjertelig takk for så fin anmeldelse😍 Vi er så glade for å høre at du er fornøyd. Vi setter pris på at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss❤️

Ha en kjempe fin onsdag videre🥰

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fine produkter og elsker låsen på…

Fine produkter og elsker låsen på øredobbene. Det blir feil å reklamere med 1-2 dagers leveringstid også tar det 4

Hei Line,

Tak for at du tager dig tid til at give Philippa Studios en anmeldelse. Vi kan kun beklage for at du ikke modtog din pakke inden for 2 virkedager. Dette skal vi bestem jobbe med, da det er vigtig for os at der er hurtig levering.

Det varmer vores hjerter at du er blevet glad for dine øredobber.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nydelige smykker og rask levering

Varen var akkurat som forventet og leveringen var superrask!

31 de enero de 2023

Hei Ida,

Vi er så glade for å høre at du er så fornøyd med oss🥰
Vi jobber på spreng hver dag for at alt skal være så enkelt som mulig for kundene våre og ikke minst de beste produktene.

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss!

Fornøyd

Veldig fornøyd med de fine øredobber jeg kjøpte. Det blir spennende å se om fargen holder seg ved daglig bruk.

5 de febrero de 2023

Hei Kristina,

Tusen takk for at du skriver tilbake til oss🥰
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med øredobbene du fikk hos oss.

Ha en kjempe fin onsdag ☺️

God opplevelse

Bra opplevelse

Hej Svein,

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi ser frem til at se dig på webshoppen igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.