1. Compañía de software

Welcome to PixGrid—your powerful, privacy-first AI photo editor that runs entirely within your web browser. Born out of the need for an accessible alternative to expensive, subscription-heavy design software, PixGrid empowers creators, marketers, and everyday users to produce stunning visuals in seconds. Whether you are designing thumbnails for YouTube, crafting TikTok graphics, or just touching up personal photos, our platform bridges the gap between advanced layer-based editing and intuitive, template-driven design. What sets PixGrid apart? We offer over 60 cutting-edge AI features—including one-click background removal, seamless object erasing, and professional photo filters—without forcing you into a restrictive paywall. You can start editing for free without even creating an account. A free signup unlocks nearly all advanced features and allows for high-resolution exports in PNG, SVG, or PDF formats. We also take your data privacy seriously. Unlike many AI tools that send your images to third-party APIs, we run our AI models on our own secure servers with a strict data deletion policy, ensuring your content remains yours alone. Our mission is simple: to make professional-grade photo editing fast, affordable, and secure. Try PixGrid.io today and join a growing community of creators streamlining their design workflow.

3,7

Medio

1 opinión

Recommended

Recommended, solid experience especially on desktop - good results fast too
For Tiktok posts or thumbnails awesome

1 de mayo de 2026
Logotipo de Pixgrid

Respuesta de Pixgrid

Glad you like it ! Many updates are in schedule to make experience even better