Står du på et springbræt klar til at tage skridtet videre med din forretning, til et nyt niveau, kan jeg på det varmeste anbefale et samarbejde med Rasmus Lindgren og hans team. Du kommer ikke soven... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Magnetic Business Live, har givet en VILD forståelse for flere områder af en nystartet business. Super god viden, værktøjer og mange historier. Nogle kunne måske kun se, at Rasmus ville sæ... Ver más
Rasmus har noget du ikke finder andre steder! Alt det bagvedliggende, man først opdager når man har købt hans forløb, er professionelt og dækker ind hele vejen rundt om din business. Hans team arbejde... Ver más
Millionaire Immersion har givet mig en konkret opskrift på at bygge en onlineundervisningsforretning, der faktisk virker. Det er hårdt arbejde og en stejl læringskurve, men når man finder sin kunde, g... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Gammel Lundtoftevej 3C, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
- hej@rasmuslindgren.dk
- rasmuslindgren.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Passion & Profit weekenden er guld…
Passion & Profit weekenden er guld værd. På de 3 dage jeg var der, fik jeg så meget viden, gode grin og gå-på mod til de næste skridt jeg vil tage. Stemningen er i top og det hele er meget professionelt sat op. Rasmus og hans team leverede en fest for os alle samt uvurderlig viden. Jeg fik så meget mere ud af weekenden end hvad billetten havde kostet. Af hjertet tak😊
SUPER og lærerigt event
Der var dømt party fra det øjeblik man trådte ind ad døren, men samtidig med festen lærte jeg mere om at sælge og rent faktisk tjene penge på det, end de lignende events jeg før har deltaget i, TILSAMMEN (og der er mange)
Jeg har fået en fuld værktøjskasse og en køreplan og en helt masse aha-oplevelser, både på business plan men så sandelig også på det personlige plan. Det er ligesom at finde de brikker der altid har manglet og stået i vejen for min succes.
Fantastisk oplevelse over en fantastisk…
Fantastisk oplevelse over en fantastisk weekend.
Med Rasmus og alle de andre fantastiske iværksættere
Jeg kan udleve min passion
Har været kunde hos Rasmus og her knap et år efter jeg tilmeldte mig forløbet er min omsætning på godt 1 million kroner. Men for mig er det bedste dog, at jeg har nu mulighed for at impacte andres liv via mit virke og det som virkelig betyder noget for mig er at jeg kan arbejde med min passion og har nogle FANTASTISKE kunder i forløb.
Det ville ikke være sket uden de værktøjer jeg har lært af dig.
Jeg har fået en “opskrift” som jeg kan bruge igen og igen - det gør mit liv SÅ meget nemmere.
Er utrolig taknemmelig for alt hvad du har lært mig. Også stor tak til dit vidunderlige team 🙏🏻
Meget lærerigt
Meget lærerigt, inspirerende og underholdende.
Suverænt det bedste event jeg har…
Suverænt det bedste event jeg har deltager i. Fed energi, høj kvalitet.
Fik så meget mere med end jeg havde forestillet mig.
Rasmus er dygtig og en fremragende formidler.
Meget stort serviceniveau fra alle på teamet.
Tak for alt det jeg fik med hjem
Fantastisk
Fantastisk. Glæder mig max til at implementere al min nye viden🥳. Klar anbefaling om deltagelse fra mig.
Troværdigt
Troværdigt, energetisk og underholdende live event!
Et relevant og meget vigtig event for…
Et relevant og meget vigtig event for mennesker, der vil leve af med dele deres expertviden sa morgen med tjene deres daglige brød.
Rasmus og han team gjorde det så godt og nærværende, og derfor burde de få7 stjerner.
Follow your dreams.. follow Rasmus!
Noget af det mest livsforandrende event jeg har deltaget på! Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Rasmus og hans team!
Fuldstændig fantastisk seminar weekend…
Fuldstændig fantastisk seminar weekend på Clarion Hotel Copenhagen med Rasmus Lindgren.
Af hjertet tak for din måde at være på.
Rasmus er Walk the talk og talk the walk 🙏
Virkelig en stærk profil (fra Albertslund), som vi alle her fra byen kan være mega stolte af.
Tak for dig Rasmus ♂️💪🙏
Rasmus Lindgren en vigtig personlighed for Norden
Hej. En særdeles god oplevelse. Sundt for krop og sjæl at vide de her ting som at tro på de evner vi har og være bevidst om hvad du bliver tiltrukket af i forhold til mennesker.
At penge er energi at gøre det til en positiv oplevelse end at mennesker ser ned på dig.
Vi har behov for mere af denne måde at tiltrække positive energier, uanset hvad der kan være.
Rasmus Lindgren er meget vigtig for Norden da han er en sådan direkte og ærlig formidler.
To dage med Rasmus
"Efter to dage med Rasmus foran skærmen, har man virkelig fået valuta i form af viden og inspiration. Så hvis du overvejer at lytte til Rasmus, så kan det kun varmt anbefales, jeg ved i hvert fald en ting, og det er at jeg vender tilbage."
Høj faglighed og fantastisk energi
Oplevelsen var fantastisk, høj faglighed og lige så højt energi niveau gennem to dage. Lang tid siden jeg har oplevet at kunne sidde og lytte i 8 timer i streg, uden at miste koncentrationen. En kæmpe respekt og beundring til dig Rasmus, for at kunne holde rummet, bevare energien og levere beviset på at online formidling ikke bare kan bruges, men til nogle ting, er klart det bedste valg.
To Transformerende Dage i Godt Selskab
Det var to dage med et højt og positivt energiniveau. Det var to dage der flyttede en masse mennesker i retning af deres drømme - det gjorde det i hvert fald for mig. Og hvis de andre på eventet er som mig, så har de stensikkert oplevet det samme.
Rasmus har på Business breakthrough eventet i den grad rykket på nogle milepæle og forandret mit syn, på især salg, Mindset og ikke mindst givet en række praksisnære redskaber, der vil løfte min virksomhed.
Et kæmpe tak herfra for to fantastiske dage 😀
/Kevin McPherson
Varm luft til salg?
Varm luft til salg?
Ville havde givet 5 stjerner, men det syntes jeg ikke er fortjent når jeg har reflekteret og læst på Rasmus Lindgren.
Webinar indholdt næste det jeg forventede.
Energi , inpowerment stemning, humor alt det gode fra øverste hylde.
Og af et gratis webinar fik jeg hvad jeg havde betalt for nemlig Masser af viden om Rasmus og det de produkt han sælger.
Så webinar får 5 stjerner udført til ug.
Så trækker vi en stjerne fra da jeg blev spammet I en time før webinar af Mails og Sms om at jeg skulle huske at deltage hele 5 gange blev jeg mindet om det 😡 vildt belastende når man forsøger at tjene penge og arbejde effektivt/koncentreret.
Så trækker jeg en stjerne fra fordi jeg har læst anmeldelserne her på trustpilot og måden negativ feedback bliver svaret tilbage er vildt dårlig stil i min verden. Forstår godt at man vil svar tilbage på negativ kommentar men for det meste når man gør det, bliver det negativt. Der hvor jeg står helt af er nå man begynder at true med advokater.
Så det koster en stjerne.
Så 3 solide stjerner her fra.
Hvis man undre sig over titlen "varm luft til salg"
Så var det clik bait
Martin
Rasmus er sig selv.
Rasmus er sig selv - med dårlige jokes og det hele. I love it! For mig er det virkelig vigtigt når min opmærksomhed skal fanges. Det var lærerigt, inspirerende og et venligt spark bagi! Og så var hele teamet og de andre deltagere bare enormt søde, åbne og positive. Skønt at være en del af.
Halvdelen af tiden snakker han om sig selv.
Jeg deltog på Rasmus Lindgrens Passion & Profit-seminar, og det gør jeg ikke igen!
Jeg kan i øvrigt tilføje, at i slutningen af seminaret siger Rasmus Lindgren til publikum, at de første 50 personer, som skriver en god anmeldelse af ham her på Trustpilot kommer med til hans næste års seminar til en lav pris- så han kan få flere gode anmeldelser herinde.

Respuesta de Rasmus Lindgren
Høj energi og fornyet tro på mig selv
Jeg har tidliger gennemført et 12 ugers forløb med Rasmus Lindgreen, hvor jeg har lært en masse om at lave online forløb. God undervisning hele vejen igennem. I november 2023 deltoge jeg i eventet Passion and profit live i København. Tre dage med max. energi, møde med inspirerende mennesker og Rasmus Lindgren på scenen med gejst, gode ideer og inspiration. Jeg anbefaler andre, som vil lave onlinekurser at deltage i et lignende arrangement.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.