Står du på et springbræt klar til at tage skridtet videre med din forretning, til et nyt niveau, kan jeg på det varmeste anbefale et samarbejde med Rasmus Lindgren og hans team. Du kommer ikke soven... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Magnetic Business Live, har givet en VILD forståelse for flere områder af en nystartet business. Super god viden, værktøjer og mange historier. Nogle kunne måske kun se, at Rasmus ville sæ... Ver más
Rasmus har noget du ikke finder andre steder! Alt det bagvedliggende, man først opdager når man har købt hans forløb, er professionelt og dækker ind hele vejen rundt om din business. Hans team arbejde... Ver más
Millionaire Immersion har givet mig en konkret opskrift på at bygge en onlineundervisningsforretning, der faktisk virker. Det er hårdt arbejde og en stejl læringskurve, men når man finder sin kunde, g... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Gammel Lundtoftevej 3C, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
- hej@rasmuslindgren.dk
- rasmuslindgren.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Passion & profit Live 2023 var helt…
Passion & profit Live 2023 var helt igennem FANTASTISK at deltage i, så 1000 tak til dig Rasmus & ikke mindst til hele teamet bag. Jeg har aldrig tidligere oplevet sådan et højt energi niveau på et seminar og ikke mindst var det superinspirerende, med MANGE konkrete redskaber til at skabe det salg JEG ønsker. Det var fedt at bruge en forlænget weekend med "like minded" mennesker, med plads til at opbygge nye fantastiske relationer og netværk. "I got it": "Gør hvad f...... Rasmus siger" :-)
En fantastisk inspirerende workshop med…
En fantastisk inspirerende workshop med Rasmus Lindgren, han formår at få sit publikum op i gear på sjoveste og fedeste vis!
Passion & Profit
Efter et super inspirerende seminar, glæder jeg mig så meget til at komme igang med en ny måde at tænke min business på – at afprøve og teste i praksis. Træde de der nye stier, i en vildere arbejdsmark, som jeg har efterlyst. Undervisningsformen passer mig godt. Det ville ha’ været nogle meget lange seminardage, hvis ikke Rasmus og Crew var så dygtige til at kombinere bevægelse, undervisning, opmærksomhed og sjov. Jeg har haft en fest. Jeg har mødt en masse selvstændige kvinder og mænd – og meget er blevet delt i pauserne.
Work smart, not hard - afprøvede og direkte implementerbare metoder
Jeg deltog i Passion & Profit i sidste weekend, hvor Rasmus Lindgren i 3 hele dage, på humoristisk og autentisk vis, delte ud af sin store ekspertise, viden og erfaring.
Vi kom alle hjem med masser af nye indsigter samt afprøvede og direkte implementerbare metoder. Jeg ved, at mange af os allerede har besluttet os for at deltage i Passion & Profit igen til næste år.
Ikke mindre end en fantastisk weekend…
Ikke mindre end en fantastisk weekend på Passion & Profit LIVE!
Jeg har fulgt Rasmus i en del år, og har også været gennem hans forløb, så ville jeg overhovedet få noget ud af være med her? JA!! Er det korte svar, for selvom jeg allerede har implementeret ALT det Rasmus taler ind i, kunne jeg forfine, og bygge ovenpå og er kommet hjem med mange gode indsigter, og planer for fremtiden. Så TAK for en kæmpe fest - jeg kommer igen til næste år!
Jeg ændrede mit mindset på blot 2 dage
Jeg ændrede mit mindset på blot 2 dage. Og smadrede en gammel begrænsende overbevisning om det at tjene penge. Det er Rasmus' og hans teams fortjeneste. Jeg har længe ville lære hvordan jeg sammensætter en bæredygtig forretning, og her er jeg ganske enkelt ikke i tvivl. 'Passion & Profit' eventen's indhold og deltagere bekræftede dette, og Rasmus' tilstedeværelse og høje energiniveau gjorde det til en FED fest. TAK!
Stærkt fagligt, leveret humoristisk og implementerbart
Det har været 3 hele dage i et forrygende tempo, tilpas varieret i formen, engagerende og 100% givende! Så det er uforbeholdent 5 stjerner + jeg giver!
Begrundelse: Mega høj underholdningsværdi og samtidig, er ALT fagligt dokumenteret, velforberedt, og implementer bart. Høj udbytteværdi! Rasmus Lindgren med team leverer virkelig varen! Er eksemplets magt! Det virker!
Rasmus Lindgrens - Passion & Profit
"Jeg deltog i Rasmus Lindgrens kursus Passion & Profit LIVE 2023. Jeg var naturligvis skeptisk. Men jeg er - efter at have fået fuldt kendskab - ikke i tvivl om, at koncepterne virker, og at Rasmus og hans team leverer varen til kunden. Der er ingen tvivl om, at dette omdømme også er særdeles vigtig for Rasmus og teamet - ja det er faktisk deres fundament. Kurset var meget tankevækkende for mig. Element for element dukker det op igen og igen.
Motiverende kick-ass weekend i København
Det var en interessant, energifremkaldende og motiverende kick-ass weekend i København. Programmet var godt struktureret og der blev kontinuerligt fulgt op.
Rasmus og teamet kom i mål med et rigtig godt arrangement og kagen blev endda pyntet med Mo Ali, som komplementerede guldkornene fra Rasmus suverænt.
Jeg har holdt kurser og seminarer rundt om i verden i de sidste 25+ år, så det var super interessant at se Rasmus fyre den max af og alligevel "holde toget på skinnerne"
Vi ses næste år :-)
Hvis du går lidt derhjemme og har lidt…
Hvis du går lidt derhjemme og har lidt ondt af dig selv…
Alle du snakker med, snakker ikke om andet en det de ser i nyheder, hvor surt liver er, og alt bare er tungt..?!🙄🙄
Jahhh..!!!så tage til Rasmus Lindgrens live event..!!! Her får du alt det gode i livet på 3 dage
God mad, masser af glade mennesker, høj energi, fest stemning, masser af relevant læredom…!! Og ikke mindst masser af god humor, og jokes.. salen rullede af grin, mange gange❤️
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 10 stjerner her fra…👌
Fantastisk seminar!!!!!
Det bedste og mest udbytterige seminar jeg nogen sinde har deltaget i, og jeg har faktisk deltaget i mange rigtig gode i forvejen. Det der gjorde dette outstanding var, at jeg fik direkte implementerbare værktøjer med hjem, som sparer mig for utroligt meget tid og mange frustrationer, og jeg er helt overbevist om, at det giver mig en stort vækst økonomisk i virksomheden. Tak Rasmus og Team.
Fantastisk weekend.
Fantastisk weekend.
Så meget brugbar information og masser af gode grin. Det kunne ikke være bedre.
Tusind for et fuldstændigt fantastisk…
Tusind for et fuldstændigt fantastisk arrangement, som både var underholdende og lærerigt. Jeg har været til flere af denne slags events, både her i Danmark og USA og jeg må indrømme at Rasmus lægger sig helt op af de bedste. Jeg kommer helt sikkert igen til Passion & Profit til næste år, har allerede købt billet.
Desuden har Rasmus hjulpet mig med at øge min omsætning betydeligt - tak for det.
Kære Rasmus & Eva
Kære Rasmus & Eva, samt hele teamet bag.
Smukt, gennemført og passioneret event i får sat op, ved:
Passion & Profit.
Tak for en motiverende og inspirerende weekend.
Rasmus leverer!
Jeg var lidt skeptisk, da jeg meldte mig til seminaret ”Passion & Profit LIVE 2023” med denne speed-snakkende mand, men WOW… Rasmus leverer, ikke bare det lovede, men i overflod, lidt ekstra og mere til! Ikke kun af sine modeller og teknikker, men også af sig selv. Stort TAK for de mange AHA- og WOW-oplevelser! Jeg glæder mig for vildt til at starte på Millionaire Immersion 💫
Vildt god energi “på den amerikanske måde”
Vildt god energi “på den amerikanske måde”😉 godt for en jyde som mig der i den grad var ude af min Comfort zone. (Måske lige i overkanten med dem der fik adgang før alle andre) 🙃Jeg var her for at gøre noget anderledes og for at få et Engle spark. Udbyttet var helt i top… vi blev undervist på højt plan og jeg har bunker af information som skal transformeres til min nye super power kvinde🙏🏼💃 jeg glæder mig til vi ses til nov 2024
KÆMPE anbefaling, omsætter nu for 150.000,-/mdr 🤩
Jeg har været i forløb hos Rasmus og hans fantastiske team i 3 måneder, og det har været den VILDESTE rejse 🤩 Jeg var nystartet selvstændig og valgte Rasmus til at hjælpe mig igang, og HOLY S... nogle resultater jeg har opnået 🥳 Her 5 måneder efter omsætter jeg for 150.000,-/mdr og arbejder langt under fuldtid 😃 Jeg var aldrig overladt til mig selv, der er kæmpe support og opbakning hele vejen, han er SÅ dygtig, professionel og empatisk, og kan 200% anbefale ham, hvis du er klar til at skabe et liv med meget mere lethed og FRIHED på alle fronter 🤩🙌🏻
Fantastisk Passion & Profit LIVE event…
Fantastisk Passion & Profit LIVE event med masser af Aha oplevelser. Hvis du ønsker at tage din business til "the next level" kommer du ikke udenom dette event.
Wow! Et gedigent fagligt og menneskeligt boost!
Et helt igennem veltilrettelagt, intensivt, medrivende, inspirerende kursus! Et kæmpe boost til egen formåen!
Passion & Profit Live var et super fedt…
Passion & Profit Live var et super fedt event med god energi, seje mennesker og konkrete værktøjer, strategier og andet man kan tage med videre. Kan helt klart anbefale folk at opleve det. Stor tak til Rasmus og hans team for at skabe en så fed ting som mange har glæde af.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.