Står du på et springbræt klar til at tage skridtet videre med din forretning, til et nyt niveau, kan jeg på det varmeste anbefale et samarbejde med Rasmus Lindgren og hans team. Du kommer ikke soven... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Magnetic Business Live, har givet en VILD forståelse for flere områder af en nystartet business. Super god viden, værktøjer og mange historier. Nogle kunne måske kun se, at Rasmus ville sæ... Ver más
Rasmus har noget du ikke finder andre steder! Alt det bagvedliggende, man først opdager når man har købt hans forløb, er professionelt og dækker ind hele vejen rundt om din business. Hans team arbejde... Ver más
Millionaire Immersion har givet mig en konkret opskrift på at bygge en onlineundervisningsforretning, der faktisk virker. Det er hårdt arbejde og en stejl læringskurve, men når man finder sin kunde, g... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Gammel Lundtoftevej 3C, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
- hej@rasmuslindgren.dk
- rasmuslindgren.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Danmarks bedste Coach og Speaker Rasmus Lindgren
Coach og speaker Rasmus Lindgren der vel nok er Danmarks bedste coach, autentisk, konkret ,
humoristisk og meget professionel inden for sit arbejdsfelt. Rasmus Lindgren gennemførte i weekenden 3-5 november 2023 et seminar Passion og Profit Live. Jeg deltog i seminaret med et mindblowing konkret indhold gennemført til perfektion. Et seminar til en pris langt under værdien af seminarets udbytte for deltagerne!
Rasmus Lindgrens coaching virksomhed skal herved stærkt anbefales til andre der gerne vil virke som selvstændig coach inden for et selvvalgt kundesegment!
Fantastisk!
Har lige afsluttet passion og profit med Rasmus og hans team... Alle de usammenhængende brikker i mit livs puslespil faldt på plads... 🙏 Fandt troen på mig selv, min passion og en mulighed for hjælp til at nå i mål med mine drømme... Tusind tak 🌺
Inspirerende, brugbart og underholdende
Nærværende, direkte og brugbar undervisning leveret med humor og kærlighed.
Rasmus Lindgren er hamrende dygtig
Rasmus Lindgren er hamrende dygtig. Han leverer fra et højt tempo, og har mine bedste anbefalinger herfra. Min billet til næste år er i hus…
Inspirerende, insisterende og motiverende!
Inspirerende, insisterende og motiverende oplevelse at møde Rasmus og hans Team.
Har fået flyttet mine egne begrænsende ideer om hvad livet kan bringe for mig i fremtiden, og jeg har tilmed mødt skønne, spændende og modige mennesker oveni som bonus.
Hvad mere kan man ønske sig?!!🏆
Vi ses igen!!🙌🏿🌟🥳💰
Fremragende seminar weekend
"Rasmus og hans team fik trukket potentialet frem på lystavlet og flyttet tvivlen helt om på bagsædet. En fest og en kæmpe læring på samme tid! Tak for jer!"
Det fedeste event for passionerede…
Det fedeste event for passionerede iværksættere i DK. Rasmus formår på fineste vis at lære os tør teknik på fineste vis godt krydret med humor🤩Glæder mig BIG time til næste år hvor jeg joiner for 3. Gang🥳
Struktureret power til din forretning
Effektivt, motiverende og livsbekræftende event, der beviser sine egne pointer undervejs 👉 Hvad holder dig tilbage? 💪♥️⚓️💥🕺
TAK 🙏🏻 Rasmus
TAK 🙏🏻 Rasmus - til dig og dit enestående crew for en fantastisk P&P weekend. Hvor er I bare søde, sjove og generøse med god energi og viden. Og TAK for troen på alle os 🙏🏻 Jeg kom for at få et spark og blive ‘forstyrret’ i en overbevisning - og det må jeg så sandelig sige at jeg blev på den positive måde 💥🤯😁 Og mere til 😊👌🌟 Jeg er SÅ klar til næste skridt og ser frem til et superp samarbejde med dig og dit team. På snarligt gensyn //Lotte
Fra webinar til seminar til Immersive…
Fra webinar til seminar til Immersive forløb på bare få uger.
Jeg har det svært med salg, at blive solgt til er næsten lige så slemt.
Rasmus har gennem tre møder solgt til mig 2 gange og givet mig ikke bare indsigt i de værktøjer jeg har behov for men indsigt i mig selv og selv før immersive forløbet givet mig blod på tanden til at sælge mig og mine ydelser efter Rasmus’ nok pushy men sympatiske model.
Sjovt og informerende webinar, sjov og lærende seminar. Jeg glæder mig til Immersive og ROI
Gennemført og genialt samt ærlig snak…
Gennemført og genialt samt ærlig snak for pengene, dette kan anbefales til alle, der har brug for at komme ud over kanten og få sin virksomhed til at vækste.
Nye højder og forbedret Mindset 🌟
Rasmus har på Passion og Profit LIVE, taget mig og mit Mindset til det næste niveau. 🌟 Hvad en forventning om at blive klogere og få flere værktøjer, og de er i dem grad indfriet - gange 100!! Med konkrete værktøjer, modeller og strategier og lyst til at tage min virksomhed til nye økonomiske højder, må jeg sige jeg i den grad er blevet min investering rigere. 👏🏼
Glæder mig til fortsat vokse, så jeg kontinuerligt kan forblive motiveret og endnu dygtigere. Tak ❤️
Wow aldrig i mit liv har jeg deltaget i…
Wow aldrig i mit liv har jeg deltaget i noget som er så givende som Rasmus passion and profit og jeg har prøvet en del som selvstændig i 18 år, Rasmus har blæst mig TOTALT bagover og har givet mig en helt ny forretnings strategi med hjem som matcher mit mål og mine drømme og givet mig troen på mig selv og min forretning.. jeg kommer aldrig nogensinde til at lytte på andre en Rasmus igen og han er 100% med i min kommende forretningsrejse i 2024, TAK for ALT du har givet mig i denne weekend.
Et fedt event
Et fedt event, mange input, og nspirerende mennesker, som har medvirket til at give lyst og motivation til at tage action 😃 Tak 🤸♂️
Top-inspirerende og sjovt🫶🏻
Absolut bedste live event
Absolut bedste live event jeg nogensinde har været til! Jeg har aldrig fået så meget værdi, for den pris. Rasmus er godt nok inspirerende. Til alle jer der overvejer at købe hos ham, gør det! I vil ikke fortryde det
Er vild med det Rasmus hjælper med
Har deltaget på flere forskellige kurser fra Rasmus Lindgren.
Han har altid overleveret, jeg har skrevet en bog med hans hjælp og han udvikler altid sit materiale.
Det store engagement og entusiasme…
Det store engagement og entusiasme Rasmus ligger for dagen er altid i top når han levere undervisning. Den bedste anbefaling herfra.
Jeg kan kun anbefale Rasmus Lindgren
Jeg har endnu ikke været på et event med Rasmus Lindgren, men skal til november.
Men jeg kan varmt anbefale hans online webinars, og det materiale jeg ellers har set. Jeg har ikke nogen kendskab til marketing og salg, men jeg har ikke haft nogen besvær med at forstå, det der er sagt eller de slides, der har været vist på de webinars.
"Det er svært og sætte 100% ord på det
"Det er svært og sætte 100% ord på det, men jeg ku' li' det. Du inspirerede mig og jeg tager nogle nye tanker med mig på min vej. Hvad der gjorde udslaget, det var UNICORN cliffhangeren 🦄"
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.