Står du på et springbræt klar til at tage skridtet videre med din forretning, til et nyt niveau, kan jeg på det varmeste anbefale et samarbejde med Rasmus Lindgren og hans team. Du kommer ikke soven... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Magnetic Business Live, har givet en VILD forståelse for flere områder af en nystartet business. Super god viden, værktøjer og mange historier. Nogle kunne måske kun se, at Rasmus ville sæ... Ver más
Rasmus har noget du ikke finder andre steder! Alt det bagvedliggende, man først opdager når man har købt hans forløb, er professionelt og dækker ind hele vejen rundt om din business. Hans team arbejde... Ver más
Millionaire Immersion har givet mig en konkret opskrift på at bygge en onlineundervisningsforretning, der faktisk virker. Det er hårdt arbejde og en stejl læringskurve, men når man finder sin kunde, g... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Gammel Lundtoftevej 3C, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
- hej@rasmuslindgren.dk
- rasmuslindgren.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Unicorn Business Camp
Unicorn Business Camp d.5/10-23❤️
4 stive timer med fuld knald på og masser af grin! Hvor Rasmus i sin UNICORN-forklædning, bragte et seriøst stof ned på jorden, så en nybegynder som jeg oplevede at få en masse "ahaoplevelser". TAK for DET!
Han ligger ikke fingre i mellem og kalder en spade for en spade... DET HELE HANDLEDE OM SALG! Hvilket jeg ikke tror en eneste deltager var i tvivl om, da undervisningen netop omhandlede at få gang i forretningen og hvordan man gør det.
Jeg er heller ikke i tvivl om, at det ikke kom bag på nogen, da Rasmus (først) i slutningen, selvfølge tilbød os deltager, at tilkøbe hans assistance til fremadrettet udvikling af vores respektive forretninger.
Det dejlige ved hans salgstale var, at det var tydeligt, han viste ovenikøbet slides hvorpå han havde skrevet hvad han solgte og til hvilken pris, så det var ikke 4 timers slesket indfedtning i et snigende salg.
Rasmus kan sit stof og det skinner igennem, at han er dybt motiveret, engageret og er som underviser meget opsat på at deltagerne er med hele vejen. Så deltag hvis du får chancen, det kan jeg anbefale.😉
Kan varmt anbefales
Meget profesionelle mennesker som var meget nemme og lytte på og lære af
Kan varmt anbefales
Dårlig service!
Vil sige, at jeg føler mig meget inspireret af Rasmus. Men det her er ikke ok. Jeg var på en af hans webinar og vælger at købe hans “Passion & Profit LIVE 2023” hvilket jeg så frem til. “Desværre” blev jeg få dage efter inviteret til usa for at besøge min familie, som ligger oven i de dage seminaret ligger. Der blev sagt, der var 30 dages fortrydelsesret på købet. Men Rasmus kan man hverken få fat på, på mail, telefon eller på Facebook Messenger som var min sidste mulighed!
Ikke Ok når i tilbyde fortrydelsesret, at man så ikke kan få fat på jer! Dårlig stil.

Respuesta de Rasmus Lindgren
Der er noget, der slet ikke hænger sammen...
Har deltaget i et online webinar. Her er al mulig grund til at være skeptisk. Desværre. Søgte på Google da der blev fortalt, at dette er et særarrangement til en særpris. Aldrig set før vel at mærke, da du intet tjener på dette og i øvrigt har alt for travlt med andre meget mere indbringende arrangementer.
Det bliver der nemlig lagt meget vægt på - at der er tale om en helt særlig pris til dette arrangement, som i øvrigt også skulle være et særarrangement. Din hjemmeside viser dog, at du i november 2022 har haft et tilsvarende arrangement til præcis samme pris (3497,-) Det er ikke retvisende. Fortæl det da hellere som det faktisk er. Det skaber tillid i stedet for skepsis.

Respuesta de Rasmus Lindgren
Har spildt en time på webinar.
Har spildt en time på webinar.
Speakertræning, hed det. En af pointerne var, at Power Points er kedelige, men i en hel time så vi kun slides, Rasmus var aldrig selv på skærmen, hvilket klinger dårligt med betegnelsen "Speakertræning". Demonstrerede intet speakerrelateret. Til gengæld demonstrerede han, hvordan man sælger r**** ud af bukserne - og det er dét den ene stjerne retfærdiggør. For speakertræning var det ikke. Langt fra. Ordet "okay?", der siges i hver anden sætning ringer i mit hoved, ligesom sætningen "det tror jeg godt, du ved" støjer i budskabet, fordi det siges igen og igen og igen og igen og...
Med mindre du i forvejen er fan og elsker hans facon, så brug din tid på noget andet.

Respuesta de Rasmus Lindgren
Når noget er for godt til at være sandt….
Rasmus reklamerer på Facebook med annoncer, hvor han lokker folk med omsætning på op til 100.000 kr. om dagen.
Da jeg ville undersøge sagen nærmere, deltog jeg i et af hans gratis seminarer.
Her oplevede jeg, at Rasmus benyttede sig af alle de tricks som professionelle sælgere benytter. Det lugtede kraftigt af salgstricks, som kendes indenfor pyramidespil og Rasmus havde heller ingen varer at sælge, som du ikke med få klik selv kan finde ud af på google.
Det er jo op til en selv om man vil "hoppe" på den. Dog finder jeg det problematisk, da sådanne salgsmetoder henvender sig til mennesker, som har svært ved at gennemskue hvad de er havnet i.
Rasmus kom bl.a. ind på følgende under hans seminar:
- Sådan bliver du rig uden at arbejde!
- Hvis du ikke vil tjene millioner kan du bare slukke nu
- Dette forløb er normalt vildt dyrt, men særlig pris for dig, - normalt op til 120.000 kr. men nu kun 4000 kr
særlig præmie til de første der melder sig til
Rasmus reagerer konfrontatorisk når han svarer på feedback. Ofte noget i retning med, at det er ens egen skyld eller, at man ikke har gennemgået i hele kurset. Typisk reaktion fra folk, der er bange for at blive afsløret.

Respuesta de Rasmus Lindgren
Leverer ikke det han lover og informere…
Leverer ikke det han lover og informere slet ikke om alle de ekstraudgifter er forbundet med kurset.
Rasmus er god til at underholde og det er i langt høj det han lever på.
Video materiale var slet ikke opdateret til virksomheden, og det er BARE ikke godt nok!
På ingen måde pengene værd 😜
Hej Rasmus
Købte dit 12 ugers program om at sælge online gennem FB kan ikke huske om det hed noget specielt det kursus!
For det første tror jeg du har ramt galt i at du i vores telefon samtale sagde at jeg bestemt var i din målgruppe?
For det andet var video materialet i din online undervisning forældet og passede ikke længere til opsætningen af FB reklamer samt Simplero, jeg har brugt timer og timer på at finde ud af den nye opsætning. Christian har været yderst hjælpsom, men jo ikke ubegrænset tilgængelig!
Og at der "selvfølgelig" er ekstra udgifter forbundet med dit program... Nej det er der faktisk ikke for sådan en som mig!og nej vi snakker på ingen måde og få 100 kr om måneden, vi snakker nærmere 1000,-
Men du er velkommen til at skrive til mig, du kan finde mig under Trine Glahn , så skal jeg nok uddybe præcist hvad jeg synes du ikke har levet op til!
Og 40.000,- +, er absolut ikke småpenge!
Det passer ikke og du ved godt at jeg har været syg. Det ændre IKKE på at dit materiale ikke er opdateret!
Jeg var med på workshop 1, var syg anden gang og du gav mig ikke mulighed for at komme på workshop 2 med næste hold. Men det er fint Rasmus, du bekrftiger mig bare i min antagelse når du svarer sådan ! 😉

Seminar
Seminar
Et seminar med høj energi og god læring. Rasmus og crew formår at fylde 3 dage med motivation, engagement, mange værktøjer og en fantastisk stemning. Anbefales!
Walk the talk
Walk the talk
Man skal lære af andre der selv har gået vejen.
Rasmus har selv gået vejen og ved hvad han taler om.
Der er god viden at hente.
Det er konkret over der bliver skåret ind til benet, samtidig er Rasmus underholdende, og så er det pludselig sjovt at lære.
Jeg kan på det varmeste anbefale Rasmus
Fed energi.
Har deltaget på Rasmus flere dages kursus og var så begejstret at jeg købe billet til samme kursus året efter. Rasmus formår at skabe en fed energi og det gør det til en god oplevelse i sig selv. Der var også nogle meget værdifulde indlæg fra gæste talere.
At jeg tog afsted anden gang siger en del om at det er en fed og motiverende oplevelse. Værdien afgænger dog også lidt af hvor du er i din forretnings udvikling. En af de andre anmeldelser kritiserer Rasmus salgs teknikker. Jeg ser på Rasmus teknikker, lærer af dem og tager det jeg selv kan bruge med mig.
Har deltaget både i onlineforløb og…
Har deltaget både i onlineforløb og senest live i Passion & Profit - og det har alle gange være fantastisk. Kan kun anbefales. Underholdende og særdeles lærerigt - og så gør Rasmus selv det, han underviser i - det er stærkt!
Der er for få stjerner at give
Har fulgt Rasmus i flere år og holder aldrig op med at blive forundret over meget han giver. Senest på 3-dages seminaret Passion & Profit Live. Endnu en helt fantastisk oplevelse med spændende undervisning og den Aller bedste energi. Snyd ikke dig selv for at prøve det engang. Varmeste anbefalinger herfra 👍
DONT EVER ENGAGE WITH THEM!!!
ALL ABOUT WHATS GOOD FOR HIM, NOT HIS CUSTOMER!!!! WORST EXPERIENCE EVER,
I am absolutely speechless when it comes to my experience about Rasmus Lindgren and the service that he provides. I wanted to participate on the course Passion & Profit which was due in the early summer. However due to Covid19 they postponed it 3 months (September) and gave me 14 days to confirm. I did not see the email before the due date which left me in a situation where I could not participate on the new date for the course.
Reaching out to his assistant they told me that it was too late for me to get my money back. I stated that I thought it would be fair as they so far had injured no cost in relation to me not coming. At the time I therefore decided not to pay the remaining 2 fees. After which they ended up closing my access to the content, which is okay as I did not see it yet anyway. So far having spend 3000,- for nothing I kind od thought that I would never hear from them again, and that they scammed me for DKK 3000,- for which I alny received little value, if any at all.
Well just today I received a notice by email from Luindgren & Co. that they will take me to court for the remaining 2 fees. I am speechless. BAD SERVICE, the worst service actually that I have ever experienced.
They are only about the money and not the value they deliver. DONT EVER ENGAGE WITH RASMUS LINDGREN.

gratis Webinar
Har deltaget i det gratis Webinar, og havde glædet mig. Det var desværre en stor skuffelse, en times lang salgstale.
Han bruger alle de sædvanlige tricks:
- Sådan bliver du rig uden at arbejde
- Hvis du ikke vil tjene millioner kan du bare slukke nu
- Dette forløb er normalt vildt dyrt, men særlig pris for dig
- normalt op til 120.000 kr. men nu kun 4000 kr
- Alle andre synes at det er vildt fedt
- særlig præmie til de første der melder sig til
Spoileralert; Rasmus kom med 4 konkrete råd i løbet af den time
- Facebookreklamer
- find vejledning på youtube
- Få nogle til at hjælpe dig
- Lær fra nogle der har gjort det før (ham selv).
Rasmus sælger viden om at sælge viden om at sælge viden, men siger utrolig lidt konkret

Ingen erfaring med kurser
Ingen erfaring med kurser, men han spammer og stopper ikke når man afmelder. Det er bestemt ikke autencitet som ellers er noget han slår på.

Respuesta de Rasmus Lindgren
Den bedste investering til dato!
TAK!
Ud over at jeg har været med på diverse webinar, så har jeg også købt flere af Rasmus online produkter, og sidst deltaget på Online Expert Blueprint i Maj. Og jeg er slet ikke færdig endnu. Jeg kan på det varmeste anbefale Rasmus, både på webinar - i online kursus form og bestemt også live. For mig er det ikke omkostninger når jeg køber produkter af Rasmus, det er en direkte investering både i min forretning og i mit mindset om at være selvstændig. Rasmus er utrolig passioneret, engageret og ikke mindst yderst ambitiøs - og det smitter. Herfra skal lyde en kæmpe tak, fordi Rasmus gør gør det muligt for en livsstilsiværksætter som mig, at lave en bæredygtig forretning hvor jeg kan udleve min passion uden at brænde ud.
Lyngby OEB 2017 :-)
Hej Rasmsus & Co
Absolut fuld valuta for pengene !
Også selvom jeg ( selvforskyldt ) missede, fredag og søndag eftermiddag.
Fedt at opleve, hvordan du selv anvender dine egne metoder, "jeg har fået det jeg har købt" og skal jeg dybere, i min personlige business proces, så har du også et godt tilbud, til mig !
Jeg har fået et godt og brugbart indhold og jeg glæder mig til, at se videoen fra weekenden, så jeg kan få samlet op, på de timer jeg missede.
Det er et supersejt team, du har omkring dig og de formår virkelig, at sprede varme og glæde i rummet.
Tak for oplevelsen og nu vil jeg hoppe tilbage, til arbejdet
Hoptimistiske hilsner fra Bjarke / Contiki Consult
Imponerende!
Man finder nok ikke nogen, der er mere skeptisk og svær at manipulere til at hoppe på "easy fix"-løsninger end undertegnede, idet jeg arbejder i en meget traditionsbunden og u-digital branche, samt har været selvstændig i tyve år. Men jeg må indrømme, at Rasmus Lindgrens forløb hidtil, bestående af et webinar -> weekendseminar (m/ god frokost ;) -> netværk/medkursister -> gæsteundervisere/links til andre 'eksperter' -> ... det har været en øjenåbner, totalt inspirerende og jeg er i færd med at udvikle en helt ny forretningsmodel baseret på online rådgivning, hvor jeg i langt højere grad kan anvende og dele ud af den store viden og rutine, som jeg har akkumuleret gennem et langt arbejdsliv. En stor tak skal (foreløbigt) lyde herfra!
Pernille Arends, Arkitekt MAA, Byggeøkonom MDB
Fantastisk seminar!
Jeg har lige været på Rasmus Lindgrens 3-dages seminar Online Expert Blueprint da jeg ville lære om online kurser og ville lære fra den bedste og gøre det rigtigt fra begyndelsen. Jeg lærte så meget mere end jeg på nogen måde havde regnet med og efter 3 dage står jeg så skarp på min målgruppe, mit online produkt og min strategi. Da jeg gik hjem efter 1. dag havde jeg allerede fået langt mere langt mere værdi end hvad jeg havde betalt og så var der endda to dage mere!!
Det er den vildeste mængde af viden, der bliver proppet ind på 3 dage og det bliver gjort på en underholdende måde. Jeg vil uden forbehold anbefale dette seminar til alle selvstændige, der vil sælge online produkter.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.