Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Står du på et springbræt klar til at tage skridtet videre med din forretning, til et nyt niveau, kan jeg på det varmeste anbefale et samarbejde med Rasmus Lindgren og hans team. Du kommer ikke soven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Magnetic Business Live, har givet en VILD forståelse for flere områder af en nystartet business. Super god viden, værktøjer og mange historier. Nogle kunne måske kun se, at Rasmus ville sæ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rasmus har noget du ikke finder andre steder! Alt det bagvedliggende, man først opdager når man har købt hans forløb, er professionelt og dækker ind hele vejen rundt om din business. Hans team arbejde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Millionaire Immersion har givet mig en konkret opskrift på at bygge en onlineundervisningsforretning, der faktisk virker. Det er hårdt arbejde og en stejl læringskurve, men når man finder sin kunde, g... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kompetent viden gjort sjovt

Er helt vild med den viden Rasmus Lindgren giver mig til at forbedre min virksomhed. Jeg har flere af hans online produkter
Derudover har jeg deltaget på hans online expert blueprint 4 gange, da energien er helt fantastisk, han får nogle fantastiske gæstetalere med, og så forbedrer han lidt hver gang :) Derudover har jeg haft fornøjelsen af en sparringsdag i Thailand med ham og jeg skal på Retreat han arrangerer i Thailand til marts 2019 med henblik på at opgradere min virksomhed

13 de mayo de 2017

Min mentor

Jeg har fulgt Rasmus et års tid på webinarer og har været på week end kursus. Det var bare så godt, startede helt i harehøjde og voksede, så selv jeg kunne følge med. Tak Rasmus Lindgren. Vi ses igen til november.

29 de agosto de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Engageret og energisk underviser!

Rasmus Lindgren deler rundhåndet ud af sin viden, ikke mindst på sit to dages seminar, som også er fyldt med energi og gode vibrationer!
Rasmus underholder og lærer fra sig og gør det tekniske (som ellers kan virke ret afskrækkende) nemt at gå til. Man ligefrem glæder sig til at komme i gang med at lave den tekniske del af sin virksomhed! :-D
Det udleverede materiale gør det nemt at gå videre med arbejdet, når man er kommet hjem.
Jeg var meget inspireret og "tændt" efter de to dage i Lyngby, så jeg kan kun sige TAK og SUPER! Og supergodt gået, Rasmus! :-)

28 de agosto de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rasmus er en super formidler

Med baggrund i deltagelse på flere webinarer og et weekend kursus kan jeg på det varmeste anbefale at søge, hente og købe viden hos Rasmus. Han er både systematisk, let at forstå og så giver han stor værdi for pengene.

Han er klart også en dygtig forretningsmand, som man jo kan vælge at lade sig inspirere eller irritere af ... jeg vælger inspirationen.

Derudover er han et behageligt menneske og en flink fyr. F.eks. giver han udvidet service i form af hjælp og fif, når nogle har et behov i de lukkede Facebook-grupper, man kan blive medlem af efter et køb.

Jeg kan kun sige at jeg er fuldt tilfreds og jeg giver de bedste anbefalinger.

25 de agosto de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danmarks førende underviser indenfor online produkter og online business!!!

Det var med stor begejstring at jeg var til Rasmus Lindgrens Online Expert Blueprint i april måned. Jeg var ret imponeret over hvor meget indhold Rasmus får med på blot 2 dage og jeg elsker han er så smadder konkret og med mange henvisinger så man kan gå ud og implementere dagen efter.

Selvom jeg selv arbejder som online marketing konsulent fik jeg masser ud af hans seminar fordi der var så mange elementer i det. Man kunne se at Rasmus gav alt hvad han havde og der var bare generel kæmpe høj professionisme over hele linjen lige fra indtjekning, til lokaler, til maden til materialet.
Der var mange seminar holdere i DK der kunne lære af hans høje niveau!!

12 de agosto de 2016

Super givende seminar

To intensive dage med fuld knald på.
Rasmus er super vidende og givende, og så gør det jo ikke noget at det også er underholdende.

Jeg er it- novice på online-området, men jeg kunne sagtens følge med og fik masser af inspiration til min forretning.
Synes fordelingen mellem oplæg og øvelser/i udleveret arbejdsborg var som den skulle være, og med bogen og de to dages refleksioner, havde jeg en brugbar og gennemarbejdet plan, lige til at gå hjem og sætte iværk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bruger stadig viden jeg fik på online kursus og Expert Blue print

Jeg har både taget Rasmus Online kursus "Lav fantastiske online kurser" og deltog i Expert Blue Print og det eneste jeg kan sige stadig efter 8 måneder på kursus og 2 måneder efter 2 dages event, bruger jeg det jeg har lært af Rasmus dagligt.
Jeg har virkelig fået noget for pengene og læringen var top.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rasmus Lindgren til mennesker som er seriøse omkring online kurser og markedsføring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rasmus Lindgren er kongen udi online kurser og salg på webinarer

Kan varmt anbefale Rasmus Lindgren til alle, der planlægger at lave online kurser og sælge disse på webinarer.

Rasmus har mange års erfaring og er ekstremt god til at både undervise og coache, så man hele tiden bliver holdt på rette spor og lærer tingene stille og roligt i ens eget tempo.

Jeg lærte Rasmus at kende på en af hans webinarer tilbage i efteråret 2015, hvor han for alvor gav mig appetit på at satse på online kurser i min forretning.

Det resulterede efterfølgende i, at jeg deltog på et fantastisk to-dages seminar i Lyngby, hvor han serverede hele pakken og forklarede den ret omfattende proces i at brande og sælge sig selv på nettet.

Seminaret bestod af et tætpakket og inspirerende program med over 130 deltagere, der alle brændte for at komme igang. Seminaret vekslede mellem undervisning og gruppearbejde og lige præcis den cocktail gjorde forskellen for mig.

Jeg blev så motiveret, at jeg takkede ja til et mentorprogram hos Rasmus, der varede 3 måneder fra maj-juli.

Og resultatet? Tjah, på rekordtid har jeg ikke bare startet en konsulentvirksomhed fra bunden, men også lært at producere og sælge online kurser på nettet. Og det var aldrig sket uden hjælp fra Rasmus.

Han har hele tiden støttet og coachet alle os på mentorprogrammet og sørget for vi fulgte planen, så alle kom ud på den anden side med en succesoplevelse. Forleden holdt jeg mit første webinar med 87 tilmeldte og solgte mit første online kursus til et meget tilfreds publikum - og det er lidt af præstation for en som mig, der hader at sælge og ikke mindst holde foredrag.

Og æren for alt dette kan tilskrives Rasmus og hans glimrende mentorprogram.

Min anbefaling gælder alle, der overvejer online kurser i deres forretning, hvadenten man er coach, foredragsholder, alternativ behandler eller generelt driver en mindre virksomhed med en eller anden form for ekspertviden.

Det er simpelthen en fantastisk mulighed for at få nye afsætningskanaler og tiltrække masser af nye kunder.

Og du får ikke en bedre start end hos Rasmus. Kender i hvert fald ikke nogen i Danmark, der har samme niveau.

Keep up the good work!

Michel Hansen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hjælpsom - også i aftentimerne

Jeg er en af de videbegærlige iværksættere der deltager i spændende eventyr, hvis det kan gavne min karriere eller udvide min horisont. Jeg har nu været tilmeldt nyhedsbrevet en rum tid, og også deltaget i webinarerne. HVER GANG har jeg fået ny viden jeg har implementeret lidt efter lidt.

1 de junio de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende weekendkursus

I april 2016 deltog jeg i et weekendkursus, hvor Rasmus Lindgren underviste i hvordan man laver onlinekurser.
Kurset skuffede på så mange parametre, at jeg efterfølgende klagede til Rasmus. På weekendkurset havde han nemlig nævnt, at han på sine kurser havde tilfredshedsgaranti. Men tilsyneladende galt denne tilfredshedsgaranti kun for hans onlinekurser.

Jeg skriver derfor denne anmeldelse i håb om at andre slipper for at spilde deres tid og penge på et dårligt kursus.

Lad mig starte med de ydre rammer:
Rummet vi opholdt os i var alt, alt for varmt, og der var meget iltfattigt. Særligt sidst på dagen, da der var forbud mod at åbne vinduer og døre. Jeg fik hovedpine af det og havde svært ved at bevare koncentrationen. Manglende pauser gjorde det ikke bedre.
Samtidig var der hyret en fotograf som tog rigtig mange billeder undervejs med sit højlydt klikkende spejlreflekskamera. Det var ret forstyrrende, men blev ikke ændret efter jeg påpegede det.

I forhold til selve kurset, så deltog jeg fordi jeg ønskede en konkret indsigt i hvordan jeg laver mine online kurser. Særligt med fokus på de tekniske aspekter. Føler jeg mig klædt på efter kurset? På ingen måde! Og det på trods af at min tekniske indsigt er væsentlig større end mange af de andre kursisters.
Jeg sad tilbage med en fornemmelse af, at Rasmus bevidst tilbageholdt viden, så vi ville tænke at vi ikke magtede det selv, og derfor ville købe hans mentor-forløb. Hvis man ”har brug for at blive holdt lidt mere i hånden” kan man nemlig købe mentor-forløbet efterfølgende, hvor man sammen med 8-10 andre får lidt ekstra støtte. Det har ifølge ham selv en værdi på 100.000 kr inkl moms, men os der var på kurset fik lov at få det for kun 24.000 kr. Hurra, hurra.
Der blev brugt rigtig lang tid på at reklamere for mentoring-forløbet på selve kurset. Hvis man tilmeldte sig mentoringforløbet kunne man, som en ekstra bonus, få Rasmus’ onlinekursus i brugen af Simplero. Hvor Simplero er den platform Rasmus Lindgren anbefaler til at lave online kurser. Her tænkte jeg: ”Hey, det er jo det jeg har betalt for at lære på dette weekendkursus!” Men åbenbart ikke.
Jeg ved selvfølgelig ikke om det forholder sig sådan, at der blev tilbageholdt viden. Blot synes jeg det var påfaldende så lidt (og dårligt) vejledningsmateriale vi fik med hjem og så overfladisk tingene blev gennemgået. Mens meget af tiden i stedet blev brugt på anekdoter, selvpromovering og marketing.
Jeg sidder tilbage med fornemmelsen af, at det var vigtigere at tjene penge, end reelt at hjælpe os videre.

30 de mayo de 2016
Logotipo de Rasmus Lindgren

Respuesta de Rasmus Lindgren

Hej Mette-Sophie

Som jeg også skrev i mailen til dig, er jeg ked af at du har haft den oplevelse.

Med undtagelse af at jeg også synes at der var varmt i lokalet (og jeg skulle endda stå op i to fulde dage :)), så kan jeg ikke helt genkende din oplevelse.

Da det som sagt er to fulde dage, har jeg svært ved at genkende ord som "overfladisk" og "bevidst tilbageholdt viden". At jeg bruger 15 minutter på at nævne at der også er en mulighed for at få min hjælp efterfølgende, har jeg svært ved at se kan ødelægge 2 dages seminar.

Min returret gælder i op til 30 dage efter købet, men altså ikke efter seminaret der jo er på et hotel og med fuld forplejning. Dette fremgår fuldstændig af købsbetingelserne.

Det ville svare til at du købte en billet til en Beyoncé koncert (uden sammenligning iøvrigt) og ville have pengene tilbage efter koncerten. Det kender jeg ikke mange der gør.

Alle mine online kurser og programmer kommer med 30 dages tilfredshedsgaranti også EFTER vi er startet. Noget jeg på ingen måde er forpligtet til, men jeg har valgt at gøre.

Jeg må tilstå at jeg er ked af din anmeldelse af et seminar jeg har lagt rigtigt meget tid og energi i, især når jeg har fået enormt mange positive tilbagemeldinger fra rigtig mange af de andre deltagere.

- Rasmus

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.